-
kod mojih je problem kaj su praktički alergičari od rođenja, pa sam jeino ukidanjem nekih stvari mogla vidjet kaj deci zaprav je, kod klinke mi je to savjetovala dermička ( jer pedijatrica nije znala kaj je maloj)kaj i kuda, pa sam nakon 2 mjeseca dete testirala i po testu bila jaaako visoko na sve kaj je dermička rekla, nakon nekog vremena se povuklo i ostale zove atopisjskog ( zapeščća, koljena podlaktice i slično), kod testiranjas oprterećenjem u bolnici ( recimo kod nje mlijkeo) pojavilo se po obrazima crvenilo, prekinuli davanje mlijeka, tak da dete praktički tek sad može mlijeko bez posljedica, crvenilo je kod nje bilo kakao kad od pol sata pa do tjedan dana, i često je mijenjalo položaje ( znalo izbit i na drugim dijelovima tijela). Kod klinca odma po rođenju sam skužila da je previše crven ( kaj me pedijatrica uvjeravala da je samo čisćenje), ali sam ipak izbacila sve kaj i kod male, + kaj sam s 3. mjesecom života izbacila i gluten, ali je dete bilo još ko rak, njegovi testovi s 7 mjeseci ( tj. 6 mjeseca od dijete) su bili katasrofa, tek s 15 mjeseci kad su u labosu zmućkali krumpir, i mi ga izbacili dete se počelo čistiti, sad je godina od izbacivanja krumpira ( ima 26.5mjeseci), i dete ima tek male zone dermatitisa ( kod klinke su zone nastale prije godine dana života), testovio od malog su još jaako visoki, većinom 4 i 5, 6 razred. Bili smo na opterećenju u petak s ječmom jer mu je on najniži u cijeloj priči i naravno da se osul, i opet mu osip s vremena na vreme šeta po tijelu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma