Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: pravi trudovi već treći dan!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno pravi trudovi već treći dan!

dakle imam trudove, blage (u smislu da me ne bole) već treći dan, jučer sam bila u bolnici na redovnom kontrolnom pregledu i ctgu, i sestra meni pogleda ctg i pita me zabrinuto jer me boli jako, kažem joj da ne, jedino osjećam da se maternica grči i to je to, kaže ona vaši trudovi su pošteni i školski, išli su do 140 svakih 10 min
    na pregledu sam bila otvorena samo 1cm(kao i tjedan dana prije toga), doktorica je rekla da odem doma i da čekam, ili će prestati ili će se pojačati.
    otišla sam doma uvjerena da ću tu večer rodit, pošto su me već takvi trudovi hvatali cijeli dan prije ali na nekih 20 min. ali evo mene još uvijek doma sa nepromijenjenom situacijom. trudna sam točno 39 tjedana i ovo mi je druga trudnoća.
    jel imao tko takvo iskustvo?

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja sam imala tatko tri dana! Al dva dana javljali se svakih par sati! Treci dan nesto cesce, i u 21h krenuli pravi!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

baš ti hvala nadam se da će i meni napokon krenut! javim se

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Malamaya prvotno napisa Vidi poruku
    baš ti hvala nadam se da će i meni napokon krenut! javim se
    Hoce, hoce vrloo brzo ! Meni je to i pospjesilo brze otvaranje, tako ce i tebi vrloo vjerojatno! Dosla sam sa 6 prstiju otvorena ! U 21h je krenulo, i 01:30 zaprimljena, u 04:22 se rodio preslatki nas sin ! Eeh da takdjer 2. Porod!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj stvarno se nadam, evo trenutno su na 7 min. baš me zanima hoću li noćas ili sutra u bolnicu) a kakav ti je bio prvi porod?
    meni je dugo trajalo otvaranje i da se malac spusti ali trudovi su mi isto kao i sad bili skroz podnošljivi. uglavnom došla sam u bolnicu s trudovima na 5 min. 4 cm otvorena a rodila sam 12 h kasnije. ali nisu mi ( začudo) dali drip jer sam isto kao i sad imala kako oni kažu poštene trudove, jedino su mi vodenjak bušili

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

joj stvarno se nadam, evo trenutno su na 7 min. baš me zanima hoću li noćas ili sutra u bolnicu) a kakav ti je bio prvi porod?
    meni je dugo trajalo otvaranje i da se malac spusti ali trudovi su mi isto kao i sad bili skroz podnošljivi. uglavnom došla sam u bolnicu s trudovima na 5 min. 4 cm otvorena a rodila sam 12 h kasnije. ali nisu mi ( začudo) dali drip jer sam isto kao i sad imala kako oni kažu poštene trudove, jedino su mi vodenjak bušili
    Wauuu na 7min! Oooo javi se !

Prvi porod uuff! 16h! O tome cemo kad rodis!
    Dr,porod! Iskreno osjecaj da su mi trudovi biko jaci, snazniji! Ma zapravo jesu, rodila sam potpuno prirodno! Pukla sam ali manje nego prvi puta! Bila sam jako uzbudena, u tome sto sam sve znala kako i sto! I jedva sam cekala bebicu! Ono sto je mene pogodilo, a to da sam radala pod virozom,upala sinusa, uha...! Nazalost beba je dobila od mene, pa smo ostali duugih 9 dana u bolnici! I tako mi je zao ! Kad se sjetim kako je vukao siku, a onda pljus beba mora na neonatologiju!
    Vidjet ces, bol je ista, ali zapravo sve znas, kako izgleda, sto ce i cca. kada raditi! Tako da si opustena bar po tom pitanju! Ja sam se punoo bolje osjecala nakon poroda ako usporedujem prvi! Time sto je krace trajalo, iako bolesna lakse mi je sve bilo! Hodati, tusiranje, ustajanje, sjedenje!

Ma zaista ce ti biti lakse, ne brini niti malo ! Od srca ti zelim sve najbolje! I nadam se da se vec pripremas za odlazak u bolnicu !

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Meni su trudovi poceli u subotu, a rodila sam u pon navecer. Primljena u bolnicu u pon popodne otvorena samo 4 cm. Da me nisu prikopcali na drip, vjerojatno bi tek ujutro rodila. Mislim da nije nista cudno da toliko traju trudovi.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

još sam u komadu! otišla sam jutros u bolnicu jer mi je već pomalo glupo, ali eto trudovi su tu, nalaz ne promijenjen, još čekam. malac baš zafrkava, zloćko jedan. ništa, ne idem više u bolnicu dok glavica ne izvir)
    Rivendell baš ti hvala na informaciji, iskreno, već sam se pomalo zabrinula, ali eto očito je sve to normalno, sad se bar mogu opustit i čekat bebača u miru, pa kad on odluči!
    javim se

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Čekaj da ti se puntica javi
    Nije utješno, al nekih 7 dana je njoj bilo tako (ili duže)

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bemu miša!! pa nebu valjda tak dugo))

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

bemu miša!! pa nebu valjda tak dugo))
    Maa nee buuu )! Znam da boli, al to je slatko iscekivanje ! Drzim fige za danas!

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj kahna prvotno napisa Vidi poruku
    Čekaj da ti se puntica javi
    Nije utješno, al nekih 7 dana je njoj bilo tako (ili duže)
    9
    krenulo u petak ranom zorom, rodila sam u subotu navečer (onu subotu nakon tjedan dana )
    toliko sam se u svim tim danima navikla na trudove da me više nisu ni boljeli, zapravo nisam ni skužila da je to to dok mm nije rekao da mi štopa trudove jer mu se čini a su prilično česti (bili su na 2min, i trajali 1.15min - a ja NISAM NI SKUŽILA, nego gledala tv i odrađiala 'trudiće' )

utješno je to što je porod bio - piece of cake

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma ni mene ne bole, registriram ih, malo oddišem i nastavim dalje. jučer sam ih baš štopala, ali danas mi se više ne da...skužila bum kad krene van)
    nadam se sa da će mi porod bit ko i tebi

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja kad sam cula da sam 4 cm otvorena nakon 3 dana trudova mi bilo zao sto sam dosla u bolnicu, samo sam mislila kako sam mogla ostat jos barem prenociti doma i eventualno izbjeci drip.
    U bolnici naravno nisam rekla koliko dugo imam trudove, rekla sam da su poceli to jutro jer nisam htjela da pocnu dizati paniku.

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kako razlikujete prave trudove od b-h? mislim, ove koji su pravi, ali ne bole?
    ja sam mislila da su svi koji ne bole lažni/pripremni, a kad počnu boljeti - ono - da nemreš pričati za vrijeme truda, da su tek to onda pravi
    prva trudnoća pa nemam pojma 39 tjedan, imam b-h i neš kao menstrualne bolove u trbuhu i leđima, ali niš bolno, niš što bi imalo uspon, vrhunac i pad, kak navodno pravi imaju, tako da sve to još ignoriram... b-h osjećam već pol trudnoće, pa ih više ni ne zamjećujem, a ovi pms-bolovi su tu od subote...
    pretpostavljam da je to svakom drugačije, al eto baš me zanima, pa pitam

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Rutvica, meni su oba puta trudovi odmah bili dosta jaki i bolniji nego b-h, tako da sam znala.
    Ali, pisem samo da ti recem da sam i prvi i drugi put dva dana prije poroda pocela osjecati takvu menstrualnu bol koju ti opisujes. Po tome sam drugi put znala da je porod blizu.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo, meni ti je ovo druga trudnoća i iskreno ne razlikujem prave trudove od b-h. isto imam kontrakcije od polovice trudnoće, tako sam imala i u prvoj. u prvoj trudnoći sam samo skužila da su mi počele puno češće dolazit, da me muž nije natjerao ja ni ne bi išla u bolnicu jer me nije boljelo, samo stezalo, došla sam 4 cm otvorena i rodila 12 h poslije.(dakle i mogla sam komotno još ostat doma)
    ovaj put isto nisam obraćala pažnju, dok mi na pregledu na ctgu nisu rekli da imam poštene prave trudove, dakle opet nisam osjetila razliku. ali sad u ovoj trudnoći su mi puno češći i to što sam rekla da traje 3 dana su kontrakcije u pravilnim razmacima i traju konstantno cijeli dan i noć, a bh bi mi prestale nakon par sati, pa se opet pojavile

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da, i meni je porod započeo baš bolovima sličnim pms-ovim.
    Znat ćeš da su pravi kada ti vodenjak pukne, tj. najkasnije tada! Sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Znat ćeš da su pravi kada ti vodenjak pukne, tj. najkasnije tada!
    da, tad više ne možeš fulat
    samo je tad možda mrvicu kasno za krenut u bolnicu
    Posljednje uređivanje od puntica : 09.09.2012. at 16:10

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj enchi prvotno napisa Vidi poruku
    Znat ćeš da su pravi kada ti vodenjak pukne, tj. najkasnije tada! Sretno!
    Jedino što je moguće da se to ni ne dogodi, odnosno da se dijete rodi u vodenjaku

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Eto ga na sad...isprepadat ćemo ženu sa svakim postom sve više.

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ma ne možete me isprepadat da, i ja sam primijetila da su b-h možda malo dulje i češće.. ali nema tu nikakve pravilnosti, pa pretpostavljam da se tijelo samo polako priprema. kako malamaya kaže: "skužila bum kad krene van"

sviđa mi se puntičina priča, nek pripreme samo traju koliko žele, ak bu porod piece of cake. malamaya, želim i tebi i sebi isto

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čitajući te, rutvice, ja sam uvjerena da će ti porod biti piece of cake.

Puno toga je u glavi, tj u onome kako percipiraš svoje tijelo i kako očekuješ porod.
    Porod boli, ali ako tu bol prihvatiš kao teški rad koji donosi itekako vrijedan rezultat, onda će i manje boljeti.
    Četiri puta sam isprobala tu bol i mogu reći da to nije ništa neizdrživo. Roditi mi je uvijek bilo lako, druga stvar je što je jedan porod pošao potpuno loše.

Može se dogoditi da te ne boli jako, meni je sve do zadnjih par trudova uglavnom bilo sasvim OK. Prijelazni period je pravo bolan alii tada je već kasno za ići. Ikamo. Osim roditi gdje jesi. A nije da ti i to ne možeš, zar ne?

I, da ne zaboravim-bol se zaboravi. Nevjerojatno, svaki put se ponovo iznenadiš kolika je snaga trudova. Silna.
    Ali, onaj čas kad beba izađe, sve prestane. A oko tebe... kao da vatromet sreće prati najljepši plač na svijetu. Totalna euforija.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    kako razlikujete prave trudove od b-h? mislim, ove koji su pravi, ali ne bole?
    ja sam mislila da su svi koji ne bole lažni/pripremni, a kad počnu boljeti - ono - da nemreš pričati za vrijeme truda, da su tek to onda pravi
    prva trudnoća pa nemam pojma 39 tjedan, imam b-h i neš kao menstrualne bolove u trbuhu i leđima, ali niš bolno, niš što bi imalo uspon, vrhunac i pad, kak navodno pravi imaju, tako da sve to još ignoriram... b-h osjećam već pol trudnoće, pa ih više ni ne zamjećujem, a ovi pms-bolovi su tu od subote...
    pretpostavljam da je to svakom drugačije, al eto baš me zanima, pa pitam
    B H prestanu, a pravi ne prestaju.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Meni su B H bili jaki, bas onako.. Joooooojjjj! Uuufff! I gotovo! Jos u utorak ujutro na hitnoj orl, primili me H B, prolazi sestra, jooj ova se bu porodila, kaze druga aaa nee tu, gore na 3 katu ! Bas su me znali lijepo stisnuti!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja sam još u komadu)
    beti3 ima pravo kad kaže da je sve u glavi. bar je meni tako bilo s prvim porodom a vjerujem da će i sad, samo dobra koncentracija i disanje i odradiš to sam tak, boli, ali sve se to da izdržat. a kad ti dođe beba stvarno nema lijepšeg osjećaja, baš to euforija, ludilo, adrenalin, prezakon!

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Joj žene, tak primamljivo opisujete porod da kad vas čitam postajem nestrpljiva kad ću više ja to iskusiti Khm, sjetit ću vas se u tranziciji

Noćas sam prvi put osjetila nešto što bih mogla nazvati malkice bolnim, onako, recimo toliko da počneš pjevušiti sebi u bradu i onda ti je lakše. Čak sam i pomislila da bi ih mogla probati izmjeriti, ali nije mi se dalo tražiti mobitel i nekako sam (u razmišljanju kak bi bilo super da sad tu kraj kreveta rodim i samo kažem dragom, koji je spavao kraj mene snom pravednika: iznenađeenjeee!!! ), zaspala. Ujutro ništa - sve se smirilo i danas čitav dan jurcam okolo kao da nisam ni trudna. Tako da, mogla bi se ta moja bebica još tjednima ovako pripremati Pa ok, valjda joj je onda dobro unutra, nek uživa mala u svom miru dok može..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tak je i meni već dvije noći zaredom. baš krenu bolniji trudovi, nisam ih mjerila jer sam ih prodisavala a nije mi mob bio u blizini i svaki put se ponadam al onda u nekom trenutku zaspim a ujutro klasika, samo stezanje, bez bolova.
    ma bude to nama još malo)

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Malamaya,rutvica jeste u komadu jos

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa naravno) ali moram priznat da su danas malo žešći, možda bude nekaj od toga, idem sad malo u šetnju)

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ja još uvijek u jednom (sve većem) komadu. Mala se pritajila, a ja udrila opet punom parom (jurcam okolo, raskapam wc, brusim namještaj...). Mislila sam možda ju zvukovi i vibracije pneumatske bušilice poćeraju van, ali moguće da je imala obrnut učinak Ma neka je gdje je, nemam ja niš protiv, samo si svako toliko pomislim kako je svaki dan sve veća

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne sekiraj se previše za veličinu, ja sam ti inače sitna osoba (165cm i 50 kg, u trudnoći i prvoj i ovoj dobila 12kg) i prvi malac mi je bio 52 i 3950, a ovog prognoziraju i malko većeg i nije mi bio tak gadan porod.
    e, mene je počelo u križima bolit, i stvrdne mi se trbuh i tako svakih cca.3-5 min) sad ćemo vidjet jel se pakiram ili je malac pravi šaljivdžija:D
    nemam iskustva s tim bolovima u križima jer mi s prvim trudovima nije bilo tako, do pred kraj, al onda je baš jako rokalo u križima i poslije toga je išlo tiskanje, tako da ćemo vidjet....
    rutvice a gdje ti ideš rodit? ja sam u merkuru

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

rutvica je valjda već rodila
    ja još nisam, obaram rekorde)
    danas sam bila na pregledu, na ctg-u naravno trudovi, otvorena i dalje 1cm, gledala mi je plodnu vodu i mliječna je
    pošto mi je sutra termin, moram za dva dana opet na pregled.
    jako mi je smiješno to što su mi i u prvoj a i u ovoj trudnoći prognozirali (ginekolozi, ne babe gatare) da ću ranije roditi i to dosta, a ja svaki put uredno do termina, ovaj put vrlo vjerojatno i preko

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ha! moš mislit! ni moja mala ne mrda...
    meni je u pon termin, pa ako se ništa ne pomakne do recimo...četvrtka, idem na sv. duh na ctg...
    ja sam imala "osjećaj" da ću roditi ranije, ali intuicija mi je očito zakazala

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Curke ste jos u komadu ?

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja i nina simone čekamo bebačicu da se odluči
    po noći me zna neko vrijeme prat jače, ali preko dana samo b-h i pmslike "osjeti"
    ja sam već totalno nestrpljiva i danas pokušavam obrnuti pristup - ne idem nikamo i čekam

campi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

cure pozdrav, svo da se i ja priključim.. mi smo u 39 tjednu, termin nam je u utorak..ja danas na pregledu otvorena jedan prst, plodna voda mliječna..doktor kaže sve školski vidimo se slijedeći tjedan ak ne krene prije...mene sve više boli, pritisak na mjehur užasan, on skače bez prestanka, već jedva čekam makar me strah da neću skužiti prave trudove, a ne živim baš blizu bolnice...al to je samo paranoja valjda.. nego jedno pitanje, mene niti jednom nisu slali na taj ctg. jel to uobičajeno ako nema nikakvih problema, jer je trudnoća tekla bez ikakvih komplikacija? jer koliko čitam i čujem svi su išli na taj pregled a ja nemam pojma...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj campi prvotno napisa Vidi poruku
    cure pozdrav, svo da se i ja priključim.. mi smo u 39 tjednu, termin nam je u utorak..ja danas na pregledu otvorena jedan prst, plodna voda mliječna..doktor kaže sve školski vidimo se slijedeći tjedan ak ne krene prije...mene sve više boli, pritisak na mjehur užasan, on skače bez prestanka, već jedva čekam makar me strah da neću skužiti prave trudove, a ne živim baš blizu bolnice...al to je samo paranoja valjda.. nego jedno pitanje, mene niti jednom nisu slali na taj ctg. jel to uobičajeno ako nema nikakvih problema, jer je trudnoća tekla bez ikakvih komplikacija? jer koliko čitam i čujem svi su išli na taj pregled a ja nemam pojma...
    Da je bilo potrebe radio bi ti ga na dan pregleda! Ja sam u prvoj 39+4 radila taj dan pregled i ctg! Istu noc zavrsila na porodi! U dr,trudnoci nisam stigla na taj pregled niti ctg jer sam rodila 39tj. Tak da ne brini

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    ja i nina simone čekamo bebačicu da se odluči
    po noći me zna neko vrijeme prat jače, ali preko dana samo b-h i pmslike "osjeti"
    ja sam već totalno nestrpljiva i danas pokušavam obrnuti pristup - ne idem nikamo i čekam

Iiii??

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Iiii??
    ma niš
    danas sam otišla na pregled - cerviks u nestajanju, ali još zatvorena skroz na skroz
    idem navečer pogledati slobodu porodu, možda me scene rađanja potaknu 8)

campi - ni ja nisam bila na ctg-u, ako se mala ne pojavi do ponedjeljka idem tad. sve dok ti beba, kako kažeš skače, nemoj se brinuti. ovo sam ja dobila kao savjet kako prepoznati prave trudove:
    1. ako legneš i trudovi se umire, nisu pravi. ako su pravi to ih neće smiriti i vjerojatno će ti biti teško ležati
    2. topli tuš će smiriti lažne, ali prave trudove može čak i pojačati
    3. za vrijeme pravog truda ne možeš nastaviti raditi što si do tad radila. moraš pauzirati dok ne prođe (to uključuje i npr. pričanje).
    4. pravi trud ima uspon i pad, lažni su uglavnom konstantne jačine
    - to je vjerojatno prilično individualno, ali eto, da se nađe

malamaya se ne javlja

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jooj i ja bi taj film htjela gledati!! Da se bar moze skinuti sa neta!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Malamaya se nadam vec rodila

campi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hvala cure na odgovorima!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da bacim oko... Nema novosti ! Mozda ste se sve porodile ! Tak sam znatizeljna ko da je idem

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja jesam! u nedjelju nakon cijelonoćnih trudova, koji su ujutro naravno prestali, otišla sam u bolnicu na pregled jer sam morala pošto mi je termin prošao, i stave oni mene na ctg, trudova naravno nema, jedan se samo pojavio ali ne bogznašto jak, i kaže dr. kaj ni vi nam nebute ostali? i požalim se ja njoj kako sam imala opet trudove, pa sad ništa i veli ona, tko zna, možda nas iznenadite. i na pregledu mi kaže najljepšu rečenicu) gospođa nam ostaje, otvorena je 5cm!!! čekali smo nekih sat vremena, ali trudova nije baš bilo, pa su mi zbušili vodenjak, krenuli trudovi, rodila za 4 sata. opet mi do samog kraja uopće nisu bili bolni trudovi, lijepo sam ih prodisavala i tek zadnjih pola sata je bilo opako. uglavnom rodio nam se "malac" od 4130g i 52cm. osoblje u merkuru za 5! pusa curke!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

ja jesam! u nedjelju nakon cijelonoćnih trudova, koji su ujutro naravno prestali, otišla sam u bolnicu na pregled jer sam morala pošto mi je termin prošao, i stave oni mene na ctg, trudova naravno nema, jedan se samo pojavio ali ne bogznašto jak, i kaže dr. kaj ni vi nam nebute ostali? i požalim se ja njoj kako sam imala opet trudove, pa sad ništa i veli ona, tko zna, možda nas iznenadite. i na pregledu mi kaže najljepšu rečenicu) gospođa nam ostaje, otvorena je 5cm!!! čekali smo nekih sat vremena, ali trudova nije baš bilo, pa su mi zbušili vodenjak, krenuli trudovi, rodila za 4 sata. opet mi do samog kraja uopće nisu bili bolni trudovi, lijepo sam ih prodisavala i tek zadnjih pola sata je bilo opako. uglavnom rodio nam se "malac" od 4130g i 52cm. osoblje u merkuru za 5! pusa curke!

Bravoooo! Cestitke od ! Vejikaa bebica! Ma bravoo jos jednom! Ja se uvijek tak veselim bebicama i kad tako sve to super i brzo prode ! Zelim vam da oboje uzivate i sto brzi oporavak !

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čestitam! Ti rodila kao da to nije niš! Bravo.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kako si? Jesi li rodila? Nadma se da vise nemas vremena za onu svoju finuu kavicu

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo da se napokon javim, zadnjih dana prije poroda nisam se javljala jer sam već i sebi bila dosadna s pričom "evo, mene tu neki pms trudići peru, ali ništa"

Ukratko: napokon se sve pokrenulo u subotu i rodila sam kroz nekih pet sati intenzivnih (čitaj: bolnih ) trudova, sve je nekako išlo samo od sebe i nisam niti jednom tiskala, mala je sama izašla

Sad sam još uvijek na nekom oblaku

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

čestitam rutvice, baš mi je drago
    znala sam da će tako biti

gdje si rodila?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor