Sneki, vesnare, pa šta je ovo...neće valjda još jedan tjedan kao prošli??!!
Svim tužnicama![]()
Sneki, vesnare, pa šta je ovo...neće valjda još jedan tjedan kao prošli??!!
Svim tužnicama![]()
Sneki i Vesnari žao mi je...
Iberc nadamo se da ćeš ti barem javiti lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja idem sutra na transfer, čekamo blastice....
Pa ja ne vjerujem...Snekica,vesnare- jako mi je zao sto nije uspjelo..
Cvrsto vjerujem da ce se odsad nizati pozitivne bete..
saljem hrpu pozitivnih vibri,pa neka se posluze svi kojima je potrebno
Za sve tuznice veliki hug... Bubimitka bravo.... Bit ce to super! Blastice....i ja sam si ih zeljela....ali sad kad imamo 6 smrzlica valjda su i ove dvije vracene uspjele ipak su valjda najbolje odabrali! Bas se veselim drzim fige da sve prode skolski vec sam potala za tebe!
Sneki, Vesnare
bibi i ostale suborke veliki Alt Gr+1
pratim vas i ako Bog da za par mjeseci eto mene opet s vama![]()
Vesnare, Snekica
Sonja29 - žena, majka, kraljica! Samo naprijed!
evo još jedne tužnice 4.postupak, 6.transfer, bez ploda u korpici
idem se izdivljat sa pesom i nažicat muža da donese neko jelo jer mi se kao neda kuhati
Lina, uf, žao mi je. nek bude pregršt vibri za dalje ~~~~~~~~~~~
Jao, previše loših vijesti.
Ali, iza svake kiše dolazi sunce!
Bubi![]()
Prijavljujem punkciju u srijedu![]()
Uskoro ću vam se i ja pridružiti. Čekam M, i uzv na 3dc da vidimo ima li dovoljno folikula za postupak i stimulaciju (s obzirom na moj niski AMH).
ja u srijedu idem na vv....pregled i hormoni....korak po korak...
Odakle početi...
Milasova sretno na punkciji i da bude što više dobrih stanica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S Iva i tebi sretno da što prije stigne M i bude ok amh da kreneš u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena užasno mi je žao zbog tvog neuspjeha, šaljem veliki :hug:
M@tt sutra idem po blastice pa ću valjda znati hoće biti što za zamrznuti, nadam se da bude .....
BigBlue- evo ja cu preuzeti listu dok se ne vratis,taman cu biti 2 tj.na bolovanju(vjerujem i duze-hihihi) pa cu imati malo vise sl.vremena..
Posalji mi na pp upute![]()
svima sa tužnim vijestima šaljem veliki zagrljaj... tako mi je žao...
milasova, sretno na punkciji... što manje boli, što više odličnih js!
bubi, sretno sutra i neka se mrve prime!!!!!
s_iva, da to tvoje "svašta po malo" iz potpisa ovaj put bude čim bolje pa da za 9 mjeseci čekaš bebače!
linalena tko ti je rekao da nastavljaš loš niz nakon mene, ha?!Žao mi je, draga! Ali idemo dalje, zar ne?
linalena, žao mi je![]()
'Bemu miša cure, šta reći kad same sve znate, a riječi su besmislene u odnosu na ono što osjećate. Šaljem veliki kiss i hug.
Strašno, u ova dva mjeseca novog zakona imali smo preko trideset neuspješnih pokušaja i svako skidanje s liste čekalica, a da ne idu u trudnice, me boli.
@milasova - tnx, imaš pp.
I koliko sam uspjela pohvatati,barem ovdje na forumu,jaaako malo zamrznutih zametaka
Uz sve te neuspjele postupke,steta![]()
6 jako dobrih zamrznutih embrija znači 3 FET-a (3 embriotransfera po 2 odmrznuta zametka), u slučaju da su svi izvrsni i da se dobro odmrznu, a nema razloga zašto ne bi, i to nije malo...
E bas tako mi je i dr rekao.... 6 po 2 je smrzavao. Znaci to je ok imamo se cemu veseliti
Žao mi je za sve minuse. Koje loše vijesti se zaredale
Što se tiče smrzavanja, ja sam sretna jer smo mi dobro prošli. Od 5js, dva zametka vraćena 3.dan, i dva smrznuta 5.dan. Tko zna koliko bi imali smrzlića na prvom postupku s 9js...
Da vrci ti imas stvarno suuuper prosjek! I trebas biti zadovoljna!
Curke kad mislite da bi mogla napraviti test ili otici vadit betu najranije! Sutra jos booster sutra ce mi biti 7 dnt (3 dnevni) e sad Dr je rekao vaditi betu 31. A ja bi trebala inace trebala dobiti M 28 pa sad mi to nesto dugo.... Sta vi kazete kada bi prvi put mogla pišnut na test i kad beta
Ajme koliko tužnih vijesti... Snekica, linalena, vesnari, žao mi je curegrlim vas jako, držite se!
Bubimitka sretno sutra! Neka bude lagan transfer ~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Vrci : 22.10.2012. at 23:56
Jutro curke, saljem svima jednu virtualnuu ovo maglovito jutro..
Tuznicama saljem zagrljaj, a skupa svima puno strpljenja i srece za ubuduce![]()
J&D nemoj raditi testic prije 11-12 dpt, a i tada ne mora pokazati nista.. Nekima su testovi bili negativni i uz betu preko 1000..
linabaš mi je žao, drž se draga
J&D nemoj prerano raditi test, pogotovo zbog boostera
a mengu možeš dobiti i pod utrićima, meni osobno za dolazak menge uopće ne smetaju...
evo i sad sam pod duphastonom (iz nekih drugih razloga) pa sam opet dobila...
jutroi čokoladni puding od sinoć na domaćem mlijeku (al ovo je neki hajtek puding koji ne stvara onu finu plastičnu koricu)
meni eto počelo brljaviti pod utrićima, (a i bilo je krvi ko zna za test sa štapićima za uši) no otkad sam prestala sa njima od M ni traga
i tako ja danaas umjesto da odmaram doma radim od pol 11 do 19, svisnut ću, no možda si pod pauzom ubodem neku torbu
J&D meni je na testu bila jedva visljiva crtica a beta 166 tako da nemoj se pouzdat u testice ali mislim sa betu mozes izvadit 12 dnt
hvala vam curke
na odgovorima! uh sad mi
je vec grozno
sve sporije mi prolazi vrijeme! bubi danas transfer ili?
Nana,ali J&D danas dobiva injekciju hcg-a,zato joj je 12dnt prerano za tocan test.
Ja sam imala crticu do 6.dana nakon injekcije
Ups malo kasnim s odgovorom :D
Posljednje uređivanje od Vrci : 23.10.2012. at 11:07
dali boosteri utjecu i na betu ili to samo testovi ne mogu razlikovati