gledam neki natječaj koje je objavljen u NN 5.2.2014. Piše 8 dana od objave.
Počinjem li brojati od 5.2 pa se natječaj zaključuje 12.2 ili brojim od 6.2 pa se zaključuje 13.2?
fala, fala
gledam neki natječaj koje je objavljen u NN 5.2.2014. Piše 8 dana od objave.
Počinjem li brojati od 5.2 pa se natječaj zaključuje 12.2 ili brojim od 6.2 pa se zaključuje 13.2?
fala, fala
Pa 6.2 je prvi dan.znaci 13.02 je osmi
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
na istu temu - trebam
- preslik radne knjižice odnosno elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, uvjerenje poslodavca o radnom
iskustvu na odgovarajućim poslovima i dr
što ja tu konkretno trebam? oni žele dokaz da sam ja radila na odgovarajućim poslovima koji su navedeni u natječaju? može li to napisati trenutni poslodavac?
rossa, odes u mirovinsko trazis PIN, koji neces dobiti isti dan, vec tek sutra. i snjim mozes uzeti i elektronicki zapis. inace zgodna stvar, ja planiram jedan dan to si napraviti. nadam se prije nego mi stvarno bude trebalo.
Taj zapis odnosno potvrda zamjenjuje radnu knjizicu koja je ukinuta 01.07. i prilikom svakog novog zaposljavanja potrebno ga je ponovno izvaditi.
Ne znam za PIN, ali mm je prije par mjeseci trebao, dobio je papir u mirovinskom na šalteru u roku par minuta (došao je odmah ujutro nakon otvaranja). To je jedan list na kojem pišu svi tvoji poslodavci, s rokovima od kad do kad si tamo radila. Ne pišu konkretna radna mjesta ili pozicije, samo ime poslodavca, ali valjda je dovoljno da se to u životopisu navede.
Ne znam što bi ovo bilo "uvjerenje poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima" i u kojoj to situaciji možeš tražiti trenutnog poslodavca, vjerojatno ne baš u svakoj.
To je elekronska radna knjižica gdje ti piše sav staž i svi poslodavci kod kojih si radi-o-la od kad do kad
a šta ako ja nemrem otiči kod svih mojih poslodavaca i tražiti to.Znači nema smisla ni predavati papire za te natječaje jer sam u startu u minusu
pa nisi. imaš radnju knjižicu u kojoj ti pišu zaposlenja do srpnja 2013., a možeš priložiti i ugovor o radu koji si potpisala s bivšim poslodavcima. U nekim ugovorima isto pišu zaduženja. Iako ja msilim da oni to gledaju, ali da kuže kako ne mogu svi ljudi konkretnim potvrdama potvrditi sve podatke iz životopisa.
Posljednje uređivanje od rossa : 12.02.2014. at 15:13
vezano za e-radnu knjižicu.
ako vam zatreba zadnji čas kao i meni, odete u Kneza Trpimira i dobijete ispis odmah.
Ako želite imati stalni pristup, potrebno je dati zahtjev za PIN u Tvrtkovoj.