J&D eto znala sam, jupiiiiiiiiiii...Clover cestitke na super betiiiii...
Sretno Mimi81...Srecha...pravi si koka..odlicno..drzimo fige
cestitm svim novim trudnicama od srca..samo naprijed
J&D eto znala sam, jupiiiiiiiiiii...Clover cestitke na super betiiiii...
Sretno Mimi81...Srecha...pravi si koka..odlicno..drzimo fige
cestitm svim novim trudnicama od srca..samo naprijed
J&D, svi ovdje ti želimo urednu trudnoću!
Tvoja zadnja rečenica, o kojoj se nadam, više neće raspravljati -ovaj forum je preozbiljan za takve neprovjerene optužbe
Hvala mare... Nisu bas neprovjerene, ali nema veze! Imam puno iskustva sa petrovom a vidim i neke cure isto tako! Ali dobro, kako god vi kazete! Hvala pipi od srca!
Posljednje uređivanje od J&D : 01.11.2012. at 12:57
Ma kakav bog... Ipak moram priznati da sam i ja dobila taj dojam kad sam istraivala klinike u koje bi isli... I da je prevagnulo izmedju njega i jos jedne novije klinike to sto ga zene jako hvale i vole...
Ja nema to iskustvo s njim... Iskreno, covjek je jako strucan, pametan i imam osjecaj da zna sta radi... A sad da sam zalidjena njime nisam... I bilo mi je zao u pocetku sto nisam ali sada mi je cak drago jer mu ipak slijepo ne vjerujem... Sto se mene tice ja sam vladar svoga tijela i ja odlucujem o svome tijelu...
Za slucaj sa tri embrija mi je i on spomenuo na prvi konzultacijama, tada nisam znala ishod te trudnoce (u medjuvremenu sam procitala cijelu rodu i poslozila kockice) i bilo mi je cudno, ali nisam uzela to u obzir jer smo odmah u startu rekli da necemo tri, na sto je i on rekao isto sto i tei J&D konstitucija, visina...la la la...
Iskreno, moramo shvatiti jednu stavr... Ima masa zena koje dodju kod njega jer ne "najbolji" i ne informiraju se dovoljno oko cijelog postupka... Ja sam dobila dojam na prvim konzultacijama da on ima vise slucajeva u kojem zene zele sve odjednom i da se mora odmah u pocetku ograditi...
Neznam zasto je vratio forumasici 3... Nikako i nije jasno... Na konz mi je rekao da nije ni sanjao da bi se sva tri mogla uhvatiit..eli eto..san i java...
J&D ja vjerujem da je tebi on super, a kako i ne bi bio nakon sjajnih rezultata.
Da nije baš bio svjestan rizika koje nosi vraćanje 3 embrija ne bih baš rekla, to je dr. sa jako dugim stažom i mislim da je bio itekako svjestan svega. Drugi par rukava je što je bio tada drugačiji zakon koji nije dozvoljavao oplodnju više od 3 j.s. (za koji samo da podsjetim nitko od liječnika nije digao glas protiv nego su svi stali uz bok sa bivšim ministrom) i da na taj način su ugrozili mnoge žene nažalost. Ja im tu ne dajem za pravo ni njemu ni drugim dr. koji su to radili! I sad se kao prave jako humani i ne žele ugrožavati pacijentice, hm da![]()
Ovo je tema Odbrojavanje, s ciljem podrške u postupcima kakvu je trebala Any u vezi broja transferiranih embrija. Ne zove se niti Lučingerovi (ne)uspjesi, niti Prijavite korupciju u državnim bolnicama. Za prvo imate Potpomognutu na privatnim klinikama, a za drugo Državno odvjetništo i USKOK, što ti J&D i savjetujem jer si izašla i s navodima osobnog iskustva i navela si konkretnu zdravstvenu ustanovu.
Ma pa nemos ti prijaviti uskoku izgubljeni folikul u petrovoj jer doktor nije imao ni nalaze ni karton i zato sto je bila nedjelja! Kao sto se desilo neki dan i jednoj forumasici! A i meni slicno, ali da ga je bolilo uvo je! Nebitno, bb imas pravo nije za ovu temu, ali nisam ju ja ni zapocela, ja sam samo any tjesila da se ne brine, da ce biti onako kako ona zeli!
Pa upravo tako argente... A i da im ne bi jos gurali koverte! Samo bi nam to falilo jos u ovom nasem jadu koje prolazimo!
Posljednje uređivanje od J&D : 01.11.2012. at 13:22
Mislim da se ne bi trebalo nikoga prozivati za ono sto je ili nije napravio ili rekao. Niti jedan dr ne cita misli,zato smo mi tu da ih pitamo sta nas zanima ako mislimo da su nam trebali reci. Cesto su lijecnici u guzvi pa mozda nesto manje bitno i zaborave spomenuti. A opet se sa druge strane tuzimo kako se negdje drugdje dugo ceka na konzultacije i postupke. Mi smo u iscekivanju poziva za transfer i mogu reci da nam je do sada lijecnik bio i vise nego dostupan. Sto se punkcije tice i nisam bila jako sretna sto se radi bez anestezije ali s druge strane mi je bilo drago sto mi nece trovati organizam lijekovima vec ako ce mi za koji dan raditi transfer.A bolove od punkcije sam prezivjela i bez ikakvih lijekova protiv bolova ili opustanje. Pogotovo mi ne bi palo na pamet uzeti Tramal,a ni Voltaren nije bas lijek izbora s obzirom da pospjesuje krvarenje. Sa zadovoljstvom se nadam da ce nam se koja od 12 stanica oploditi i da ce nam vratiti 2,pa i pod cijenu blizanaca.
Zelim vam svima puno srece!!
J&D cestitam!!! Bas sam sretna zbog svih vas!![]()
Možda bi uz sve ove žustre rasprave neka cuga bila ok, pa poslužite se pivom, rakijom, kuhanim vinom, kakaom ili čim god... Na mobu nažalost nemam malog slatkog stvora koji vam nazdravlja, no sigurna sam da može i ovako...Živjeli!
I, samo da javim da sam popodne radila test i imamo drugu crticunadam se da će nam to i beta u ponedjeljak potvrditi!
![]()
Napisala sam u postu prije da smo bili na konzultacijama u starom zakonu! A, sto se tice js jel iko igdje cuo da su negdje dobili vise od 12 js, poslje promjene zakona? Isto kao sto su se u starom bas te tri js pretvorile u prekrasne blastice! Tako da se tu treba raspravljati o zakonima, a ne doktorima! Beba cestitam i ovdje! Zivjeli za plusic
123beba![]()
![]()
I ja znam slučajeve kada su cure dobile više od 12 js...
123beba cestitambeta ce samo potvrditi drugu crticu
![]()
To i mene zanima, sto se dogadja s ovim viskom js, buduci da oplodjuju max 12. Mislim da jednostavno odaberu 12 najboljih, a ostatak u smece. Mislim da cu uskoro i saznat sto se dogadja.
Evo curke, i moja zadnja lista prije godišnjeg. Milasova vam je dalje glavni i odgovorni urednik, pa budite dobri prema njoj i javljajte joj novosti!
Čestitam 123bebi na plusiću i neka bude u ponedjeljak dobra beta.
Imamo i dvije nove prekrasne trudnice - naše "veteranke" anddu i Gabi25!![]()
![]()
Cure će se same javiti s detaljima, a ja sam sretna kao prase šta ih vidim ovdje na trudničkoj listi.
Još jednom, čestitam, grlim i želim predivnu trudnoću
Želim puno sreće u postupcima i veeeeeeeeeliku listu friških trudnica kad se vratim!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tipkamo se!
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, IVF/ICSI (nakon 4 postupaka)
VELJAČA 2012. (8)
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
danidani, VV, 3. postupak
dorina199, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 5xIUI, 8xIVF/ICSI)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
sany7, spontana trudnoća (nakon 4xIVF, SD)
tlukaci5, Vg, IVF (nakon 4xIVF) - TRIGEMINI
veki85, VV, 1. IVF - GEMINI
zipica, VV, IVF (nakon 1xIVF)
OŽUJAK 2012. (22)
Bubzi, PFC
Chiara, Mb, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1xIVF/ICSI)
izida, Ri, 1. IVF/ICSI
kilkeny, VV, 1. IVF/ICSI
Kiša, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
LittleBirdie, spontana trudnoća (nakon 3×AIH)
lovekd, VV, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
Lutkica, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Mala Emma, 3.FET (nakon 1x IVF/ICSI)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
nina32, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
Njoka, Ri, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1×AIH)
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Pea, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xsek.)
Samosvoja, Njemačka, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
Sokica, IVF centar, 1. IVF
Svilena, VV, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Vitatesa, MB, IVF (nakon 1xIVF)
TRAVANJ 2012. (10)
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Becky, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 5xIVF u prirodnom ciklusu)
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Luna1, spontana trudnoća
mala bu, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI, od toga 2 u prirodnom ciklusu)
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
sanja001, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF) – GEMINI
tatjana76, Mb, 1. IVF
VAANJA, Mb, IVF/ICSI (nakon 8 godina)
SVIBANJ 2012. (13)
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
ayan, spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
bubiloo, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
musica, VV, 1.IVF
tikica_69 (nakon 21 postupka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
LIPANJ 2012 (22)
analoneta, VV, 1. IVF (nakon 1xAIH)
bebolinko, IVF Centar, IVF
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
donatela, Ri, 1.IVF
elizabeta, SD, 1. IVF - GEMINI
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
KIKLA123, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
Laki, SD, 1.IVF
Luci07, spontana trudnoća (u očekivanju AIH)
Mala Maja, VG, 1.IVF
MALIANĐEO, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF-a)
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
medena8, KBC Firule, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
nataša, VV, IVF (nakon 5xIVF)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
venddy, CITO, IVF polustimulirani (nakon 5xIVF)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) – GEMINI
SRPANJ (7)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI) - GEMINI
darci, SD, IVF/ICSI (nakon 5xIVF, od toga jedan u prirodnom ciklusu i jedne spontane trudnoće)
malenab, spontana trudnoća u očekivanju 3. IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Matahari, Vg, 1. IVF
Plavo oko, VV, IVF (nakon 4xIVF)
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
KOLOVOZ (4)
beilana, spontana trudnoća u očekivanju 2. IVF (nakon 1xIVF)
lalala, spontana trudnoća u očekivanju AIH
melem33, spontana trudnoća (nakon 1xIVF)
strategija, IVF Poliklinika, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
RUJAN (13)
antesa, SD, IVF
ljubav mamina, SD, IVF
maca papucarica, spontana trudnoća (nakon ciljanih i 3xAIH)
MalaMa, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Mare0309, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF
mirelaj, VV, 1. IVF - GEMINI
mishica_zg, Vg, 1. IVF
Moe, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Morin, SD, 1. IVF
nana0501, SD, 1. IVF
Prskalica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 3xAIH)
zelja, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF (nakon 6xAIH)
zubic.vila, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
LISTOPAD (11)
123beba, VV, 1. IVF - pozitivan test, ~~~~ za betu
anddu, Vg, IVF/ICSI (nakon 8xIVF/ICSI)
clover, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Donkey, IVF Centar, IVF (nakon 2xIVF)
Gabi25, IVF Centar, IVF (nakon 8xIVF)
hope31, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI)
J&D, IVF Centar, 1. IVF
marisela, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
peugeot206, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
pipi73 (FET, Pronatal, nakon 1xIVF/ICSI)
vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
3.11. anja&ja,Cito, IVF (nakon 9 postupaka)
5.11. 123beba, VV, 1. IVF
5.11. Sneki41, Petrova, 1.IVF
7.11. Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF)
7.11. hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF)
7.11. inesica_85, Poliklinika Podobnika, 1. IVF
7.11. La-tica, Vg, 1. IVF/ICSI
12.11. milasova8, Petrova, 1.IVF
14.11. LOTTOS, IVF Centar, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
rose, PFC Prag, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET); srecha, IVF Centar, 1. IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
2.11. bubekica, VV, 1. IVF/ICSI – punkcija; 2.11. Richy, VV, IVF (nakon 1xIVF) – punkcija; 3.11. Snekica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH, 10xIVF/ICSI, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu) – punkcija; 4.11. Heli, PFC Prag, IVF - punkcija;
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
inada, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Richy, VV, IVF (nakon 1xIVF); Runa, Mb, 1. IVF/ICSI; Any, IVF Centar, 1. IVF/ICSI; 2hope, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 3xFET); pirica, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2x IVF u prirodnom ciklusu, 2xIVF, 4xIVF/ICSI); marijakr, PFC Prag, IVF; mimi81, Vg, IVF (nakon 4xIVF, 2x IVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
jejja, Ri, 1. AIH; sirena28, Petrova, 1. AIH; Cassie (Prag, Pronatal);
ON-GO 10./11. mjesec ~~~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH
Anabanana (Cito)
ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
corinaII, Cito, IVF (nakon 1xAIH, 3xIVF, 1xIVF/ICSI, 2xsekundarni)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xIVF);
DaBaR, Ri, 1. IVF u prirodnom ciklusu;
dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 2xIVF)
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF);
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI);
keti10, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu);
kleopatra, SD, IVF u prirodnom ciklusu;
Loly, Cito, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET);
Mare 85, SD, 1. IVF (nakon 2xAIH);
Mare O., Vinogradska, 1. IVF;
Mayica, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1XAIH, 4XIVF/ICSI)
medeni.angel, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 6xAIH, 2xIVF);
Nana Mo, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI);
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF);
pirica (VG),
polončica, Vg, 1. IVF/ICSI;
ruža82, VV, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF);
sanda1977, VV, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
snupi (Petrova, IVF, nakon 1xIVF);
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF);
Suzy.s, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
Vagica, Vg, IVF;
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
12/2012: Snekica (Ri), medeni.angel (Vg), Črkica (IVF, Petrova), xena.mbk (Cito), kismet, PFC Prag; Muma, VV, 1. IVF (nakon 2xAIH);
01/2013: Anemona (VV), Mary123 (Petrova); hannah8 (PFC Prag); valiana (PFC, Prag); ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF)
02/2013: wanna be mommy (Petrova); bubaba (IVF, Petrova, nakon 2xAIH)
03/2013:Kyra Ars (Mb); žužy (Petrova); libcaa
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, Anakob, antesa , applepie, Argente, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, doanna, dola, Dona, dorina199, edinas, ELA28, elen, ema1, emocija, Evelyn73, Frodo, Ftičica, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, Helena5, hope, lberc, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, kruca , lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Legal alien, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, Mami 2, manchi19, *Mare* , Mare41, mare77, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Mury, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP,, phiphy, Piki, pilek, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo, prima, ptica1, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, s_iva, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, stena, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, tikki, Tina B, tina_julija, Tinkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vali, valiana, vatra86, vesnare, vikica, Vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, željkica
Ja sam na VV, kod dr.A. Zasad me samo pitao na jednom od pregleda dal imam ista protiv smrzlica, sto nemam.
BB lista je genijalna!
Cestitam novim trudnicama!
anddu,Gabi25- cestitam![]()
![]()
e vidim ja da tu ima puno lijepih vijesti, čestitam![]()
Ne znam za druge ali ja sam zadovoljna svojim brojem js.I ovako me sve stiskalo hehe! A kao sto vec rekoh,svatko ima svoje iskustvo,netko vise a netko manje. Samo neka nam svima donese srecu. A mislim da prepucavanju nije ovdje mjesto. Ima bolnica i privatnih klinika pa netka svako bira koja mu vise odgovara.
mali update BB pred moju punkciju
sada sam u IVF u prir. ciklusu, nakon 6 IVF/ICSI, 4 prir.IVF, 1 sec. ICSI, 1 AIH. Znam da se skoro sve svodi na isto, ali eto...
Lijepo se provedi na g.o.!
Svaku dan sve ljepsi i sve vise trudnica
123beba, Andu, Gabi - cestitam !
BB, super lista.
Zaboravila sam jucer definirati svojih 9 postupaka koji su iza mene. Odnose se na 7 AIH i 2 IVF/ICSI. Ako dobro vidim na listu ne stavljate AIH, nisam znala.
Vidim da ides na odmor, gustaj max !
Gabi25, anddu bilo je već i vrijeme, mirnu i prekrasnu trudnoću vam želim od sveg![]()
Potpis na Sneki.![]()
A o vremenu... nadam se da i tvoje stiže brzo, brzo...
Mali ispravak jer nisam niti navela..ja sam 2xIVF...za buduće liste...
Ajme odes ovdjepar sati i.samo nove trudnice! Cestitke cure, mirne i dosadne trudnoce vam zelim
A ovo za jajne stanice... Pa normalno da ce ih uvijek biti sluzbeno 12, i da budem iskrena sumnjam da ce doktori baciti one koje su "visak" ... Mislim nezam, ne optuzujem, ali budimo realni ne? Da sa ja doktor, oplodila bi ih sve, pa gledala koje ce prirodno otpast... Puf ispod 12 je odmah! Neznam, mozda sam luda :S
Ja sam danas opet cijeli dan citala o svemu, i odluka je donesene... Sto vise citam ovdje o doktoru to se vise pripremam za "okrsaj" sutra... Sumnjam da ce se sao sloziti samnom...eh...
Aa da za punkciju defintivno mislim uzeti nesto... Vidjeti cu jos sta, to cu se isto snjim konzultirati... Po svemu sudeci ako netko sutra vidi plavusu kod dr L kako ulazim ordinaciju ocekujete da cu se zadrzati![]()
Ja uopce nisam na listi... 1.ivf, ivf centar, cekam punkciju (njvj. 4.11.)
Cestitke novim trudnicama. Zbilja divne vijesti
Al moram se osvrnuti na vracanje 3embrija zao mi je kaj nije dobro zavrsilo. Ne znam o kome se radi. Nije ni bitno. Ali i ta cura je inala jezik i mogla je reci da 3 ne zeli. Ja da sam isla molila bi da mi vrate 3 jer je veca vjerojatnost t, a sigurno nebi krivila doktora za los ishod. Ovdje se radi o tome da curu ocito poznajete s foruma i iz vas govore osjecaji i emocije, al nitko nikome ne moze garantirati urednu trudnocu, bila ona s jednim, dva ili tri ploda, nazalost
Ja mislim da niko ne krivi doktora za los ishod, cak mislim i da smo sve svjesne jako dobro ovdje koji su benefiti a koji rizici transfera 3 embrija... Ne reagira svako na jednak nacin na savjete, i gurkanja i ideje drugih ljudi... Ne razmisljao svi toliko unaprijed, nekome nije ni na kraj pameti ono o cemu ja sada sama sa sobom diskutiram, a meni je eto to sada briga...
I ja gledam po sbi, kad idem kod doktora uvijek ispadam najveca glupaca na svijetu...em sto da dodjem do njega moram rano ustati voziti se sama jedno 4h (oglupavim malo u autu) pa cekam tamo jedno dva sata (oglupavim malo u cekaonici) i dok dodjem na red sam toliko umorna i spremna za ici doma da mi se jdnostano vise ni neda pitai ista i gledati i traziti...
Slozim s snjim, on kaze ok ja neznam zasto ali ok je ok...
I s druge strane, ne samo da ti doktor ne moze garamtirati mirnu i nekompliciranu trudnocu, doktor ne moze uopce garantirati trudnocu ...niti s jedni, niti s dva niti s tri ili vise... Ali bi po meni svi doktori trebali raditi u interesu pacijentice... Pa prema tome i ponoviti makar sto puta ako treba da je transfer 3 embrija rizik za troplodnu trudnocu koja je izuzetno teska kaoi za buducu majku tako i za djecu... I ja se nadam da je doktor to forumasici i rekao
Posljednje uređivanje od Any : 01.11.2012. at 21:35
Potpisujem ovo, a slicno sam bila i ja rekla!! Vecina nas kad ide u postupak zeli sve! I niko se ne buni puno kad ima 4 js viska tj iznad 12 i prijavi doktora, i jos kaze sad to sve fino bacite, nego svi molimo boga da ce se ta 15 js najbolje razviti! Ruku na srce ljute smo kad bi u stimuliranom postupku imale 3 js, a mogle smo ih imati 12+ e sad kad ih je 12+ sad se bunimi da kako to! Eto tako zato sto i ako doktori rade protiv zakona u tom slucaju to rade da bi mi imali djecu! A ovo gore potpisujem na kvadrat!
Aha to se prica o starom zakonu... Ok ja najvj nazalost ne bi isla u Hr da je taj zakon jos na snazi...