Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Most slobode - strašna gužva!?

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Most slobode - strašna gužva!?

Posljednjih dana je preko Mosta slobode (nadam se da se tak' zove središnji savski most u Zagrebu) ujutro, u vrijeme "rush hour-a" strahovita gužva - ima li tome neki poseban razlog?; da se možda negdje ne renovira cesta pa se usmjerava promet na njega ili...? Nadam se da je to privremeno, jer takvu gužvu nisam vidjela već godinama... zna li itko?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda radi onih fontana, možda kaj kopaju ili tebe mući nekaj bliže novom zagrebu

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    možda radi onih fontana, možda kaj kopaju ili tebe mući nekaj bliže novom zagrebu
    Nisu krive fontane... tamo je sad normalan promet; gužvetina je od Ine pa sve do križanja sa Slavonskom - onda se raščisti. Po mostu se vozi mic po mic...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa već godinama na mostovima promet "stoji"
    to uopće nije "strašna" gužva za mene ...
    strašno bi bilo da stoji do sloboštine

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A i toga ce bit s vremenom. Treba sjest na bicikl. Cak ni javni prijevoz nije rjesenje jer u to doba nema sanse uci u bus. Ili doci na posao u 7:30... Ma stvarno ne znam vise.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Uvijek je bila gužva preko mosta, ali ne ovakva i bio je protočan, vozilo se, a sad se više stoji nego vozi.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za utjehu i pravac zapad istok, bolognia me nekidan iznenadlia, pa sad krecem od doma u 6.15
    dodjem ranije, doruckujem na poslu i uzivam malo u miru.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a od kolko radiš spajalice, sva sreća da sam na toj trasi uvijek na posal ipla u suprotnom pravcu

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemam radno vrijeme, ali dodjem na posao oko 7. odlazim oko 15.30-15.45

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A i toga ce bit s vremenom. Treba sjest na bicikl. Cak ni javni prijevoz nije rjesenje jer u to doba nema sanse uci u bus. Ili doci na posao u 7:30... Ma stvarno ne znam vise.
    Da, a sve više ljudi bez posla, tko se vozi uopće autom..
    Ja bicikliram, ali kad je ovakvo vrijeme, idem autom, radim od 730, dolazim oduvijek oko 7.

Ti voziš bic i po ovakvom vremenu? Moja relacija je preduga za to.

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Uvijek je bila gužva preko mosta, ali ne ovakva i bio je protočan, vozilo se, a sad se više stoji nego vozi.
    Da, da, baš tak. Najbrža veza do Centra mi je bila na bus kod Ine, pa onda pehaka od Glavnog - 14-ica po Savskoj je grozomorna, 7-ica na drugu stranu bolja jer nema auti na pruzi ali treba presjedati prema Centru - ali zadnjih dana - ustvari od prošlog tjedna - promet preko mosta je zakrčen; ovako nije bilo posljednjih godina... pa sam se htjela utješiti da možda postoji neki privremeni razlog koji će nestati...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Počela škola, ljudi svi krenuli nakon godišnjih raditi, kreni deset minuta ranije, pa nema gužve, na tom mostu se gužva stvara iza 7:20 do nekih osam sati.
    svaki dan prolazim preko tog mosta i ako zanemarim ovaj ponedjeljak kad smo kasnije krenuli, nije nam duže od petnaest minuta trebalo od Travnog do Miramarske....
    Mi ujutro u 7:00 krenemo sa Remetinca do vrtića u Travnom, pa do Miramarske i za to sve skupa sa ostavljanjem malca u vrtiću nam treba 30 minuta.....

Ali u ponedjeljak smo zbog nekih obaveza krenuli s Remetinca u 7:20 i za istu ovu turu nam je trebalo skoro sat vremena.

Leelee avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    Počela škola, ljudi svi krenuli nakon godišnjih raditi, kreni deset minuta ranije, pa nema gužve, na tom mostu se gužva stvara iza 7:20 do nekih osam sati.
    svaki dan prolazim preko tog mosta i ako zanemarim ovaj ponedjeljak kad smo kasnije krenuli, nije nam duže od petnaest minuta trebalo od Travnog do Miramarske....
    Mi ujutro u 7:00 krenemo sa Remetinca do vrtića u Travnom, pa do Miramarske i za to sve skupa sa ostavljanjem malca u vrtiću nam treba 30 minuta.....

Ali u ponedjeljak smo zbog nekih obaveza krenuli s Remetinca u 7:20 i za istu ovu turu nam je trebalo skoro sat vremena.
    Ne krećem tako rano, ali išla sam u različita vremena: 7:45, 8:15, 8:40... uvijek je bio strašan čep!
    Prošle godine u isto vrijeme, cijelu jesen, zimu i proljeće: busu je trebalo oko 8 minuta od Ine do Glavnog, a sad... brrr nisam ni gledala ali kad onako miliš miliš po cesti pa vidiš kako puno brže prolazi šetač s psom a kamoli biciklist...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •