Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ljubomoran na tatu

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Ljubomoran na tatu

Nad decko ima 16 mj, jako je zivahna i vesela beba i voli se i maziti .
    Od pocetka smo svi troje jako povezani, mazimo se, pazimo i skupa uspavljujemo. U zadnje vrijeme primjecujem da mm ne smije staviti ruku na mene jer se beba odmah ljuti, mrsti i mice ruke od mm-a. Jako je vezan za mene i cini mi se da je jako ljubomoran. Zanima me da li je to faza ili jednostavno ljubomorno dijete? Sve razmisljam kako ce biti kad dođe druga bebica

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

malo previse "i" u prvoj recenici, bit ce da je jos rano

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Oba moja deckica su takva, a imaju skoro 3 god i 1god 8 mj.
    Dok se ja i MM krenemo grliti, evo ih. Negoduju, staju izmedju nas i zele da se njih mazi.
    Do nedavno smo se zezali da su se to oni urotili da ne uspijemo napraviti trece, pa sprecavaju akciju odmah u pocetku.
    Ne znam zasto to djeca rade, cak ni ne znam jesu li ljubomorni na tatu ili na mene. Nekako ni ne pridajem paznju tome, cak mi je i simpaticno.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Stariji je to radio u dobi od negdje godinu i pol pa do 2. Sad ima malog brata i predivan je prema njemu. Ali mali ludi ako ja grlim starijeg ili primim tuđu bebu.

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koksy vidis sad si me podsjetila na par situacija, gdje ja smijem drzati druge bebe ali mm ne smije odmah plac...eto mm ne smije drugu djecu drzati, ne smije mene samo svoju mazu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •