Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Napisala sam u postu prije da smo bili na konzultacijama u starom zakonu! A, sto se tice js jel iko igdje cuo da su negdje dobili vise od 12 js, poslje promjene zakona? Isto kao sto su se u starom bas te tri js pretvorile u prekrasne blastice! Tako da se tu treba raspravljati o zakonima, a ne doktorima! Beba cestitam i ovdje! Zivjeli za plusic

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    A, sto se tice js jel iko igdje cuo da su negdje dobili vise od 12 js, poslje promjene zakona?
    Da, ja sam čula. Cura u Vg dobila 14 js, bila sa mnom u sobi dok sam bila na transferu

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

123beba !!
    Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Da, ja sam čula. Cura u Vg dobila 14 js, bila sa mnom u sobi dok sam bila na transferu
    e i jesu one 2 prekobrojne stavili u friz? Jel se može to odbit, mislim nije da ću ih ja dobit preko 12, ali kad bih dobila - da li bih mogla pristati na zamrzavanje embrija ali odbiti zamrzavanje JS?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    123beba !!

e i jesu one 2 prekobrojne stavili u friz? Jel se može to odbit, mislim nije da ću ih ja dobit preko 12, ali kad bih dobila - da li bih mogla pristati na zamrzavanje embrija ali odbiti zamrzavanje JS?
    Ja neznam kako to izvesti kad imaju one stare obrasce na kojima pod istom stavkom piše da zaokružiš za vađenje i zamrzavanje jajnih stanica? jedino da prekrižiš ovo drugo

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure hvala svima, šaljem vam i da sve čim prije završite na trudničku listu i ugledate mala treperava srca . Evo jednu za nazdraviti u to ime

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Argente, i ja sam se pitala što će s ove dvije viška, no pitanje je i jesu li sve bile zrele za oplodnju.
    Dok su meni obavljali traansfer cura se već pokupila pa nisam stigla pohvatati sve info.

A apropo vraćanja tri embrija, ni meni nitko nije objasnio rizike, o njima sam sama naučila čitajući ovaj frorum bez kojega skoro pa ništa ne bih znala o MPO putu, ali dobro spadam u skupinu 35+ pa je manja vjerojatnost da će se sva tri uhvatiti. I nisu, od naša tri vraćena embrija, na moj zahtjev, uhvatila se naša jedna mrvica čije srce sad treperi ispod moga.

goodwitch avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    uhvatila se naša jedna mrvica čije srce sad treperi ispod moga.
    čestitam na srčeku i želim ti da uživaš u mirnoj i zdravoj trudnoći

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj goodwitch prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam na srčeku i želim ti da uživaš u mirnoj i zdravoj trudnoći
    Goodwitch, tebi poseban

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke