marlen,kaj reći..dobro znam kak ti je...ja sam za sad skroz smirena,nema suza,čak nisam ni jako žalosna..nekaj ne štima,ajd u ponedjeljak sam još doma,pa ak ne procurim onak za praf,možda i napravim betu
marlen,kaj reći..dobro znam kak ti je...ja sam za sad skroz smirena,nema suza,čak nisam ni jako žalosna..nekaj ne štima,ajd u ponedjeljak sam još doma,pa ak ne procurim onak za praf,možda i napravim betu
O Boze,kad ce doci kraj ovim nulama?!
Marlen,neizmjerno mi je zaoneizmjerno....
Marlen, tako mi je teško nešto reći za 10. postupak, kako se držiš?
kaj se događa zadnjih dana? samo nule i negativni testići, a toliko sam misla da bude vama cure pozz beta. šaljem puse tužnicama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu lijepu betu koja će prekinuti ovaj tužan niz
baš mi je žao svih tih nula ,pis nule u tuge s ovog pdf,
kako je krenulo niti ne ide mise vaditi betu jer neču sigurno biti ja ta koja če donjeti pozitivu
sretno ostalima pa bilo šta da čekaju samo se radujte
Curke stvarno mi je žao zbog neuspjeha...držite mi se...svi smo uz vas..![]()
Marlen,Iberc žao mi je![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 26.10.2012. at 14:08
evo mi bili u srijedu na vv i krećemo u postupak u 11 mj...tj sljedeći ciklus....nadam se....ako bude sve ok...dr A je rekao da se nema šta kod mene više čekati...nisam se baš nadala tako brzo,ali super!
ići ćemo u ful stimulaciju!!!!
joooj samo da se ne pojave ciste jer sam sklona njima u zadnje vrijeme!![]()
vulkan, čestitam na beturini!!! bravo!!!
Marlen i lberc, grlim vas, cure... žao mi je...
(lberc, vidjela sam u prolazu da si pisala nešto o spermiogramu (potpuna terato ili tako nešto) - jeste razmišljali o Vinogradskoj gdje koriste PICSI/IMSI? ne razumijem se u probleme sa spermiogramom, ali koliko sam shvatila, to je najviše što se može napraviti, a nudi se u CITO-u i Vg...)
svima ostalima masa AltGr+1 za sve što vam treba!
Marlen,Iberc žao mi je!!!
Milasova to je to!!! Želim puno sreće!!!!
cure, sve je već napisano... i meni je baš žao... držite se!
frka,ta nam je dijagnoza pisala kad smo tek krenuli na vv prije 5 godina,ali nam nisu niš spominjali da nemamo nikakve šanse,svaki put kad nije došlo do transfera,ja sam imala lošu stanicu,jedanput su nam radili ICSI,ali inače uvijek rade IVF,ne znam možda se spermiogram malo i popravil
meni m počela onak kak treba tak da nema smisla vadit betu...trbuh me boli katastrofalno,jedva hodam
Ja sam danas vadila moju betu i ona je 1690....danas mi je bio 15 dt
Sretna sam ali i ogroman je strah u meni
Iberc i Marlen jako mi je žao...znam da su rijeci suvisne...ali ...ja sam vjeciti optimista....i vjerujem da poslije svake kise sunce jace sija...
Svima saljem milion zelja da uspjete na svom putu
Pipi čestitam, prekrasna beta. Barem jedna lijepa vijest danasSad uživaj...
Pipi super za betu,neka se dobre vijesti nastave ....došlo bude i naše vrijeme pozitivnih beta
Pipi,super beta,čestitam![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 26.10.2012. at 19:24
Pipi cestitam na odlicnoj beti![]()
Naručena sam u srijedu kod dr.Šunj,kakva su vam iskustva s njom?
Hvala svima.....od srca....zaista
Ko nije zivio ovu pricu nije mogao ni da shvati kako je...svi naredni postupci neka budu lagani...uspjesni ...nasi
Pipi čestitam!!!! Navijam za lijepo duplanje i prekrasnu trudnoću!!!
Pipi, vulkan, čestitke od srca! Držim fige da bude školski do kraja!
Iberic, Marlen... Što reći cure, osim da vam šaljem jedan velikii da se nadam da je ovo zadnja stepenica razočaranja i tuge prije uspjeha.
Nana ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i za mrvu
Milasova, ovo zvuči super! Od srca se nadam da će sve ići tako krasno i dalje i da za 14 dana mogu skakati od sreće zbog tvoje bete! U to ime ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo cure jedna mirišljivaza ovo tmurno jutro pa se poslužite kako kome što paše - kava, čaj, nesica, kakao...
pipi puno sreće za dalje, tužnicama![]()
hvala anddu!!!!
svim curama šaljem milion AltGr+1 za šta god danas trebale![]()
hvala za kavu,evo baš mi paše
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve da danas bude samo dobrih vijesti
Jutro,trebam malu pomoc! Inace imam migrene i jucer me uhvatila-toga sam se i bojala. Zvala sam u zg. i s. Irena je rekla da mogu popit ketonal. Opca pr.mi nije htjela napisat,pa sam molila u ljek.da mi prodaju. Betu vadim u utorak, M ni traga,malo me strah da li moze nastetit graskicu,ali nisam mogla trpit vise![]()
Nece jedna tableta nastetiti. Vise ce nastetiti ako budes durala. Vjeruj ja znam isto imam jake migrene i u prvoj t sam 4 puta cak inekciju peimila da popuste i nista nije bilo
cure imam pitanje, u koliko sati sad kad se promjeni vrijema da si dam gonal, danas bila na folikulometriji i zaboravila pitati? da nastavim oko 17 sati ili...
Inada mislim da možeš nastaviti oko 17 h.. NIje to neki veliki problem...
Ili pomakni pol h, da bude razmak bude 24.5 h (dakle u 16.30), pa prekosutra si oper na 17h. Meni su doktori rekli da pola sata do sat nije problem u varijacijama.
hvala vam cure
Željkice pitaj cure na pdf Split,možda ima netko ko je bio kod nje. Ja sam u dr.Budimira a Šunj mi je radila dva transfera i samo iz toga nemogu imat neko mišljenje ali dojam mi je onako ne baš a cure koje su kod nje su u mišljenjima onako 50-50. Puno hvale Marušićku pa pokušaj da se prebaciš kod nje ako te Šunj u srijedu ne dojmi baš, ne znam meni je nekako hladna.
sissy, hvala ti ,dr.Marušić nema vraća se iza nove godine a ja nemogu čekat nestrpljiva sam,vidit ću kad odem.
Inada puno sreće želim i da ti ovaj postupak bude zadnji
Cure samo da vas pozdravim mislim da se ne tipkamo do ponedjeljka javim se poslije uzv u pon
Svima puno ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^^^~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
mimi draga, nekako ne vjerujem u ovaj postupak.... cijela terapija mi je drugačija nego prije pa to možda i bude nešto bolje ali ja se totalno osjećam jadno i nekako ovaj puta nemam vjere. prošli postupak sam bila uvjerena da ću doć bar do transfera da se mogu bar malo ponadati a kad ono jaj.stanice nisu stigle ni do laba već je biologinja rekla da smo ih izgubili da su se jednostavno raspale, pa što god to značilo. tak da sam sad onak sve mi svejedno. idem da to odradim pa šta bude. nadam se da si ti ok
jutro evo za svekava ,čaj tko sta voli i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~kome trebaju,ja danas konačno idem u bolnicu i ako bude po planu sutra je laparo,sad polako"brisem" do frizerke pa u 10.30 prijavak
Dobro jutro curke! Evo da vas pozdravim i svima poželim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Novopećenim trudnicama čestitke![]()
, a tužnicama zagrljaj i želim snagu za dalje
![]()
![]()
Mislim da necu moci poslusati Marleninu zabranu, vec 2 dana me bas "frce" ko da cu procuriti svaki cas (valjda jos tu utrici stopiraju) a transfer mi je bio 22.10. Cak mi vise ni (.)(.) nisu bolne...uh!
sneki tek ti je 6dnt. Ima mnogu trudnica koje i nakon poz. bete imaju feeling da će svaki čas procuriti.
pozdrav svima!
sirena28 kakva je situacija?
hrki super za smrzlice, nadam se da ti (jos neko vrijeme) nece trebati! ~~~~~~ da ti vrijeme do 7.11. prodje sto brze!
bubimitika hvala za help, saljem puno altGr+1!
milasova ~~~~ za bezbolan transfer sutra!
lberc, Marlen
pipi73 cestitam!
laky sretno!
sneki41 ~~~~~
sto se tice pikanja gonala, ja sam u srijedu primila u 13:15, a morala sam do sutra pomicat svaki dan za sat vremena unazad jer ce me sutra sestre piknut na folikulometriji.