Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: kako se broji 8 dana od objave u NN?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno kako se broji 8 dana od objave u NN?

gledam neki natječaj koje je objavljen u NN 5.2.2014. Piše 8 dana od objave.
    Počinjem li brojati od 5.2 pa se natječaj zaključuje 12.2 ili brojim od 6.2 pa se zaključuje 13.2?

fala, fala

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pa 6.2 je prvi dan.znaci 13.02 je osmi

Sent from my GT-I8190N using Tapatalk

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

na istu temu - trebam
    - preslik radne knjižice odnosno elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, uvjerenje poslodavca o radnom
    iskustvu na odgovarajućim poslovima i dr

što ja tu konkretno trebam? oni žele dokaz da sam ja radila na odgovarajućim poslovima koji su navedeni u natječaju? može li to napisati trenutni poslodavac?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

rossa, odes u mirovinsko trazis PIN, koji neces dobiti isti dan, vec tek sutra. i snjim mozes uzeti i elektronicki zapis. inace zgodna stvar, ja planiram jedan dan to si napraviti. nadam se prije nego mi stvarno bude trebalo.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taj zapis odnosno potvrda zamjenjuje radnu knjizicu koja je ukinuta 01.07. i prilikom svakog novog zaposljavanja potrebno ga je ponovno izvaditi.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    rossa, odes u mirovinsko trazis PIN, koji neces dobiti isti dan, vec tek sutra. i snjim mozes uzeti i elektronicki zapis. inace zgodna stvar, ja planiram jedan dan to si napraviti. nadam se prije nego mi stvarno bude trebalo.
    Ne znam za PIN, ali mm je prije par mjeseci trebao, dobio je papir u mirovinskom na šalteru u roku par minuta (došao je odmah ujutro nakon otvaranja). To je jedan list na kojem pišu svi tvoji poslodavci, s rokovima od kad do kad si tamo radila. Ne pišu konkretna radna mjesta ili pozicije, samo ime poslodavca, ali valjda je dovoljno da se to u životopisu navede.

Ne znam što bi ovo bilo "uvjerenje poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima" i u kojoj to situaciji možeš tražiti trenutnog poslodavca, vjerojatno ne baš u svakoj.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam sebi poslodavac. napišem si što hoću

ženazmaj avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2014

Početno

To je elekronska radna knjižica gdje ti piše sav staž i svi poslodavci kod kojih si radi-o-la od kad do kad

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala svima

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    na istu temu - trebam
    - preslik radne knjižice odnosno elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, uvjerenje poslodavca o radnom
    iskustvu na odgovarajućim poslovima i dr

što ja tu konkretno trebam? oni žele dokaz da sam ja radila na odgovarajućim poslovima koji su navedeni u natječaju? može li to napisati trenutni poslodavac?
    Oni zele i potvrdu o stazu i potvrdu o radu na odgovarajucim poslovima, a to nije ista potvrda. Tu drugu potvrdu moze ti izdati poslodavac

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

a šta ako ja nemrem otiči kod svih mojih poslodavaca i tražiti to.Znači nema smisla ni predavati papire za te natječaje jer sam u startu u minusu

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    a šta ako ja nemrem otiči kod svih mojih poslodavaca i tražiti to.Znači nema smisla ni predavati papire za te natječaje jer sam u startu u minusu
    pa nisi. imaš radnju knjižicu u kojoj ti pišu zaposlenja do srpnja 2013., a možeš priložiti i ugovor o radu koji si potpisala s bivšim poslodavcima. U nekim ugovorima isto pišu zaduženja. Iako ja msilim da oni to gledaju, ali da kuže kako ne mogu svi ljudi konkretnim potvrdama potvrditi sve podatke iz životopisa.
    Posljednje uređivanje od rossa : 12.02.2014. at 15:13

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

vezano za e-radnu knjižicu.
    ako vam zatreba zadnji čas kao i meni, odete u Kneza Trpimira i dobijete ispis odmah.
    Ako želite imati stalni pristup, potrebno je dati zahtjev za PIN u Tvrtkovoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •