Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Kakvu ribu jedete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam ljubiteljica ribe, ne znam/ne želim je čistiti i ne volim je spremati. A muž mi je ribar Tako da je jedina varijanta kad je on ulovi, očisti i spremi na gradele. tu ribu volim. Sve ove priče koje ste ovdje napričale u vezi zagađene ribe, mora..ne vjerujem.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ljubiteljica ribe, ne znam/ne želim je čistiti i ne volim je spremati. A muž mi je ribar Tako da je jedina varijanta kad je on ulovi, očisti i spremi na gradele. tu ribu volim. Sve ove priče koje ste ovdje napričale u vezi zagađene ribe, mora..ne vjerujem.
    eto i ribarstvo postade ovdje religija

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    eto i ribarstvo postade ovdje religija
    To meni nije religija nego si se uhvatila nečeg što je u muževoj obitelji stil života, posao, kruh..razumiješ? ne možeš reći da je naše more zagađeno i da naša riba ne valja, treba imati nekakve dokaze za to. Imam kraj sebe babu od skoro sto godina koja svaki dan svog duuugog života jede tu jadransku ribu, dosad bi umrla valjda šesnaest puta da jede zagađenu ribu. Ja je jedem u trudnoći, sve morsko..moralo bi biti nekakvih posljedica da je to sve tako kako ti pišeš. Ono, bez nekakvih statistika, istraživanja, amerikanaca i švaba..daj žive dokaze.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    To meni nije religija nego si se uhvatila nečeg što je u muževoj obitelji stil života, posao, kruh..razumiješ? ne možeš reći da je naše more zagađeno i da naša riba ne valja, treba imati nekakve dokaze za to. Imam kraj sebe babu od skoro sto godina koja svaki dan svog duuugog života jede tu jadransku ribu, dosad bi umrla valjda šesnaest puta da jede zagađenu ribu. Ja je jedem u trudnoći, sve morsko..moralo bi biti nekakvih posljedica da je to sve tako kako ti pišeš. Ono, bez nekakvih statistika, istraživanja, amerikanaca i švaba..daj žive dokaze.
    statistike i istraživanja su ti pun net, ne budi lijena i ne moj čekat da ti to sve netko ovdje kopira da bi ti mogla reći, joj vidi statistike i istraživanja, al ja u to niš ne vjerujem jer mi muž lovi ribu.. daj molim te trina, sjedi 1. ako te doista zanima naći češ toga brdo na svim jezicima. a dokumentarce si dowlodaj također s neta, ako te naravno tema zanima. ali da te zanima već bi znala bar ponešto od toga.

i moj muž je s mora i čitava njegova familija koja isto dijelom živi od mora i ribe. kaj ćemo sad o tome čiji muž i čija familija poznaje bolje jadran i jadransku ribu. nadam se da uviđaš paradoks svog komentara.

osim toga to što je to njemu i njegovoj obitelji posao i kruh nema nikakve veze sa istraživanjima i dokazima i činjenicama i informiranjem. daj odi pekaru pa ga pitaj jel zna koliko mu svaki kruh ima kalcija u kruhu ili žemlji, a razlike i varijacije su ogromne za nekoga tko treba kalcij a neće heben tablete, kužiš?

i još nešto trina, nitko ovdje nije rekao da se umire od konzuma ribe, mesa ili vode iz pipe, kužiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •