Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: operacija krajnika laserom

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno operacija krajnika laserom

molim vas ako netko zna,u kojoj bolnici rade i koliko dugo se leži hitno je Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Zadru radi poliklinika Sanus , ne znam jel to laserski ali operiraju bez krvi i ide se odmah doma , nema ležanja.
    Cijena je oko 1000 eur.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pitas za odrasle?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma ne sory nisam napisala.pitam za kćerku 5,5g.Meni je više zbog toga da ne bude hospitalizirana bez mene,a treba vaditi sva tri krajnika.Pa sam mislila da to laserom manje krvari jer znam kako je od prijateljice maleni imao one kraste pa su popucale od plakanja i ponovo šivao užas.ovako mislim da je sve kraće od oporavka do hospitalizacije.inače mi smo iz osijeka ali i Zagreb nije problem.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U OS ne puštaju roditelje da budu u bolnici s djecom?

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

u biti to nije pravi laser, ima poseban naziv za to... izgleda kao tupi noz i u biti przi tkivo i nema krvarenja.

Muz mi se tako nedavno operirao, nije krvario, no imao je kasno krvarenje 12.dan od operacije kada je u snu počela teći krv iz grla pa je opet zavrsio u bolnici. Kazu da je to standardna komplikacija.

Kad sam se informirala prije par mjeseci, jer mi je i maleni trebao vaditi treci krajnik u Zagrebu, postojala je mogucnost da se dijete prvi dan dovede na pretrage, navecer ide doma. Ujutro ga dovedes na operaciju, navecer potpises da ga vodis kuci (npr zgodno da imate smjestaj u blizini bolnice) i ujutro se vratite na kontrolu i to je to.

Djeca to puno lakse podnose nego odrasli i brze se oporave. Moj muz je mjesec dana bio u bolovima. Prva dva tjedna je bio ma maksimalnim dozama ljekova za bolove.

Djeca su cudo

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U KB Dubrava, možeš biti sa djetetom, štoviše oni to forsiraju, za naknadu od 280 kn. Kod nas nije bilo niti kapi krvi niti ikakvih bolova i sl. Jako stručan i ljubazan tim, za treću se ide doma skoro 3h nakon operacije ,a za sve tri drugo jutro, pretrage se obavljaju prije, tako da dođeš u bolnicu ujutro, odmah operiraju klince i onda uživancija!
    Rekla sam da mogu svaki dan vaditi mandule, gore mi je kad imaju crijevnu virozu!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

joj hvala vam svima već sam zvala bolnice u zg i mislim da ćemo u Kb Dubrava tako su se činili ljubazni i sve objasnili (rekla bih forsirali ostanak sa djetetom) smještaj imamo i mislim da je to najbolja opcija. Zara 1 U Osijeku ima apartman,ali samo na pedijatriji.

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Evo imaš preporuku za dr. Ivan Ožegović, jako je stručan i susretljiv i blag preba djeci. Pregledava samo sa štapićem Drvenim, bez onih neugodnih kamerica.
    Sestre su isto jako dobre, sobe čiste i moderne, jedino nema apartman, nego ste u običnoj sobi u koju ubace još nekoga k vama,ali nije bed.
    Sretno...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

hvala superx,upravo gorimo u 38,6 a ništa se ne žali nadam se da je ona trodnevna groznica jer je nećakinja imala.To nam sad nije trebalo ali glavno da ništa ne boli pozzzz

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •