dobro jutro!!! u iščekivanju četvrtka i Maksimira stiže svježa, mirisnapa se poslužite
dobro jutro!!! u iščekivanju četvrtka i Maksimira stiže svježa, mirisnapa se poslužite
hvala za kavu svima ~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na coffee TD, baš paše![]()
A kako mi tek paše ova prava.... mmm, ustvari je prekrasno da i početkom 10. mjeseca još uvijek mogu popiti kavu ujutro u bademantlu u vrtu..... kad krenu jesenje kiše, ništa od toga.....
Danas nam Moe vadi ß i ja se od srca nadam da imamo prvu trudnicu iz Betaplusa! Javi nam se draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro uz dobru kavicu.
Ja sam ko na iglama
Provjeravam mail, pa jel s internet konekcijom sve ok, pa jel možda u junk folderu...
Ovo je uvjerljivo najgori dio postupka. Čekanje. Naročito nakon vađenja krvi!
A ako budem trudnica, neću biti prva iz Betaplusa na forumu. Imamo zubic.vilu
Hvala na dobrim željama!
A pardon našoj doktorici - mea culpa
Moe, gdje si vadila ß?
moe sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moe, Moe, Moe...navijamoooooooooooooo za tebe !!!
Tikki, jel imaš kakvih vijesti iz laba??
svima šaljem puse i hvala za fiiinuuu kavicu. Je da ne užvam ovak ko naša BB, ali neka... budem i ja valjda jednom pila kavu u bademantlu s trudničkom bušom![]()
Jutro cure, evo da svima pošaljem dobre trudničke vibrice za sve što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Moe ~~~~~~~~~ za lijepu betu!
Moe~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betusretno
jutro svima!moe sretno!!!!!!!!!!!i ja sam na čekanju al imam neki pritisak u jajnicima pa sve mislim da nema ništa ni ovaj put![]()
BB i ja bi u bademantilu pila coffie (ok, i pijem ali bademantil mogu dvaput omotati oko sebe pa se ne računa) Samo ti uživaj!
Bab, nas dvije ćemo im slijedeće ljeto mahati sa plaže, onako... debele, ogromne, taman pred porod!![]()
Sneki, potpisujem te...i držim za riječ ...hehehe...
ajme Moe, pa šta ovi više čekaju??? Kaj bi bilo da nisu stavili stavili u hitnu proceduru???
Uf...dobro si rekla, to je definitivno najgori dio cijelog postupka, pa čak ni punkcija mi nikad nije bila tak traumatična ko čekanje bete nakon vađenja krvi.
Moe i ja se pridružujem željama za velh
za veliku betu! Na poslu sam,pa tek sad uspjela tipkati!
report sa SD: 8 oocita, sve idu na oplodnju - transfer u srijedu 5.dan, zovem u utorak da vidimo napredak
zamrzavanje ovisi o broju, 2 vraćaju a ostale embrije zamrzavaju ako su uredu
uglavnom ekipa je danas bila super, smijali se, objašnjavali, tetošili, zezali - je da me bolilo i onda sam još i krvarila no sve mi je nekako super, sada će tako i dalje
urokana idem odspavati, pusa svima
Moe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga prvi put se javljam,morala sam na ovu temu,možda mi možeš pomoći.
Imam problema sa kromosomima 14 i 15(Raobertsonova translokacija je u pitanju).
Imala sa 7 trudnoća od toga je bila jedna uspješna.
Sada sam odlučila iči na postupak IVF+PGD u Češku.
Da li poznaješ nekoga sa takvim problemom?
Da li znaš možda kako i kome poslati zahtijev za pokrivanje troškova u inozemstvu?
Čula sam da je izglasan novi zakon ,u kojem kažu da se odobrava u u Hrvatskoj.
Koliko si upoznata sa ovim zakonom i da li znaš hoče li se ubrzo raditi i u kojoj bolnici?
HVALA!
daj reci kolik aje beta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!11
14dnp ili 9dnt ß=188
A vama svima želim isto da doživite, izljev emocija, sreće, suza...!Hvala na dobrim željama!
Mašem svima u Betaplusu ako čitaju!
WOOOHHHHOOO!!! Čestitam! Prekrasna brojka za 9dnt! Još malo mi je falilo da mi tipka ne otpadne!![]()
Moe čestitam!! Odlična beta!
uff to mi ne treba, sa tek od nedavno lećama i ovak me oči zafrkavaju
fakat smo ovisnice o rezulčtatima i nalazima, svako jutro moramo čitati malo brojeva
hohohohoho, čestitam!
po ß, mogli bi mi tu imati još svašta
čestitam Moe
baš je danas drb spominjao betuplus i atmosferu i akupunkturu