Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: vjecna tema: spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uf...i nama je spavanje bolna točka. Moja curka je još uvijek budna!

Prije prijave socijalnoj službi, u svoju obranu moram reći da ona jednostavno tako funkcionira, treba joj dosta manje sna nego prosječnom djetetu. Ako ne spava popodne, onda u obzir dolazi spavanje i prije 10, ali ako spava popodne, jednostavno ne može zaspati prije. I ja sam isto bila takva i mrzila sam sve one sate bdijenja koje su me roditelji prislili ranim odlaskom u krevet i odlučila da to neću učiniti svom djetetu.

Inače se budi oko 7-8...rjeđe u 6 ili u 9. Tijekom cijelog dana je vesela i puna energije...ali da bih rado da je veća spavalica, to definitivno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Uf...i nama je spavanje bolna točka. Moja curka je još uvijek budna!

Prije prijave socijalnoj službi, u svoju obranu moram reći da ona jednostavno tako funkcionira, treba joj dosta manje sna nego prosječnom djetetu. Ako ne spava popodne, onda u obzir dolazi spavanje i prije 10, ali ako spava popodne, jednostavno ne može zaspati prije. I ja sam isto bila takva i mrzila sam sve one sate bdijenja koje su me roditelji prislili ranim odlaskom u krevet i odlučila da to neću učiniti svom djetetu.

Inače se budi oko 7-8...rjeđe u 6 ili u 9. Tijekom cijelog dana je vesela i puna energije...ali da bih rado da je veća spavalica, to definitivno.
    mikka, ja bih obratila pažnju i na ovo? nisam sve čitala sorry.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •