Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: vjecna tema: spavanje

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    lili kad ih ja vodim, tj. kad nemam sabotera u kuci, oni su u krevetu prije 9, do 9 procitamo knjigu/e i spavaju (oboje starijih) do negdje 9 15. kod nas nema rostiljanja. srednja rostilja ako je slucajno spavala popodne. f. zaspe ko top. nisu nikad u svojim kratkim zivotima lezali budni u krevetu vise od uvrh glave pola sata da ne mogu zaspati. tak da to kad ja kolo vodim ide vrlo jednostavno. a on ima neki svoj trip i obrni-okreni rijetko kad zaspu prije 22-22 30. valjda misli da ce bog zna sta izgubiti ako ne odigraju svaku vecer igru prije spavanja (naravno, to nije jedina igra u danu, naprotiv, to je peta, ili deseta, ili dvadeseta). ja nemam problema s tim i ide se u krevet po kratkom postupku.

I ja imam ovo doma - mm je noćna ptica i kad dovati imati kvalitetno vrijeme s djecom u deset navečer rogovi mi narastu. Naš mali se budi prije sedam kadgod legao (i treba mu puno sna inače je Denis the Menace). Da stvar bude gora, ja sam jutarnji tip i u osam mi sustavi polako padaju, tako da nemam kapaciteta za ništa, a osobito za obračun s odraslim čovjekom i dvoje neispavane djece. Zato sam drukala i ponavljala i uspostavljala red i napravila slučaj i problem od kašnjenja na spavanje. Nije lako, i još uvijek mm probije granice, ali sve manje. Je da sam umorna od ganjanja mm-s, ali tako je to...
    Posljednje uređivanje od Ifigenija : 11.09.2012. at 08:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •