Keksi za spermace?!![]()
Definitivno najbolja alternativna medicina ikad spomenuta u MPO kontekstu.
Keksi za spermace?!![]()
Definitivno najbolja alternativna medicina ikad spomenuta u MPO kontekstu.
Bubek hvala na kolačićimaodlični su... a naziv trebaš patentirati
Cure, hvala na ugodnom društvu i još jednoj super forumskoj kavici!
bilo je lijepo vidjeti neke stara i upoznati nova lica
molim skoro ponavljanje da isprobam savjet OKNP o zbrinjavanju djeteta za vrijeme kave
BB, draga, i u krevet smo morali s balonom
šaljemo posebnedječici i prekrasnim trudnicama!
Želim i ja čuti taj savjet o zbrinjavanju djece.
Smjehuljica će skoro godinu dana, a ja sam tek jednu kavu popila bez nje. I to slučajno.
Super je kad mozes povezati nickove sa licima![]()
Da vam poslužim jutros virtualnu, nakon one fine maksimirske. šmrc!
Baš je bilo lijepo vidjeti curke nakon dugog vremena, upoznati nove, vidjeti trudnice, pogotovo one koje su od prošle kave postale mame, i bebače. Nadam se da će slijedeća kava biti dok ću još imati trbušinuMožda da slijedeći put budemo blizu kakvoga placa i ćevapa?
TD sry, nisam te ni kušnula na odlasku, skužila sam da ideš tek kad si odmaklaKrajcati ćemo se mi, prije ili poslije...
U svakom slučaju, nadam se da ste uživale na kavi, ja sigurno jesam i veselim se slijedećoj!
Jutro žene! Dijelim vaše mišljenje... Možda bi trebali organizirati i božićnu kavu?!
U svakom slučaju, hvala na ugodnom društvu!najmanjim i najslađim "kavoljupcima"!
jutrooooooooo !!!
joj curke, nema mi boljih kružoka od ovih naših...baš mi je drago da sam upoznala puunoo novih cura, vidla neke stare znan(i)ce...
Milasova, nadam se da te nismo ubile u pojam...nije uopće bila namjera
Mare, ispravila sam godinu u potpisu, trebalo mi je malo da skontam o čemu pričamo...ah, godine su me stisle...
Bubekica, spermać keksi su fakat odlični, al kad sam vidla onaj recept-mrak mi pao na oči...pa tu ima posla ko u priči...al isplati se malo pomučit
sve u svemu, baš sam uživala u vašem društvu
pusaaaaa svimaaaaa
Bab sve ok..dapace,puno ste mi pomogle![]()
I ja se veselim novoj kavici nadam se uskoro
Ja ću se nadovezati da mi je jako žao što nisam bila prisutna na kavici, ali posao je posao - popodnevna smjena. I odmah podupirem božićnu kavicu, možda petak/subota...ali eto, tek je ova kavica prošla pa ću se načekati još dogovora za slijedeću i upoznavanja s vama!![]()
bab ma jedino je problem sve to nasjeckati, treba nekih pol sata. ostalo nije komplicirano, samo dodajes u mikser. moram napomenuti da ja suho voce mocim u vodom razrijedjenoj medici, da umjesto agavinog sirupa stavljam muscovado ili med, da koristim krupne zobene jer njih uvijek imam doma i ne stavljam marelice jer ih ne volim. a i kolicine stavljam, od oka (zacina stavljam 3 put vise - nadam se da vam nisu bili prejaki jucer)
ja sam uvijek za kavice, nadam se da cu do iduce imati i neka konkretna iskustva.
žao mi je što jučer nisam mogla doći no morala sam nakon posla drito doma po K. u vrtić, a onda smo jednostavno predaleko od ZG....
Drago mi je što vas se toliko okupilo i što je novih lica na forumskim kavama..
Molim popis vas koji ste bili na kavi, po dobrom starom običaju... pa onda neka ključaju temu do sljedeće forumske kave koja može biti već sredinom studenog.
1. BigBlue
2. Bubekica
3. Mare41
4. OKNP
5. Bab
6.
7.
1. BigBlue+pasić+mužić
2. Bubekica+keksići za spermiće
3. Mare41
4. OKNP
5. Bab