molim vas za neki savijet!
kako odvojiti maloga od sisanja?
kako da postignem da spava cijelu noć?
i kako da ga odviknem da spava sa nama na krevetu?
molim vas za neki savijet!
kako odvojiti maloga od sisanja?
kako da postignem da spava cijelu noć?
i kako da ga odviknem da spava sa nama na krevetu?
mali fran prvotno napisa
1. Zasto?
2. Tesko.
3. Zasto?
ha ha dille!!
potpisujem sva 3 odgovora![]()
Zapravo sam mislila...
1. Iz kojeg razloga zelis prekinuti s dojenjem? Kakvih konkretnih problema imate? Koliko je beba stara?
2. i 3. I opet - koliko je beba stara? Ne budi se po noci samo zbog gladi, vec zato sto trazi maminu blizinu. Dojka joj ne pruza samo hranu, vec i utjehu. Samo strpljenja...
beba je stara 5 mjeseci! nema posebnog razloga da prestane sisati ali ja bi htjela!
Mislim da si na pogrešnom mjestu u tom slučaju.mali fran prvotno napisa
Ovdje mame obično traže pomoć kad ŽELE nastaviti dojiti, a imaju problema.
komentare zadrži za sebe!~lex~ prvotno napisa
nisu to komentari nego putokaz. ovaj podforum je mjesto na kojem mame koje ZELE nastaviti dojiti a imaju problema, traze pomoc od mama koje su imale slicnog iskustva ili su educirane za pomoc.
Odluka o dojenju je tvoja osobna. No, prije nego ju doneses pogledaj malo sljedece clanke...
Prednosti dojenja od A do Z
Dojenje - zivotna hrana
Dojenje - dobitak i za mamu
Vjeruj mi da sam ih i zadržala za sebe.mali fran prvotno napisa
![]()
Mali Fran
Sto te tocno muci vezano za dojenje? U cemu je tocno problem? Mozda je moguce rijesiti ga pa da ti dojenje postane ugodno i ne opterecuje te.
Ti mozes prestati dojiti, ali i ne znaci da ce se rijesiti ovo sto te trenutno muci.
I ako prestanes dojiti, opet ce dijete biti jako vezano za tebe, jer je jednostavno malo i zeli tvoju blizinu, nosenje, paznju itd.kako odvojiti maloga od sisanja?
I ako prestanes dojiti vrlo vjerojatno ce se dijete i dalje buditi. U ovoj fazi vecini djece rastu zubici i to im svima utjece na kvalitetu sna. A zamisli tek kad se bude budio po noci a ti mu se moras dici otici u kuhinju spremiti bocicu a on cijelo to vrijeme vristi :/ Dojenje po noci je kud i kamo lakse od spremanja bocice.kako da postignem da spava cijelu noć?
Prvo ti moras biti spremna na ne-spavanje. Dakle, dijetetu je najljepse spavati s roditeljima bilo ono dojeno ili ne. Tako da ti moras odluciti da ce biti u kreveticu i kad god se probudi podojiti ga (ili mu spremiti bocicu) i vratiti ga u krevetic. No to zahtjeva dosta budnosti tj. neispavanosti s tvoje strane i velike odlucnosti. Probaj pa vidi sto ti vise odgovara.i kako da ga odviknem da spava sa nama na krevetu?
Cure dosta.
Zena je trazila savjet, ako joj ga ne mozete dati udaljite s s ovog topica please 8)
anchie puno ti hvala!
kad sam to napisala nisam se mislila odreći svoje mrvice i odgovornosti!
![]()