-
stisnes ih za guzicu...ako izlazi bijelo - iz uzgoja su....
razlika u teksturi mesa i okusu divlje vs. ribe iz uzgoja je oooogromna, ova iz uzgoja ima nekako pamukasto meso koje se vise raspada od divlje...
okus?pa jednostavno nesto fali....
mi jedemo ribu 2-3x tjedno,cijena ovisi do ponude,u zadnje je vrijeme jako lose pa su i cijene visoke...
za one koji tvrde da se od ribe nemozes najest neka provaju steak od tune s gradela....mmmmm.....ili orhana....ili penu (morski pas)....sve mesnato i zasitno....
cvijeta,mi smo razu pekli u pecnici sa povrcem,isto jako dobra!
ove price o zivi su mi presmjesne...da,ima je,no s obzirom da Hrvati u prosjeku jedu tako malo ribe,sve i da je ona u sastavu 50% ziva ne bi im nista bilo....pa nju bi se kontinuirano godinama svakodnevno trebalo konzumirat da ti naskodi....kao i bilo koja druga hrana ako ju precesto jedes....
eto,za gradele se zna da su kancerogene (jesti one pougljene komadice kozice),ali ako to ogranicis na par puta mjesecno sve OK....
rijecna riba mi je bljak radi mirisa....zahebi ti ribu koju moras zakamuflirat svim i svacim da bi ju mogo pojest....
jedino volim neretvanski brodet od zaba i jegulja...samo se tu vise krusine najedem.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma