Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: vjecna tema: spavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ambrosia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

moja curka ima sličnih problema kao Isabelina - pred više od godine dana smo imali tešku prometnu i otada - mora se uspavljivati!
    Najviše voli zaspati pred tv-om - jer inače kaže da joj dolaze "one slike" (prevrtanje autommobila) pred oči...ispočetka sam popuštala - ali sad smo se uvalili u kolotečinu i ne znam se isčupati iz toga...pretpostavljam da je okidač za to bio boravak u bolnici nakon nesreće i to što mi nisu dozvoljavali da boravim s njom na odjelu - nego su nas cijelu obitelj razdvojili i svaki od nas je bio na drugom odjelu...ali to je tema za neki drugi forum
    Uglavnom sada ne znam kako da to odrežem - a iskreno nemam ni previše srca za to jer i meni samoj ponekad te ružne slike dolaze na "oči" pred spavanje...
    ako tko ima kakav dobar savjet - dajte...psihologa, neurologa i slično smo već prošli - kažu treba vremena....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ambrosia prvotno napisa Vidi poruku
    moja curka ima sličnih problema kao Isabelina - pred više od godine dana smo imali tešku prometnu i otada - mora se uspavljivati!
    Najviše voli zaspati pred tv-om - jer inače kaže da joj dolaze "one slike" (prevrtanje autommobila) pred oči...ispočetka sam popuštala - ali sad smo se uvalili u kolotečinu i ne znam se isčupati iz toga...pretpostavljam da je okidač za to bio boravak u bolnici nakon nesreće i to što mi nisu dozvoljavali da boravim s njom na odjelu - nego su nas cijelu obitelj razdvojili i svaki od nas je bio na drugom odjelu...ali to je tema za neki drugi forum
    Uglavnom sada ne znam kako da to odrežem - a iskreno nemam ni previše srca za to jer i meni samoj ponekad te ružne slike dolaze na "oči" pred spavanje...
    ako tko ima kakav dobar savjet - dajte...psihologa, neurologa i slično smo već prošli - kažu treba vremena....
    Uffff, ovo je baš gadno... Probaj neke od ovih metoda rastjerivanja strahova i noćnih mora: spavanje s omiljenom igračkom, mala noćna lampica (ona koja se utakne u utičnicu - mi smo imali nekog miša iz Peveca), pa čak i igranje nekih računalnih igara prije spavanja (tetris, čovječe ne ljuti se i slično - to je klasika u liječenju ptsp). Isprobala sam nešto od toga nakon sinovog boravka u bolnici i djeluje, iako znam da to baš i nije isto. Ovo što si opisala su pravi simptomi stresa i stvarno treba vremena... Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •