Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Strah 6 mj bebe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Strah 6 mj bebe?

Drage mame, tate...

Naime primjetila sam da moj 6,5 mj sin, ima strah kada ga stavim na pod u lezeci polozaj!
    Sa nepuna 4mj se poceo okretati sa trbuha na leda, sa 5mj sa leda na trbuh, sa 6mj vojnicki progmizao! Dakle sve nekako ide u skladu sa nj.dobi !
    Rotacije je poceo raditi na podu, igranje sa baby gm takodjer na podu, u gl. veliki dio dana provodi na podu! U pocetku na ledima i nije bilo nikakvih problema, zadnjih mj. dana kako je i inace ljubitelj potrbusnog, samo zeli i biti u tom polozaju! Medjutim jucer ga ja polegnem na leda na podu i vrisak, plac, ne zeli rotirati, skvrcio ruke, kad je pogledao u strop ajmee meni jos veci plac!

Stavim ga na krevet, i sve super, rotira u obje strane, oba smjera...

Polazni smo za sada samo na redovne kontrole na Goljaku zbog zadobivene infekcije kod poroda!

Trebam li se brinuti, ima li tko sa slicnim iskustvom?

Svima puno hvala!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Meni to ne zvuci zabrinjavajuce. Tko zna sto ga je prepalo. Mozda mu se u tom trenutku nije dalo bit na podu. Stavi ga opet. Probaj i u drugu sobu.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala ti na savjetu! Budem sutra probala u dr.sobi! Danas popodne sammga opet stavila, nije bilo placa ali nesigurnost da! Mozda se treba priviknuti opet! Hvala jos jednom !

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A u medjuvremenu mi je palo na pamet da ja svoga uglavnom ni ne stavljam na ledja, nego odmah u puzeci polozaj (ja ga idem stavit na trbuh, al on se odma skupi pa ostane na sve 4). Na ledja ga stavljam samo na krevetu - i ako mu bas nije do papice pa da priceka da vidi na koju cu stranu ja lec odma se okrece na trbuh i ide negdi ili sjedne. A i malo je ruzno lezat na ledjima bez jastuka (bar meni

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Istina i mi naseg odmah automatizmom stavimo na trbuh, jer tako voli biti! Al onda mi je palo na pamet kako vise ne radi rotacije na podu, a radio! Moram ga malo priviknuti da sa leda opet se trgne, jer pocetkom 10mj idemo na kontrolu i nebu dobro, ak se uspanici na ledima! Eeh da i jastuk sam mu stavila, jos prvi dan, al nije pomoglo! Budem ga svakako malo probala opustiti!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A bice onda malo zaboravio kad nije dugo na ledjima na podu. A vidis ni moj vise uopce ne radi rotacije na podu, ali puze i sjeda i kad dopuze do namjestaja pokusava se dignit na noge, cak se i uspijeva dignut na noge, ako se za nesto uhvati, tako da meni sve to djeluje ok, makar sad sam se i ja malo zapitala. Par mjeseci stariji rodjak mu se sa sedam, osam mjeseci gibao po cijeloj sobi kotrljanjem, od jednog kraja sobe do drugog, mom to nikad nije palo na pamet, al taj rodjak je recimo propuzao dosta kasnije, s osam devet mjeseci, tako da mu je to bio nacin gibanja.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mi jos je ne sjedamo, ali uredno pokusava u 4nozno! Stovise guza ode, al ruke na laktovima! Pokusava ih izravnati, trudi se, ali ima vremena! Mij stariji propuzao 4nozno isto cca 8mj! Zapravo to i je neko okvirno doba kad vecina propuze, tak da je meni kod miseka sve to dosta i rano! Nije da se bunim )! Starijeg nisam posjedala, isli smo na vjezbe, pa s njim drugacije islo! Sjedio je samostalno bez oslona sa 7mj! Ali iskreno jedva cekam da i mladi prosjedi, jer oblacenje je nemoguca misija! Dakle pelenu samo na ledima, a ostalo sve u potrbusnom izvodim, jer cim ga stvaim na stalak za presvlacenje ili krevet tuup i okret. Ako ga par puta vratim natrag da dovrsimo, ajmee tek je onda ljut jer mu ne dam da se slobodno krece!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ajmeeee.... mijenjanje pelene... to u svim pozicijama radim, isto se okrece i bjezi... nekad ga mijenjam hopsajuci na lopti meni ti djeluje ok tvoj mali, vidis da sve super radi, samo mu se ne svidja vise bit na ledjima i to ti je to.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ajmeeee.... mijenjanje pelene... to u svim pozicijama radim, isto se okrece i bjezi... nekad ga mijenjam hopsajuci na lopti meni ti djeluje ok tvoj mali, vidis da sve super radi, samo mu se ne svidja vise bit na ledjima i to ti je to.
    Sorry tata me zvao na skayp ! Aj sutra ti bas javim kak nam ide privikavanje! Ma i meni je motoricki skorz ok! Al kamo od zadobivene u porodu virozu, infekciju, kasnije na uzv se vidle prosirene komore, pa sam se sva prvo stresla kaj se dogada! Al onda vidim da sve radi i da se trudi napredovati! Nis, sutra bum probala malo s njim zajedno lezati... Eto hvala ti i javim se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •