Trudna sam 30 tjedana i koji dan, a jedno zadnjih dva tjedna me muci... nesto.
Javlja se iskljucivo kad stojim, dakle mirujem ili relativno mirujem, a na nogama sam. Tipa kuhanje, kad se krecem tek toliko izmedju kuhinjskih elemenata, ili ako stojim u redu na kasi, skupljam ves sa strika tj. radim bilo sto sto ne ukljucuje normalne korake. Idem redovito na jogu, hodam koliko god mi to raspored dozvoljava i dok god se krecem ne smeta me ama bas nista. Ne osjecam taj uzas ni kad sjedim ili lezim.
Osjetljivo mjesto je s desne strane, tocno povrh stidne kosti, a u ravnini s desnom bradavicom (idu mi koordinate...). Ne pipam nista, na kozi se nista ne vidi, a nakon 5-6 minuta stajanja, pocinje prestrasan osjecaj pecenja, nesto u rangu zive rane, tipa dubokog reza ili opekotine - povremeno zamisljam da tako boli kad te netko polagano kuri cikom.
Prvi put kad se javilo otrcala sam u WC pogledati imam li kakvu ranu (zabrijala sam da sam se priklala u kadi, ili nesto slicno, jerbo ionako vise nista tamo ne vidim). Uglavnom, ranu nemam, koza izgleda normalno. Sve skupa prestane kroz par minuta cim sjednem ili krenem hodati.
Doktoru idem drugi tjedan, pitat cu ga. U medjuvremenu me muci sto je to, a ne da mi ih se zvati telefonom jer obicno ovi koji dizu slusalicu nemaju pojma ni o cemu. Mog ginekolog je ionako na godisnjem do ponedjeljka, a nekom usputnom mesaru mi se ne ide. Nekako mislim da i nije tako hitno, ako uopce, ali rado bih znala koji je to vrag i kako da si pomognem (osim da uopce ne stojim, sto je relativno nemoguce).