-
Po zimskom vremenu do 21h u krevetu, po ljetnom 22, nekad i 23h kad smo na godišnjem, s tim da su do nedavno spavali popodne, sad su predškolci pa me mole da ne spavaju u vrtiću ali za vknd spavaju popodne doma.
Ja sam noćna ptica ali s njima je red jasan, do 21h u krevet, s obzirom da živim sama pomutnju nam donese tata koj se pojavi rijetko za vknd i promjeni ritam a oni to obilato koriste, pa sad i njega preodgajam u našu rutinu kad se pojavi.
Isabela curica ti očito ima veliki strah od odvajanja, sve što si nabrojala samo su poruke " ne ostavljaj me samu" pa tako i san odbija jer se boji da te neće biti.
Dogovorite se za jednu priču prije spavanja i nakon toga puno,puno maženja da se opusti i zaspi ali bez priče i odgovaranja na pitanja, nakon nekog vremena možda će biti dovoljna samo priča, ali prvo treba dodatnog ulaganja da bi ona opet osjetila sigurnost, sretno, vjeruj mi ovo što ti radi, to radi njezin strah i frustracija, ati si jedina osoba prema kojoj može pokazati svoje strahove i treba te da je umiris i vratiš sigurnost,
sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma