Bubimitka 12 komada?????????? Bravoooooovibramo za tulum u labu.
Moe predivno. Uživaj sad
Moe, čestitam na srčeku!
Bubimitka, bravo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum!
nana, sretno sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pilek, žao mi je
Svima ostalima, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god vam treba!
Mislim da nece... nikad ne reci nikadali za sada sam odlucila da cu samo betu vaditi.
Jutro curice i dečki! Stiže forumska
Tikki tako je najbolje,beta je jedini siguran pokazatelj trudnoće.
Moe bravo za
Bubi Alt Gr da se oplodi svih 12i za sve curice koje čekaju betu
sonja,hvala na kavici..baš je fina...tvoj avatar mi je presladak
Bubimitka~~~~~~~~~~~~~~da tulum bude najbolji i da se sve oplode
nana,sretno na ultrazvuku
pilek,žao mi je
još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve skupa
hvala!
I ja sam već zaljubljena u svoju točkicu. A tek kad se rodi, ne mogu ni zamisliti kakav je to miks pozitivnih emocija!
Potrudit ću se.
Hvala ti ježiću
Ajmoooooo!
evo prva folikulometrija obavljena..uglavnom,dr.jako zadovoljan..danas mi je 8dc a 4.dan stimulacije,debljina endometrija je 6mm,6 folikula najveći ima 13mm..sad nastavljam sa gonalima i uvodim cetrotide pa u pon opet UZV..
nana0501 javlja da se vidi gestacijska 6mm, iduci cetvrtak opet uzv, kontrola 29.10. u zg.![]()
milasova, bravo za UZV i tvoje folikuliće...samo nek oni rastu i debljaju se...bit će to dobra "berba" jaja
Nana, čestitam na mrvici...~~~~~~~~~~~~ za kuckanje na idućem pregledu.
tužnicama šaljem zagrljaje, a sa sretnicama skačem do stropa ( ne rade mi smajlići pa ih ovako opisno stavljam)...
Nana,jeeeee!!!! da vidiš malo kuckajuće srce na sljedećem UZV~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mi imamo malo kuckajucei topimo se od srece
![]()
maco, čestitam!!!!!!!! To je predivno! Želim ti prekrasnu trudnoću sve do kraja!
nana, bravo! uskoro ćeš vidjeti i!
milasova, bravo na stimulaciji!jos malo pa da punkcija bude što uspješnija i što bezbolnija!
Cure drage, moje odbrojavanje je gotovo, ipak sam otišla vaditi betu. Ni ovoga puta nismo uspjeli... trenutno sam jako jako tužna. Mislim da ni zbog jedne 0 nisam još ovako plakala. Moram se malo oporaviti, doći će jednom i nama rode...
tikki , žao mi je.Drži se![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 19.10.2012. at 20:53
A joj,tikki moja..nema tih rijeci koje bi izrazile koliko mi je zao..
Drzi se draga...mislim na tebe..pusa
o tikki moja draga...grlim jako
isplači sve iz sebe i uzmi vremena kolko trebaš prije nove borbe.
Jako mi je žao![]()
Meni se čini da je jako puno neuspjeha u zadnje vrijeme... držim fige da nas ostale čekalice bete razvesele
tikki žao mi je...![]()
Ma znam, moja beta mi je govorila da ništa od toga već 11dnt 3d (bila 7). Znam kako je...
Drž se, vjerujem da ti nije lakše. Ali ići ćemo mi dalje u nove pobjede
Curke dali dan transfera racunam kao nulu ili 1. Ne zbog bete nego ono kao da vidim kada bi se trebalo implantirati itd.... Joj fjaka me hvata... Jos je prerano... Medutim ja imam kos jedan testic doma pa bi se igrala sa njim,.. A booster sam dobila juce i opet 23 . A beta tek 31... Ufff joj neka me grozota uhvatla.... Poludit nista drugo!
tikki žao mi je draga.
maco bravo za malo treptavo srculence.
Tikki žao mi je... Znam da ti malo to sad znači ali probaj se nekako skupiti.... Drži se nekak!
Tikki.....kad bi barem znali koliko toga još moramo proć, ali da nas čeka siguran uspijeh, ni jedan poraz ne bi bio težak..... Ovako u potpunosti suosijećam s tobom. Žao mi je, užasno mi je žao Tikki.....
Tikizao mi je znam da je sad smak svijeta ali sigurna sam da ces brzo skupiti snage za nove borbe jer tako je to koliko gos puta padnemo na neku nacin se ipak signemo jos jace i idemo dalje
tikki,žao mi je
ja nekak imam osjećaj da ni kod mene opet nebu niš...znam još je rano,tek mi je 5dnt,al nekak se tak ojećam...čak mi ni temperatura nije ni 37,trebala bi bit bar zbog utrića..a bumo vidli![]()
tikki, k vragu! mislila sam da ovaj put bude više sreće! žao mi je!![]()
tikki a šta da kažem, žao mi je, žao mi je, žao mi je. Ali idemo dalje do cilja i nama će svanit jedan put!!!![]()
1dc...¸ovaj ciklus odmor, kaže L da mu se javim idući 1dc.
Budući da ne dobivam svoje menge, kaže da opet izazovem duphastonom. Ja ću onda uzeti duphiće 16-25 dc kako sam uzimala i mjesecima prije mpo. Valjda je to ok
Ili da po bazalnoj vidim kakvo je stanje, možda se jajnici sjetili proraditi, pa uzmem duphiće malo kasnije? Da li bi to bio problem?
Posljednje uređivanje od Vrci : 20.10.2012. at 11:12
vrci mislim da je ta odluka na tebi, meni je moj mpo doktor rekao da mu je potpuno svejedno kako cu uzimati duphaston![]()
Onda budem malo pričekala. Još ću u međuvremenu iskontrolirati tsh, ako nije u redu da se naručim na kontrolu.
I malo wellness vikend s mužem... i doći će novi ciklus![]()