Stranica 19 od 105 PrviPrvi ... 917181920212969 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    Moe,idem sutra pa šta bude,uf koja trema me vata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    Navijam za tebe! Samo hrabro!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Marlen glavno da si došla do transfera,nek se samo mrve čvrsto prime. I ja sam danas na stolu kad mi nisu mogli napravit transfer kaj bi trebalo biti nekaj skroz jednostavno razmišljala ak sad ne uspijem odustajem...mislim da me je to samo danas držalo

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Milasova super što se progesteron smanjio! Držim fige da od sad sve bude po školski kak je prošlo prvo pikanje? Jesi išla gore ili si se ohrabrila sama upustit u avanturu

Zubić vila bravo za želim ti mirnu trudnoću!

Iberic i Marlen ~~~~~~~~~~ da vas vaše mrvice ne puštaju nikud i da skačemo 26. za vaše bete!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Tikki- sama sam se piknula i stvarno nije tak strasno...zasad sve ok..
    A ti,si pisnula koji testic?

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

@Milasova znala sam ja da ti to možeš test nisam piškila još,mislim da je od boostera u subotu prošlo premalo vremena još. A i da vidim neku sjenu na testu opet ne bi znala jel od boostera ili za pravo. I tako, sad mi samo preostaje čekati

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Sad moras biti strpljiva booster je lijek za nestrpljive
    Brzo ce pon.i ocekujem veliku betu sretnooooo..

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam od terapije donila samo utrogestane kaj mi je malo čudno...bar bum mogla radit testove imam ih već tri u pripremi

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Marlen, držim fige da uspije i da se tvoja nada ovaj put ostvari! SRETNO!!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

curke upomoc... dr me zvao sutra transfer i to ce biti treci dan od punkcije.... sad me frka da nesto nije uredu ako od 12 punktiranih js nije cekao blastice, nego
    odmah vraca nakon 3 dana!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

J&D nemoj paničariti, puno doktora je uvjereno da je mrvicama bolje u maternici nego u inkubatoru. A osim toga, već treči dan se mogu vidjeti embriji koji lijepo napreduju, pravilnih stanica, bez fragmentacije... i onda se odaberu neki za transfer a ostali čekaju 5 dan i smrzavanje. Tako je nama bilo u postupku u sloveniji. Nažalost, mogući je scenarij i da ih nema baš puno pa da doktor ne želi riskirati... ali ja se jaaaako nadam da je kod vas ovo prvo u pitanju.
    Sretno draga sutra!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala svima na čestitkama i da ubrzo svi doživite ovakvo iskustvo!
    Marlen i Iberc samo mislite pozitivno,mazite bebice i nemojte tražit simptome trudnoće. Ja ih u ovom dobitnom postupku nisam tražila,ni imala!
    Osim smeđeg iscjetka 8 dan. Ni prsa nisu bolila,ništa. Zato,ne zamarajte se simptomima,bit će lakše!
    J&D to što je dr. zvao ništa ne znači! Može sve bit u najboljdm redu! Znaju oni što rade!

mishica_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    curke upomoc... dr me zvao sutra transfer i to ce biti treci dan od punkcije.... sad me frka da nesto nije uredu ako od 12 punktiranih js nije cekao blastice, nego
    odmah vraca nakon 3 dana!
    ma bez panike...ja sam imala transfer drugi dan i imam jedno
    Posljednje uređivanje od mishica_zg : 15.10.2012. at 21:13

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jojhvala curke.... jos ga
    pitam jel sve uredu... on veli da da i ne pitam koliko ih napreduje od uzbudenja!! i sad sam sva luda i kontam da bas zato i ne ceka sto ne napreduju.. a cula sam da dr lucinger voli cekati blastice!! uh rjeci vam se pozlatile curke

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj Marlen prvotno napisa Vidi poruku
    zubić vila bravo za malo srčeko ispod tvog velikog

Iberc više nikuda ne puštaj svoju srečicu narednih 8,5mj samo neka lijepo reste!

A ja...i ja sam imala danas transfer peti dan 2 morule, ni jedna se nije izborila do blastice i još od preostalih osam sve su stale sa rastom, ništa za zamrznuti (od 12 oplođenih). više ne znam što da radimo....optimizma ni nade više nemam...
    Ne znam koliko i hoću li se više uopće oporaviti za dalje.
    Betu vadim kad i Iberc 26.10.
    A ti imas da budes trudna i to dvostruko pa ti vise nikakve klinike ni embriji nece trebati...i jos nesto...cekamo betu isti dan
    Zubic Vila cestitam i ja... svima veliki poljubac

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

jutro,evo,poslužite se..ja već nemrem spavat,to je uvijek tak kad sam na bolovanju
    trbuh me još uvijek boli od jučer...meni je danas prvi dan transfera ili jučer,sva sam se pogubila u tome?

Željkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliki,veliku betu!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Iberc hvala za ja vec danma nemogu spavat vec u 6 s budna

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zeljkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
    Iberc ni ja na sd nism dobils booster samo ovitrelle dva dana prije punkcije

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj nana0501 prvotno napisa Vidi poruku
    Zeljkica ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
    Iberc ni ja na sd nism dobils booster samo ovitrelle dva dana prije punkcije
    ja sam dobila brevacid za štopericu
    barem budem mogla radit testove...već mi je sad dosadno,sama sam doma,šetat nemrem kad pada kiša,a i trbuh me još dosta boli,tak da danas još ostajem u ležećem položaju..jedino kaj me malo muči je kaj malo kašljem pa se napinjem,valjda nebu smetalo mrvici

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Niti u Ri se ni ne dobivaju boosteri.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

lberc i Marlen puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ne razmišljate više o odustajanju već isključivo o slijedećem UZV! Sretno!
    dr.L. je jednu našu forumašicu zvao 2dnp i vraćen joj je zametak koji sad želi bracu ili seku! Javiti će se ona, ne sumnjam!

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Sve je to ok mi dobijemo jacu stopericu od jednom a one dobiju slabije na vise puta
    Iberc ja sam na 9 dnt imala slabu crticu na testu tako da drzim ti fige da i ti svoju ugledas i da se srecemo gore trbusaste

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

J&D - ja do svog postupka nisam čula nikoga da je kod L-a išao na blastice. Sve sam čula 3.dan

Javi kako su ostali embrijići

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

A i sve ovisi ja sam imala blasticu na 3 dbp i transfer tako da sve ovisi kako se brzo razvijaju

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

i ja dobila kod L. svoju kćer na čuvanje 2dan..i ona sad želi bracu ili seku :))

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja prijavljujem stopericu veceras, u cetvrtak punkcija

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sve je to ok mi dobijemo jacu stopericu od jednom a one dobiju slabije na vise puta
    u zadnjoj stimulaciji dobila sam Brevactid od 10 000, a sad u prirodnjaku od 5 000, u Petrovoj samo Ovitrelle... i nikad booster. U zadnjem postupku sam na svoju ruku uzela po jednu od 5000 na sam dan ET, i na 4dnt.

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Zbilja se ne sjecam od koliko je ovitrelle ali dr je rekla da ce to biti dovoljno i nisam preispitivala njenu odluku. Ako ce bebica/ bebice ostati ostat ce ako nece nista tu nemoze pomoci mozda sad ivo grubo zvuci ali takvog rszmisljanja sam od prvog dana postupka

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zbilja se ne sjecam od koliko je ovitrelle ali dr je rekla da ce to biti dovoljno i nisam preispitivala njenu odluku. Ako ce bebica/ bebice ostati ostat ce ako nece nista tu nemoze pomoci mozda sad ivo grubo zvuci ali takvog rszmisljanja sam od prvog dana postupka
    i ja tak mislim,da se mi na trepavice postavimo ak je dobar embrij primil se bude
    mene danas glava rastura i to onak jako iznad desnog oka,valjda su sinusi jer i šmrcam,kašljem i kišem..u ovom postupku mi niš nejde od ruke osim osmostanične mrvice,joj da se bar primi

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Curke ja danas bila na transferu dobila brevactid od 1500 i jedan decapeptil da si dam kasnije tj. Za koji dan! Zasto ako sam ga isto dobila kao stoperici samo u dozi od 10000? I dali on pokazuje laznu trudnocu na testu?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E da i dobila dvije male mrvice u busu!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Curke ja danas bila na transferu dobila brevactid od 1500 i jedan decapeptil da si dam kasnije tj. Za koji dan! Zasto ako sam ga isto dobila kao stoperici samo u dozi od 10000? I dali on pokazuje laznu trudnocu na testu?
    zašto se daje ne znam točno,al da na testu pokazuje lažnu trudnoću,pokazuje...bar sam ja 9dnt imala crticu,a poslije više ne.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Daje se da bi se poboljšala šansa da se primi, da tijelo misli da je trudno...
    I daje lažan rezultat, jer je to hcg, isti hormon trudnoće. Znači barem 5-7 dana od injekcije nema testića...

A što je s ostalim mrvicama?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

E hvala vrci, sta je sa ostalima se jos ne zna tek prekosutra... Lana mi je rekla da ce po njenom biti smrzlica. E sada drzimo fige! Sta je s to om ja vec pitala a tebe nema

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A što bi bilo? Ne da mi se više. Drugi neuspjeh. Strah me dalje. I zato ne želim previše dolaziti tu i pisati.
    Trenutno ne mogu biti optimistična i ljubomorna sam na sve kojima je uspjelo.
    Pa je bolje da se ne mučim

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

E da i dobila dvije male mrvice u busu!!
    E sad nek tu lijepo i ostanu

Jesi ti bila gore oko pola 12-12?!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Zao mi je vrci... Bas mi je krivo zbogtebe....i rszumijem u potpunosti u kakvom si stanju! znam da te ne mogu utjesiti, ali imas jos smrzlice i to 3 ako se ne varam a meni danas lana rekla da su cak sanse nesto i bolje sa smrzlicima jer je tjelo potpuno odmorno! Ja mislim da bi trebala dajle u borbu sto odlucnije! Jel razmisljas o promjeni klinike vidim skvorc nesto spominjes! Mozda jos bude sta od bete pa nemoj se jos sekirati

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Je je ja bila!! Crna ko cigance u cupavim cizmama!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Si i ti bila gore?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Imam 2 smrzlića.

Razmišljala jesam o promjeni, ali opet mislim da je za sad još bolje da me vodi netko tko zna kako reagiram, a i vjerujem mu. Škvorca sam spomenula samo jer tamo sutra idem vaditi betu, nisu mi oni kao tim toliki stručnjaci za mpo

Što ako jednom želim mijenjati kliniku? Luči ima sve one moje papire (od vađenja krvi, potvrda o savjetovanju...) - da li bih to trebala ponovno raditi, ili ga tražiti da mi da za kopiranje? Kako bi to išlo?
    Posljednje uređivanje od Vrci : 16.10.2012. at 15:43

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ne ne on ti to mora dati...to je tvoje vlasnistvo, kao npr sto karton kod doktora nosis kod drugog! Znaci moras zatraziti od njega! I ja mislim da bi bila greska mjenjati ga.... Jer da oni kiksaju nebi se razvili emriji a kamoli blastice. A posto smo i ja i muz u jednom djelu medicine... Bili na nekom simpoziju gdje mi je jedan stari austriski doktor rekao da bi on svoju kcer poslao Lani i Lučiju..i nigdje drugdje. I da je Lana jedna od najboljih u Europi! Ti dobijes vrhunski broj embrija tako da ne vidim razloga za mjenjanje klinike! I ja bi se preispitivala, ne znam najlakse je nekom drugom pricati sta bi "kao"bilo ok! Mozda ti jos skvorc donese veliku betu!!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Je je ja bila!! Crna ko cigance u cupavim cizmama!
    Aaaaa, znala sam
    Ja sam ona koja je projurila kraj ljekarne pored vas )
    Imenjakinje smo

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Aa pa mi se onda cesto vidamo gore!! Hihi bas mi je sad drago uh vidim ti si vec svasta prosla! Sta luci kaze oce biti sretno pvaj put... Kad je punkcija?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Da, da.. Stalno se srecemo
    U cetvrtak je punkcija, nista mi ovaj put ne govori, valjda zbog zadnjeg puta koji nije dobro zavrsio..
    Samo je rekao da ce biti dovoljno stanica i da ne brinem

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kad sam odlazila s Petrove tražila sam svoje papire natrag tj. da mi vrate originale a kopije nek si ostave. Gunđale su, nisu mi htjele dati da si idem iskopirati, one nisu htjele kopirati... ali uspjela sam nekako i to rješiti. Od onda ni nalaz s-grama ili briseva ne dajem original. Sve fino iskopiram i kopije im proslijedim.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam se sjetila prekasno. Sve sam kopirala osim nalaza onih testa za hiv i hepatitis... Ne znam kako sam to zaboravila

Potvrdu o savjetovanju isto nisam kopirala, ali to mi više ni ne treba
    Posljednje uređivanje od Vrci : 16.10.2012. at 16:11

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

I meni su za baku za stitnjacu jedva dali sa rebra iako smo im samo donjeli na uvid prije operacije! Ali to je kaznjivo i to su vasi osobni dokumenti koje mozete zatraziti u svakom trenutku te ih ljecnici moraju izdati! Pa ne mozes ti ako si operirao srce i teski si tlakas ici u istu narkozu kao i zdrav covjek, a kako to drugo dokazati nego starim nalazima!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, da.. Stalno se srecemo
    U cetvrtak je punkcija, nista mi ovaj put ne govori, valjda zbog zadnjeg puta koji nije dobro zavrsio..
    Samo je rekao da ce biti dovoljno stanica i da ne brinem
    Sada je super ako bude smrzlica!! Hocete se odluciti za smrzlice? I ti si tamnoputa jel bilo hiperstimulacije!! Ako dobro vidim u potpisu ti si sa blizancima bila trudna ili?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se sjetila prekasno. Sve sam kopirala osim nalaza onih testa za hiv i hepatitis... Ne znam kako sam to zaboravila

Potvrdu o savjetovanju isto nisam kopirala, ali to mi više ni ne treba
    Taj nalaz mislim da mozes zatraziti u petrovoj da ti ga ponovo izdaju, a ako ti je bed traziti sve papire od njega zatrazi ga samo ta dva i reci da te dr. Opce prakse trazila da fotokopiras pa da ces mu vratiti

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Al dobro, neću sad ništa još mijenjati. Nadam se da neće trebati

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Joj vrci i ja se od srca nadam.... Jesi se uopce cula sa lucijem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu