Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: curke badici- gace, bikini, jednodjelni?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno curke badici- gace, bikini, jednodjelni?

u cemu su vase kceri?

moja (7g) zeli jednodjelni, a s obzirom da stalno ide nutra-van i da ima po tom pitanju osjetljivi probavni sustav, odmah sam joj rekla ne.
    e sad, ona bi bikini, a meni je jos uvijek klinkica za gornji dio.
    em i wrong?

i di kupujete badice?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

balerina ce ovo ljeto napuniti 6. i sto bi neki rekli ona je modno osvijesteno djete majke klosarke.
    kupim joj badic najpovoljniji koji naletim, obicno prethodna sezona u benettonu je cijenom i izgledom OK
    kupim joj dvodjelni, jer njoj je to bitno ali kako joj nisam nikad kupila niti dala da ima sminku, cipele na petu, i niz meni glupih stvari koje cure oko nje imaju, onda sam odlucila na necemu popustiti. pa je to gornji dio.
    nosi ga sretna, ljuta je kad ga "zaboravim" staviti kad idemo na bazen, ali ljeti ga ponekad ima, ponekda nema. nije obavezan.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 14.05.2013. at 12:48

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moja ima tek 4,5 pa je još veća klinkica. ima nekoliko jednodjelnih koje je dobila. smije ih nositi na bazen i kao poseban znak milosti na plaži. kad smo je prošle godine nagovarali da pliva bez leptirića/mišica, samo s daskom onda je kao prava velika cura smjela dobiti jednodjelni
    kupa se ona i gola ako je plaža uredna. i mislim da joj ne treba gornji dio još puno godina. a vidjet ćemo kako ćemo se uspjeti dogovoriti ovo ljeto

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam isto bila u potrazi samo za donjim dijelom (nisam mogla vjerovati da su za curice od 2-4 godine skoro vi modeli bili i sa gornjim
    uglavnom, našla sam zgodne, samo donje dijelove u tezenisu i zari
    i da, na plaži po ljeti skoro sve cure 6-7 godina već uredno došetaju i sa gornjim dijelovima (onda ih većina to skine nakon prvog ulaska u more )

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Od prosle godine, sada ce 8.5, trazi dvodjelne. Iako je na plazi nekad znala i skinuti gornji dio.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

u toj dobi kupa se moja s samo gačama, a velika je ko da ima najmanje 2 godine više. Inače prole godine joj je moja frendica kupila badić ( i s gornjim dijelom) jer mama to neće kupit, mala je doslovno bila u toj kombinaciji 2-3 puta.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam jos dugo od ovakvih dilema, iako me i to ceka.
    Ali, nije mi jasno zasto vam smeta da curice nose i gornji dio badica ako to zele.......
    Meni je stvarno ok vidjeti djevojcicu od 6 ili 7 god i samo u donjem dijelu kupaceg, ali i gornji dio mi nista ne smeta.
    Ne vidim problem u tome. To da curice zele nositi tange ( iskreno se nadam da se to ne proizvodi za djecu) mi je jasno zasto ne, ali gornji dio badica mi nekako nije u tom rangu.
    Sada malo razmisljam sama sa sobom, to bi mozda stavila u isti kos sa lakiranjem noktiju ili pramenovima u kosi......hm, to mi se ne bi svidjalo......ali badic mi i dalje ne smeta

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

to je meni ko da joj dam po doma da ide u grudnjaku

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ali kako joj nisam nikad kupila niti dala da ima sminku, cipele na petu, i niz meni glupih stvari koje cure oko nje imaju, onda sam odlucila na necemu popustiti. pa je to gornji dio.
    spajalice, ajme! oko nas toga(fala bogu) nema. i ne bi to dala ni s 9g.

mimi, pa ono, zna se cemu sluzi gornji dio i sta pokriva. nekako je on prvo "glasilo" prelaska curica u djevojke i ako ih uvedem sa 5-6-7 onda nestaju djevojcice u tom slijedu. preskacu se. po meni je to prerana seksualizacija. al to je samo moje misljenje
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.05.2013. at 13:10

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bi rekla svakom nesto smeta, meni vise smeta lak za nokte, nego gornji dio, ali mi je skroz jasno da drugima taj gornji dio ide na zivce.

inace ima i tangica za djecu kupiti

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

meni smeta i lak i sminka i pete i gornji dio. :nazi:
    djecje tange bi spaljivala na javnom trgu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    spajalice, ajme! oko nas toga(fala bogu) nema. i ne bi to dala ni s 9g.
    da znam, ali eto svako ima svoj kriz, moj je da mi djete zeli biti dama sa zurnala, a mene samo zanimaju tenisice, neki dan sam za svoj veliki put kupila nove gojzerice, bila sam presretna a ona je s tugom u ocima gledala damske cipele. sta je jadna mislila ne zelim ni znati

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

same here. i sad gleda neke sljokaste badice, pa volancici i masnice, a ja joj trazim, prakticki, bokse za curice.
    i kad mi, dok je fotkam, napravi poze sa zurnala, kako ti kazes, i ja je pitam "pobogu od kud ti to??" ona kaze iz barbie igrica fashion nesto nesto....

nego, u kojem UCB? nisam nikad vidjela djecje kupace u nekom od njih.
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.05.2013. at 13:16

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

imaš ih dosta u nami za kupiti, mtč i sasvim su ok.

pošto su moji i dečki i cure imamo par univerzalnih gača koje su sad od recimo velikog , a nagodinu buju taman na klinku, a mali isto nasljedi od cure nekaj ili od oboje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u svim u kojima imaju i donje rublje, meni su najjednostavniji WG i KC

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni smeta i lak i sminka i pete i gornji dio. :nazi:
    Kakve sad pete za tako malu nogicu
    A da se proizvode tange
    Ja zivim u blazenom neznanju i ni ne znam sto me ceka......

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mimi 25 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakve sad pete za tako malu nogicu
    .
    evo da te prosvijetlim malo
    http://uk.accessorize.com/uk/shoes/k...e&pageSize=500

npr evo link na jedne: http://uk.accessorize.com/view/produ....23/3990027071
    i to zbilja ima kupiti i kod nas u tom ducanu.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pa mene moja zica vec 2g da joj kupim ljetne cipelice s petom. a di cu joj kupit kad ni ja nemam

ozbiljno sada, ona je haharica, zamisljam kako bi se popela na drvo u takvim cipelama. ili trcala. koliko je to opasno za male nogice i njihove gleznjeve?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

iskreno nemam pojma, a jos neko vrijeme ne zelim razmislajti o tome. kod mene to ima zabranu ulaska u kucu na nogama nasih ukucana.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ako cu morat kupovat dvodjelni, jedino na ovakav stil pristajem http://uk.accessorize.com/view/produ....14/3990939928
    top i gace.
    proslo ljeto je kupljen s gornjim dijelom ala bikini. dopustila sam joj da ga jednom obuce, izgledala je ko da ima 14g. uzas.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

takvih kod nas imaš puno jeftinijih u Nami.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

takvih badica se nadje bez probelma, za namu ne znam, jer mi je van svih mojih ruta kretanja.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

đizs, što ste vi stroge mame

i jel ja imam deja vu, il sam već s tobom leo oko ovoga raspravljala
    nema veze.
    enivej, m, 6 godina (lani 5) je upilala za gornji dio jer svi imaju. i to s trokutićima. i ja sam popustila, šta kaže spajalica, neke druge bitke vodim iako mi je bzvz. kupila joj neki jeftini, najobičniji, mislim u mani, mornarski. bila je sretna kao da sam joj ne znam što kupila. . epilog - nosila ga prošlo ljeto, a možda tjedan dana, ako i toliko. i onda odustala, zaboravila, išlo joj na živce u stvari to oblačiti.
    toliko malo ga je nosila da recimo, nije stigla dobiti ni trag.

a ove cipele, što je spajalica linkala, lani je valjda sve isprobala u dućanu
    bila je unutra valdja pol sata, jedne po jedne, i crvene i roza, i sve moguće brojeve (nevjerni toma) i sve su joj bile velike.
    da je našla broj, vjerojatno bih joj kupila, iz fore, onako su mi više za maškare. i za ples. pa i zovu se flamengo a moja m je isto haharica, ta ne može normalno ni hodati skoro, stalno trči. moš misliti kako bi to nosila bilo gdje, osim po doma. hit bi bile 1-2 dana i to je to.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    balerina ce ovo ljeto napuniti 6. i sto bi neki rekli ona je modno osvijesteno djete majke klosarke.
    kupim joj badic najpovoljniji koji naletim, obicno prethodna sezona u benettonu je cijenom i izgledom OK
    kupim joj dvodjelni, jer njoj je to bitno ali kako joj nisam nikad kupila niti dala da ima sminku, cipele na petu, i niz meni glupih stvari koje cure oko nje imaju, onda sam odlucila na necemu popustiti. pa je to gornji dio.
    nosi ga sretna, ljuta je kad ga "zaboravim" staviti kad idemo na bazen, ali ljeti ga ponekad ima, ponekda nema. nije obavezan.
    sve potpisujem

ima u H&M-u lijepih i povoljnih

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ako cu morat kupovat dvodjelni, jedino na ovakav stil pristajem http://uk.accessorize.com/view/produ....14/3990939928
    top i gace.
    proslo ljeto je kupljen s gornjim dijelom ala bikini. dopustila sam joj da ga jednom obuce, izgledala je ko da ima 14g. uzas.

Joj, ja takve ne volim, da joj na plućima bude mokro, veliki je to komad gornjeg dijela. Preferiram trokutiće.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

leo, ovakvih kakav si linkala ima u H&M-u
    ti su mi ok
    ja ne bih pristala da nosi bikini na trokutiće, tj ne dok je klinka

lak na noktima mi je ok povremeno i neka nježna nijansa
    cipele na petu nema šanse, to ne dam ni ovoj od 11

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

LOL, pridružila bih ti se…nisam ni ja znala da postoje, fuuuj!

Protiv gornjeg dijela nemam ništa protiv, nije mi to baš u rangu rane seksualizacije, više oponašanja mame (osim ako mama nije u toplesu ) i drugih starijih - tipa želim biti velika (odrasla) kao moja mama.

Tako i tako će ga skinuti nakon par puta nošenja

Ni ti lakići za nokte mi nisu nikakvo zlo, curkice to vole, uopće mi ne izgleda degutantno kao što bi izgledalo da ima npr. ruž ili sjenilo.

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Je li itko spomenuo NKD? Pogledaj tamo.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cvijetom evo gdje ste rapravljale ti i leo.
    Optimist, evo ti lektire

Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Optimist, evo ti lektire
    Mašala

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja ko cvijeta, ako se dijete veseli, nek nosi dvodjelni. nije mi to neko zlo. one štiklice bih dozvolila po kući.

moja se nauživala roze, zato sad najvoli crnu.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni su bikini isto ok (ne i tange). Ove dvodjelne kao potkošulja i jednodjelne imamo za bazen, odnosno za onaj bazen s toboganima na koji ih odvedemo jednom godišnje.
    Cipele s petom joj ne bih kupila.

lak za nokte joj dozvolim, ali s njim ne smije u školu, pa se rijetko koristi

badići u HM su 100 kn, nije mi to nešto tako jeftino.

Moja se naveliko sprema u ŠUP, pa smo morali svašta kupiti. a vi Joe?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Gornji dio je zanimljiv na pocetku sezone, onda joj se vise neda oblaciti pa se kupa samo u gacicama.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

top i gace.
    Ovakav gornji dio (bez kopče iza) je muka živa skinuti kad je mokar a i oblačenje nije ništa lakše (pogotovo ako je rub čvrst) - barem nama nije bilo - pa ako želiš da brzo odustane od gornjeg dijela onda kupiš takav model
    Posljednje uređivanje od ivano2 : 14.05.2013. at 15:03

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tara će ovo ljeto navršiti 12 godina, i nosi dvodjelne badiće, uvijek nađem neke zgodne a cijenom prihvatljive (H&M, C&A i slično), ne vidim neki veliki problem ako i mlađe dijete izrazi želju da nosi gornji dio badića, a neš ti problema . Za tange opće ne znam da postoje za djecu, niti moje dijete o tome išta zna...cipele na petu obuva tu i tamo kada dođe kod moje sestre, pa se svi zajedno s njom smijemo kako hoda u tome.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ja sam na traku cvijete i joe. ne sjecam se vis ekad je trazila gornji dio, ali vjerojatno/sigurno prije negos to joj je trebao. i bilo je isto kao kod cvijete. svakog gosta tri dana dosta. obukla je to par puta. pa ju je smetalo, pa je bilo mokro, pa je skinula..i eto ostatak ljete nije ga ni pogledala.
    mislim da ima tri godine, i ja bih rekla ne. ali ako ima 6, ne bih se oko toga uzrujavala (ali sam se naravno uzrujavala , nisam oduvijek bila cool)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

same here. i sad gleda neke sljokaste badice, pa volancici i masnice, a ja joj trazim, prakticki, bokse za curice.
    i kad mi, dok je fotkam, napravi poze sa zurnala, kako ti kazes, i ja je pitam "pobogu od kud ti to??" ona kaze iz barbie igrica fashion nesto nesto....

nego, u kojem UCB? nisam nikad vidjela djecje kupace u nekom od njih.
    he, he, ne mogu odoljeti da ne primjetim
    sjecate se nasih rasprava o feminizmu i inom i uvjeravanja: ma sve je to "priroda", geni... moje dijete ne gleda televiziju, ne cita gluposti, nema priliku to vidjeti/cuti...
    antene djece su cudesne (logicno, kako bi inace u par godina savladali hodanje, govor, motoriku, emocionalni spektar, socijalne vjestine, kad bi ucili po modelu: sjedni za stol, pa idemo lekciju po lekciju)

i svaka cura, bez obzira sto njena mama radi ili ne radi, fantasticno kuzi ozracje, stav, neizgovoreno, izgovoreno, dovoljna je setnja po gradu, izlazak na igraliste da nepogresivo kodira i dekodira sto je "zensko", sto je "musko"... sto je drustveno pozeljno, nepozeljno.
    i djete se sto je sasvim logicno socijalizira po vazecem drustvenom modelu.

oprostite na malom skretanju sa teme

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

cvijeto, preskupa mi ta dvodnevna zabava

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mene živo zanima ovogodišnja oprema za plažu
    do sada je bilo preko nekoliko kompleta (gornji i donji dio) i jednodjelnih badića...pa je špranca sljedeća .... do plaže ide u jednodjelnom, onda skida i kupa se gola, pa izađe van, ode u kabinu, obriše se i obuće donji dio...pa kad ide u parkić oblači i grudnjak (top oblika)
    i naravno, na moru, svaki dan novi lak i za ruke i za noge...jer mažemo u jednom sloju pa ga more pojede!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

seni, slazem se. isto sam i ja uocila.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Meni su bikini isto ok (ne i tange). Ove dvodjelne kao potkošulja i jednodjelne imamo za bazen, odnosno za onaj bazen s toboganima na koji ih odvedemo jednom godišnje.
    Cipele s petom joj ne bih kupila.

lak za nokte joj dozvolim, ali s njim ne smije u školu, pa se rijetko koristi

badići u HM su 100 kn, nije mi to nešto tako jeftino.

Moja se naveliko sprema u ŠUP, pa smo morali svašta kupiti. a vi Joe?
    Nano, ja sam naš dvodijelni u H&M-u platila 69 kn.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je sa 7 nosila samo donji dio
    i s 8 je krenula s donjim, ali onda joj je jedna curica, godinu dana starija rekla "joj pa vidiš da imaš sise, stavi grudnjak"

i onda je počela nositi grudnjak
    jednodjelni je samo za bazen, ne volim da joj bude mokro na trbuhu, mada se poslije svakog kupanja presvlači u suho

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, leo, badiće imaš u svakom dječjem benettonu, ja sam kupovala i kod nas u mercatoru, i u outletu u hoto vilama

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ivano2, svjesna sam da se top teze skida, vise hladi al mi je trokutice fakat malo previse za vidjeti. jos kad trokutici krenu bjezat u stranu pa pokrivaju, ne znam, pazuh

seni, apropo spinofa, jutros dajem mojoj da obuce obicnu tshirt majicu jer je prehladno za ono sto si je ona zamislila, i odgovara mi: joj, sad necu biti lijepa, to je obicna majica. moram sad pronaci narukvice i ogrlice i ti mi moras napraviti posebnu frizuru da bi uz ovo bila lijepa.
    opala sam na pod.
    ja sam tshirt-jeans forever mama.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    e da, leo, badiće imaš u svakom dječjem benettonu, ja sam kupovala i kod nas u mercatoru, i u outletu u hoto vilama
    bot ce da sam corava, al tamo nisam nikad vidjela badice
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.05.2013. at 19:13

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ivano2, svjesna sam da se top teze skida, vise hladi al mi je trokutice fakat malo previse za vidjeti. jos kad trokutici krenu bjezat u stranu pa pokrivaju, ne znam, pazuh
    ... zato ti i velim . uzmeš jedan taj u HM za 50kn (ima prošlogodišnjih) i kad skuži kak je to nespretno odustane od gornjeg .. isprobana taktika ...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hehehe

najsmjesnije je to sto bi ona u jednom trenu bila gola u drugom imala badic za odrasle. pa joj objasnjavam da je ipak prevelika da bude gola. i da skupi noge kad gola sjedi u zamotanom rucniku

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Onak usput sam vidjela slatkih kupaćih gaćica ( bez gornjeg dijela) u Opremi u Ilici. Cijena je 40 kn

zmajica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U nedjelju sam bila u CC1East i ima badića po 35 kuna na sniženju, što jedno, što dvodjelnih.

Moja ima 8,5 godina i u području plažnih outfita ima slobodan izbor koji se nakon 3-4 dana guštanja svede na gaće i ronilačku opremu, cicnjak pada u zaborav jako brzo.
    Baš me zanima koliko će dana ove sezone biti atraktivan?

Ona je do prije par mjeseci bila svraka, sve što je rozo, šljokasto, šljašteće je bilo hit, a sad se skroz okrenula, odjeća i rihtanje ju ne zanimaju- samo atletika, tenisice i to.
    Mlađa je svraka u punom sjaju

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

di u cc1 east? u kojim ducanima?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove