Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Problem sa samsung galaxy mob.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a ja neznam kako se to klizi prstom od slova do slova kad su tako minijaturni da stalno faljivam dok pisem poruke i na obicnoj tipkovnici...a jos imam bas tanke prste,stvarno neznam kako uspjevaju oni s vecim/debljim....

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Meni isto ne paše taj swype.

Genius, ne znam odgovor na tvoja pitanja, zapravo moram priznati da sam došla užicati da se meni odgovori na dva moja .

Zna li netko kako se na tom mobitelu prenese imenik kada se mijenja kartica. Dakle svi brojevi su na staroj kartici, a ne na telefonu. Kako da ih sve odjednom prebacim na telefon?
    Također, zašto mi kompjutor ne prepoznaje mobitel? Prebacila bih neke fotke ili stavila neke melodije, a nemam pojma kako.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lonni, prvo na starom mobitelu moraš čitav imenik prebaciti na sim karticu iz uređaja pa će ti sve ostati kad staviš karticu u drugi mobitel. A kad spojiš mobitel i kompjuter, onda ti se na skroz gornjem dijelu ekrana stvori opcija da uz pomoć usb-a spajaš mob, to otvori pa opet stisni na "rad s usb-om ili nešto takvo.

Genius, što se interneta tiče, a biće si u postavkama isključila mogućnost wi-fija ili si možda poništila šifru koju moraš upisati. Odi u BEŽIČNO I MREŽE pa u WI FI POSTAVKE pa vidi da li ti je uključeno WI FI (piše jeli spojeno s kompjuterom ili nije). Ili ti je možda uključen PROFIL BEZ MREŽE.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •