Al dobro, neću sad ništa još mijenjati. Nadam se da neće trebati
Joj vrci i ja se od srca nadam.... Jesi se uopce cula sa lucijem
Ne, to ću sutra nakon što vidim betu.
Kod mene je problem što nakon ove menge sigurno opet neću dobiti bez duphića, pa ću zato opet morati k njemu usred ciklusa. Ne može mi samo reći: čekajte iduću mengu pa se čujemo. Zato ga moram ispitati što i kako dalje
Posljednje uređivanje od Vrci : 16.10.2012. at 16:26
Aha nisam znala da imas problema sa ciklusima! Mozda zato nece pa nece!
Bravooo to je taj optimizam.... Tako si mi i izgledala u cekaoni optimisticnotebi dobro legao luci ili?
Ma ljubav na prvi pogled
Koja si ti lazljivica, ja bas izgledam kao mrgud
Treba nama svima ovdje optimizma, druge nema, poludjeli bi..
Vrci, sto god odlucila samo nemoj odustati.. Odmori se malo, makni od svega i kad skupis snage, kreni dalje u napad
Sretno![]()
Pozdrav cre, da vam malo mahnem
Evo da vam javim da sam izvadila betu koja je jako razočaravajuća 1,6!!!!!!!!!!!!užas!!!!!!!!!!!!!!
A nije izgledas kao sutljiva optimistica! Joj bas cu tjerat muza da ti drzi fige
željkice, šaljem zagrljaj...
nisam pohvatala, jel to tebi prvi postupak? I gdje si u postupku?
Cure hvala vam na podršci sad sam malo koma al bit ću ja sutra bolje(nadam se)!
željkica bemu miša a baš mi je ža, ništa idemo dalje i nama će jednom svanit!![]()
Zeljkice zao mi je zbog negativne bete, ne daj da te to pokoleba...
Curke help... Par kapljica smeđe sukrvice pri mokrenju... Znak za uzbunu ili?
Ne, vjerojatno nešto od transfera, možda ti je sluznica bila osjetljivija. Barem mislim
Cure, prošli postupak sam radila test oko 12 dnt, ali 6-7 dana nakon boostera...Na testu su bile dvije crtice, doduše blijede, ali su bile. Sutra dan uradila betu, koja je bila negativna. Da bi izbjegle takvo razočarenje, koje katastrofalno boli, nemojte MOLIM VAS raditi testove ranije, barem 7 dana nakon primanja boostera.
željkice, žao mi je![]()
bubi, liberc, J&D, i ostalim ženskicama, želim punooooo sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ navijam za vas![]()
Zeljkice,zao mi je![]()
Saljem virtualni zagrljaj
Zeljkica zao mi je, kad bi nam barem svima uspjelo od prve da ne moramo proci sva ova razacaranja.
Bubimitka81 tebe pratim od pocetka i želim ti da ovaj put uspije do kraja.
J&D ja imam sukrvicu svaki put tako da nemas brige.
Svima saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.
Željkice, žao mi je ... šaljem VELIKI zagrljaj
Ja sam danas preživjela svoju prvu punkciju, dobili smo 7 js i sada čekamo četvrtak da čujemo hoćemo li tada imati transfer ili koji dan nakon...Držite fige za dobar tulum u labu!
123beba- za najbolji tulum u labu i pravu festu
Sretno!
msm na ovaj post od Marlen "Curke jeste pročitale ovo:
http://www.poliklinika-ivf.hr/index....lesne-oplodnje"
Malo kasnim, sorry...![]()
Ja nisam nigdje ostavila svoje orginale nalaza uvijek sve nosim sa sobom. Ako doktorima treba neka si lijepo prepišu u povijest bolesti ili kopiraju ili naglase da im treba kopija za njihovu evidenciju pa ću ju ja prirediti. To sam se naučila još kao mala dok sam nešto hodala po bolnicama, pa privatno... uvijek medicinsku dokumentaciju nositi sa sobom. I još sam si papire od MPO kojih se već podosta skupila skenirala, za svaki slučaj, ako mi doktori u bolnici negdje zametnu ili pomješaju. Nikad se ne zna... Ako imate mogućnost, to bih svima savjetovala.
Željkica, žao mi je
J&D držim fige za mrvice ~~~~~~~~
123beba neka bude tulum u labu! ~~~~~~~~~
Vrci, drži se, malo odmori i kada skupiš snage kreni dalje u borbu.
Iako nekad izgleda da u nama nema više ni trunke snage, da smo potrošili zadnji atom nade... prođe noć, tjedan, mjesec... i želja poraste, razvije se tiho i odjednom poput vjetra nas obuzme i ponese prema novim bitkama. Moj put mi već pomalo liči na rat- gubim bitke, no vjerujem u konačnu pobjedu. Još nije vrijeme za bijelu zastavu...
Ovo vrijeme i čekanje bete- joj cure, poludjet ću.
Željkica,baš mi je žao zbog bete
123beba,navijamo za superduper lab party!i bravo za 7 js.
Curke koje cekaju betu neka ju sa strpljenjem docekaju i nek bude pozitivna, pikalicama hrabrosti a curkama koje su prosle punkciju super TULUMIŠKU zelim
Curke hvala na odg.. U
Meduvremenu me i doc zvao pa potvrdio ovo vase!!!!! Hvala jos jednom
Tikki, da je prispavat ova dva tjedna :D
Željkica i Vrci žao mi je. Znam da vam to ništa previše sad ne znači sad, ali nakon što odmorite samo hrabro dalje....
Bubi pratimo vas i ovaj put. Sretno od srca!
Hvala M@tt, jedva cekam da i ja vas popratim
(cudno mi je kako se virtualno covjek ovdje zblizi...)
bubi,tikki,J&D i ostale/i suborke/ci sretno!~~~~~~~~~~~~~~~~(bubi znaš za naš dogovor)
Vrci,Željkica žao mi je,budite jake!
123beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
M@tt nadam se da ćemo uskoro vibrati i vama![]()
Jutrojs mislila da sem se ja uspavala a ono nma nikog
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
~~~~~~~~~~~~~~ za sve kome treba posluzite se
Zeljlica![]()
Ljudi, hvala vam na podrsci!!! Iako ja nisam uspjela popamtiti u kojoj je tko točno fazi, želim vam SVIMA uspjeh, strpljenje, što više onih trenutaka koji nas guraju naprijed prema našim kikacima!
I hvala na kavici svaki dan!![]()
Željkica i Vrci žao mi je..dajte sebi samo vremena...
J&D držim fige za mrvice ...bice sve onako najbolje
123beba vibram do neba...
veliki pozz svima
123beba,šaljem ti vibrice da tulum u labu bude nezaboravan......
a i svim ostalim curkama puno,puno pozitivnih vibrica za sve što vam treba![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 17.10.2012. at 12:50
Svima puno hvala na lijepim željama za moje dvije morulice iako još uvijek nemama neku nadu. Zapravo ovaj put baš ni malo ne vjerujem u uspijeh.
Sad mi je sve kristalno jasno kad neki dr. kažu da je sve na dobrom embriju, a mi nikad do toga. Razočarana sam što me moje tijelo sabotira i uvijek mi napravi kvantitetu na uštrb kvalitete jajnih stanica. Baš sam u lošem moodu pa vas ne želim zamarati s tim.
Tikki molim te osvijetlaj nam obraz i objavi lijepu betu uskoro- vidim da smo na neki način sličnog puta.
Beba za školske embrije![]()
Draga, gledam ti potpis, ali nisam gledala postove unatrag... Jesi li radila testove na trombofiliju i jesu li ti pokusavali sa heparinom?! Ja sam u svojim postupcima uglavnom imala trodnevne embrije, samo jednom blastice. Ovaj uspjesni je bio takodjer sa trodnevnima, ali i s heparinom upravo zbog te "sabotaze" vlastitoga tijela...
Marlen, mi smo 2 puta imali super embrije, pa ništa. Ne mora ti to ništa značiti...
Moja beta 1,5
Marlen, drži se, ne gubi nadu! Baš Kao što Moe i Gibo kažu... Možda se ipak sve u dobro pretvori!