-
kako doći do računa za telefon?
Dobila sam od t-coma e-račun na mail koji ne mogu otvoriti jer sam zaboravila telekom-ID. Naime, koristila sam telekom portal zadnji puta prije 1,5 godinu i ne mogu se sjetiti lozinke (niti jesam li ju negdje spremila).
Portal mi ne dopušta ponovnu registraciju jer prepoznaje OIB. Na telefonu za korisnike nitko se ne javlja. Mail za korisnike/pitanja/pritužbe nigdje ne vidjeh.
Kako da dođem do računa?
-
Da li si dobila privitak uz mail? Ja sam tu otvorila i isprintala račun. Nisam se uspjela prijaviti na portal, ali ni ne treba.
Javit će ti se na besplatni telefon, pogotovo u popodnevnim satima. Samo treba biti strpljiv...
-
Nisam dobila privitak. Samo ovu obavijest na mail: Poštovani/a,
Obavještavamo Vas da Vam je na Moj Telekom portalu dostupan račun za mjesec 08/2012 za T-Com usluge. I tako 2 x jer imam 2 računa. Znači besplatni telefon radi i popodne.
-
Radi od 0-24, 7 dana tjedno. Znam to kad vičem na njih jer počnem gledati film na Max TVu i onda nestane i ne vidim kraj...Ali, oni jadni studenti na telefonu nisu ništa krivi, no na koga ću vikati kad se ne može ni do koga većeg na T-com...
Meni su ovakav mail poslali, to je prvi put da mi je e-račun:
U prilogu Vam dostavljamo T-Com račun za mjesec 08/2012.
Kao korisnik E-računa sudjelujete u velikoj nagradnoj igri! Imate priliku svaki mjesec do 31.12.2012. osvojiti jednu od vrijednih nagrada:
- tablet Samsung Galaxy Tab2 10.1
- mobilni uređaj Samsung Galaxy SIII
- smart TV Samsung LED TV 40ES6100
-
... i ja sam dobila na mail info o nagradnoj igri, naravno 
Dobila sam i službu za korisnike tako da sam se uspješno dokopala i ID-a i računa.
Hvala ti Beti na pomoći!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma