ljudi moji...sto se tice snova uvijek tako intezivni i stvarni....dosta cesto imala sam nocne more,i cesto se budila zabrinuta i pomalo depresivna od toga,
ali sada u trudnoti to me doista brine....prije par dana imal sam tako intezivnu nocnu moru,mislim grozno mi je i napisati sto sam sanjala jer bi me mogli proglasiti totalnom ludacom.
sanjala sam da sam rodila bebu ali ta beba je neki kostunjasti komad mesa sa nekim repom i to bez glave,sestra mi je rekla da je glava ostala u meni i da je ja trebam izvaditi pa ce je namontirati.... uzas...probudila sam se i plakala satima,M me pokusao utjesiti ali bila sam neutjesna
tako me uplasio taj san,vec par dana uplakana sam zbog toga...trudim se ne mislit ali slika bebe stalno mi dolazi pred oci.
puca me paranoja kako nesto nije uredu,ali evo strpit cu se kontrola mi je za dva dana.
samo me strah da se takvi snovi ne nastave jer poludila bi.....osjecam se grozno.
sorry ako vam je ovaj komentar morbidan ali eto moram s nekim podijeliti svoje strahove