Cure, svima želim bebu idući Božić pod borom![]()
Drage moje želim vam sve najbolje u ovoj 2013 godini, a najviše puno zdravlja i zdrave dječice!!!
nadam se da će ova godina za sve nas biti plodna!!!
Idem 8.1. na uzv,u zg. Ali cu prije obaviti kod svoje gin da mirnije putujem u zg...nadam se da ce sve biti ok,pomalo me strah....
ma daaaj, a zakaj ne bi bilo ok?! sigurna sam da je sve "školski", ne brini![]()
A znas kako je...stalno neki strah. Samo da bude sve ok!
Dobila sam 5 kg.,u mjesec dana. Malo previse...prije sam stalno bila u pokretu,a sad nisam.
uh, sad si me utješila!
ja sam dobila 3-4kg ali mislim da ti je tome dosta utjecalo hormonalne stimulacije u postupku
osim toga ja sam prije bila 3 x tjedno u teretani i vozila bicikl svaki dan 15km, a sad sam to zamijenila laganini: lezi-jedi, lezi-jedi, pa još blagdani i tako...
Hahaha,sad smo teska kategorija! I ja mislim da je od stimulacije...ma briga me za kile,samo da je sve ok
ma jasno! samo nek bebači budu ok, lako za nas... ja sam se pomirila s tim da ako budem ispod 100kg bit će uspjeh, a i vjerujem da kad njih dvoje počnu puzat i trčat svaki na svoju stranu, još ću bit mršavija nego ikad!
Sanda, ne pretjeruj s UZV, ma kako kazu da su bezazleni, ja bas i ne vjerujem.sto bi ti moglo biti izmedju danas i 8.? Ja jos nisam ni bila, idem tek 8.1. i to ce mi biti 6t6d. volila ni da sam vec bila, ali moja gin. ne vidi potrebe za tim. Stalno me nesto probada zateze i mucno mi je konstantno, ne mogu dočekat taj utorak.
ali ni svakih 10 dana isto nije dobro, naravno, ako nema potrebe za tim.
sanda slažem se s anabanana ne treba previše "čačkati" dolje... meni je ginić savijetovao i da utrogestan na dalje pijem jer da nema potrebe da izazivam infekcije prstima 3 x dnevno, ma koliko prala ruke
...a i ne izaziva mi mučnine, ali dobro, kod mene je i sve ok i nema bojazni od spontanog pa...
meni je sad napravio uzv da sam vidi kakvo je stanje i sad nemam pojma kad će biti sljedeći...
mene ništa više niti probada niti zateže....normalno se dolje osječam...ni leđa me ne bole uopće...pijem magnezij...pa možda od njega ništa ne osječam....ne znam kako je vama...
8.1. idem tek kod svoje gin. ovdje. tek onda drugi uzv idem u ZG na VV, a to ne znam kad ce biti.
Mene zateže,bocka probada i svasta nesto. U 1. trudnoći me je grozno dole sve bolilo do 4 mjeseca, stalno. a mučnina mi može biti i od lijekova zbog mog želuca problematičnog. Pijem 3 folic plusa ujutro, 1 decortin 5mg za ručak i andol 100 popodne.
Zato jedva čekam da se čujem sa dr. A da vidim kad se mogu počet skidat sa makar decortina..
ja ću svoju ginek nazvati sutra i pitati je za uzv...svejedno moram do nje....pa ako kaže da će mi napraviti uzv....neka napravi...ako kaže da nije dobro stalno...onda neću...
aha...mene ništa....imala sam ta zatezanja jaka i bolove,ali otkako pijem mg više nemam....jedva čekam UZV da vidim da li je sve ok....i ja imam mučnine....i napirena sam kao žaba
Drage moje, ja se odjavljujem s odbrojavanja s tužnim vijestima.
Naša se mrvica prestala razvijati i moram na kiretažu.
Svima vam želim sve najbolje!
Zao mi je Kyra, znam sto prozivljavas, i sama sam to prosla u 13 tjednu. Odtuguj, vrijeme liječi rane. Nije bilo sudjeno. Grlim te i suosjećam s vama![]()
cure ima li tko puregona ili zna gdje ga mogu kupiti?hitno mi je!!!!!!!!!!
kyra drz se...![]()
kyra žao mi je...ne mogu ni zamisliti tvoju bol, grlim jako....drži se
Evo cure da se javim. Beta danas 34113. Gestacijski mjehur pravilan i u njemu vitalni embrionalni odjek 6,3 mm. Srceko titra na utz.mama presretna
bubamaračestitam!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od željkica : 02.01.2013. at 20:21
Bravo bubamara..
Koliko si tjedana trudnoce?
Hvalazadnja M 13.11 O 4.12 znaci po m bi bilo 7 tj. al posto je o kasnila tjedan dana onda je 6 tj. Tako je i po utz.
kyra, drži se
bubamara čestitam![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 02.01.2013. at 20:39
Pitanje,kako sada dr pregledava ultrazvucno,vaginalnó ili....?
Sa 7tt
Kyra, baš mi je žao...
Bubamara ~~~~~~~~~~~~~ za jednako uspješni nastavak do kraja!
sanda u tak ranoj trudnoci ide vaginalno, bubamara bas mi je drago zbog tebe, kyra žao mi je bude bolje drugi put, drži se!
Mene je na 7+1 pregledal prek trbuha. Trebalo je samo provjerit jel sve ok i isla sam drugi dan doma iz bolnice
Kyrazao mi je draga, drzi se
bubamara, bravo!
sanda, mene su uvijek pregledavali vaginalno u tako ranoj trudnoci, a imala sam, nazalost, more ultrazvuka...
do kojeg 12 tt sigurno, ako ne i duze, ne sjecam se tocno
Meni je i u 13tt pregled bio vaginalno. Bas me zanima hoce li konacno na iducem u 17tt ici preko trbuha.
anddu, hoce, al ajmo nastavit o tome na trudnickoj temi
svima dobro jutro i nek bude jos ljepsi dan, uz kavu ili caj!
hvala mare 41!!! ja ćuza razbuđivanje
Hvala na kavi mare, poslužujem se!
Kyra, kakve tužne vijestiNadam se da će kiretaža proći što brže, bezbolnije i bez drugih posljedica. Od srca ti želim da smogneš snage za nastavak borbe u 2013. godini i da će ti biti dobitna!
barbi, vrci, darkica - grlim. Glavu gore curke, vaše vrijeme stiže!