Bab nadam se da je ovo zadnji i dobitni postupak
Bab nadam se da je ovo zadnji i dobitni postupak
bab,potpisujem nanu,neka je zadnji i dobitni,kucat će opet srčeko ispod tvog
bubimitka,grlim i šaljem veliku pusu.znam da nema tih riječi utjehe..idemo dalje.![]()
Ja opet kasnim na kavu,ali zadnjih dana ne mogu se probuditi prije 11..ali sad cu s gustom popiti kednu bosansku
Bab draga,iz sveg srca zelim da ovo bude dobitni postupak i zato ti saljem trilijun~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srecu![]()
čestitam trudnicama,a ostale koje nisu dočekale betu
....a ja čekam m i nadam se da ću ući u postupak....a do tada![]()
curke svima puno ~~~~~~~!
mene danas ulovila neka nervoza pred transfer, nadam se da ce bit sve u redu sutra i da su mi mrve ok.
Bubekica samo optimistično!!
Sve bude super!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curkama za uspješne postupke i ogromne bete!!!![]()
Bubimirka, idemo dalje u nove pobjede!! Bubekica šaljemo pozitivne vibre!
Bubekica, samo polako...čekaju te tvoje mrvice i sad im trebaš skulirana. Ja držim ručnonožne fige da sve prođe super i da nam za 2 tjedna javiš lijepe vijesti.
Bubimitka, žao mi je draga...glavu gore, doći će i tebi sunčeko...hoće, hoće
S_iva...sretno u postupku...nek bude dobitan
Sanda, želim da M dođe što prije i da nam uskoro budeš trudnica
Drage moje suborke, hvala svima na podršci, smiješno je kako te nepoznati ljudi više utješe od najbližih.. Još nikome nismo rekli jer betu kao tek sutra vadim..
Bubekice sretno na transferu i nek ovaj bude zadnji
Bab tebi puno puno vibrica da zbilja bude 12. sreća
S Iva i tebi želim uspješan postupak i ostvarenje trudnoće ovaj put do kraja..
Sanda da napokon kreneš, imam dojam da svaki mjesec svratiš i javiš kako sad krećeš.. Nadam se da to bude zbilja ovaj mjesec..
Ako sam koga zaboravila nemojte zamjeriti, šaljem svima kolektivne alt gr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
baš,smiješna istina....
ja sam uvijek tu....a kada trebam krenuti,uvijek me zeznu ciste ili gubljenje vremena u KBO....
i ja se nadam da ću krenuti napokon....i nadam se da ću bar imati jednu oplođenu js....
Evo da te ohrabrim, ja sam punkciju imala 11-13dc prije ovog dobitnog kada je bila 15dc, od 7-8 lijepih folikula 5 zrelih js, 3 trodnevna embrija, od kojih se jedan cvrsto primio i sad svakim danom sve snaznije lupa tu u mom trbuhu... Od srca ti zelim upravo takav scenarij!!!
Tuznicama saljem virtualni, trudnicama od srca jos jednom cestitam, a svima ostalima saljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i more trudnicke ************************************************** ****************** (prasine) sa zeljom da cim prije uskocite u vlak koji vozi do vaseg cilja !!!
uf, medena...pozlatila se ti meni cijela, a ne samo tvoje riječi.
potpisujem odmah tvoju priču...joj, kad bi mogla napraviti copy-paste...uf, uf...
uživaj u lupkanjima...ne mogu si uopće predočiti kakav je to osjećaj !?!? al vjerujem da je kao saone reklame - neprocjenjivo!!!
Sanda vjeruj mi da znam kako je kad moraš čekati..al ovaj mjesec je tvoj..o da da da!!
Krenula sa prirodnim ivf-om u četvrtak sljedeća folikulometrija pa ćemo vidjeti..
Ovo iscekivanje je da izludis... Od rezultata hormona do bete. Meni je danas 7 dpt i mislim da necu izdrzati da ne radim betu pre 16.dana kada mi je doktorica rekla da je vadim.Kada ste vi prvi put radile test? Sta mislite kad se najranije moze raditi?
opa opa pa ima novih trudnicačestitam drage moje
svim tužnicama veeeliki hug i puno puno ********** kakti trudničke prašine da i vama uspije
snekica, tiki, bab...ja sam davno svoj potpis maknula, bilo mi je pretužno gledati šta smo sve prošli i nema rezultata i onda mi uspije u novoj klinici od prve i big blue me stavi na listu trudnica sa 1 ivf VG....pa da sam znala maknula bih ga ranije![]()
bok suborke! citam vas vec neko vrijeme i vidim da ima curka koje poznajem sa onog drugog odbrojavanja, a zasto se nebi i ja pridruzila kad je i ovdje zivo i aktivno.
za pocetak saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pa se posluzite
u potpisu pise nas problem a trenutno pokusavamo napraviti muzeve nalaze... eto...pusaa svima!
Helou, vatra86!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima
I moja se punkcija približava ovaj puta ranije, 12dc...kada se samo sjetim zadnji put u Mb bila je 16dc
Drage moje,vjerovatno cu vec sutra izvaditi betu- to bi mi bio 9dnt ( 27 dc) i trebalo bi se nesto vidjeti..nadam se da.cu se uspjeti probuditi rano jer moram jos kod gin.po uputnicu..od danas sam jako nestrpljiva i za mene su ovi zadnji dani najgori..do sad nisam imala nikakav osjecaj,ali danas me obuzeo neki cudan osjecaj i odlucila sam se sutra toga rjesiti
Pusa
Sretno sutra![]()
Bubekica sretno sutrana transferu. I znaš... želim da skačemo za 2 tjedna jer si nam T
Milasova, držimjako, jako, najjače!!! Sretno!
Bab, ~~~~~~~~~~~~ da ova kasna punkcija bude dobitna!
Bubekica ,sretno ~~~~~~~~~~
Draga, tebi jos vise!![]()
Cure moje, u zadnje vrijeme baš ne pišem, samo pomalo čitam, ali sad ću vam nešto i napisati. Vidim da ima puno novih trudnica, da je jesen plodno zapičela, pa evo još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tako nastavi. Posebne čestitke našim maratonkama Gabi25 i anddu.
Vidim da vas je puno i u akciji, pa šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspješne postupke (Sneki, Bab, s_iva, bubekica....i ostale koga sam nenamjerno izostavila)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
A sad, hm, strah me je, neizmjerno strah, ali valjda će Bog ovaj put nam ostaviti naše mrve. Danas, 12 dnt (dvodnevnih embrija - četversotanični i dvostanični), ja popišala ljepi tamni plusić. Znam da je to tek jedan od milijun koraka, posebno jer iza sebe imam 4 trudnoće,a niti jedne bebe - svjesna sam mogućih ishoda, ali korak po korak, i vjerom u Boga nadam se da ćemo ovaj put uspjeti. Postupak je bio na VV (ful stimulacija, dobila samo 4 j.s., dvije se oplodile i vraćene). Beta 12.11.
svima
Mury bravoooooo
Zašto beta tek 12.11.? Pa danas ti je 12dnt, već bi mogla i betu
Jako sam sretna zbog tebe i držim fige za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima za sve što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, evo opet suza krenula, (ko sinoć, kad sam pročitala Češku)....uh, uh uh, jako jako navijam~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, ti si jedna od onih forumašica čija me trudnoća posebno veseli... sva sam se naježila kad sam pročitala...
želim ti svu sreću svijeta... i da ovaj put barem jedna mrvica ostane s vama do kraja...
polako draga...mislim da je napokon došlo i vaše vrijeme![]()
Mury,cestitam i iz sveg srca navijam da ovaj put bude sve ok i da za 9 mj.ugledaa svoju srecu!! Srerno!
Mury baš si me razveselila, drago mi je da ipak nisi odustala, od srca ti želim da ovaj put bude trudnoća do kraja
Milasova i tebi želim da nam javiš lijepu brojku sutra...
Mury držimo palčeve da je ovaj put to to.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag.![]()
Krv izvadena,nalaz u 12..
E.sad me sestra I.splasila da mi je to.preprerano i da ako i bude pozitivna da moze bizti lazno da je joas ostalo HCG.-a od transfera..
Sta vi mislite,danas mi je 9dnt blastocista?
Mury ČESTITAM, nadam se da će sve biti super ovaj put!
mury da se malecka mrva odluci zadrzati i uveseljavati te do kraja zivota!
milasova ja nemam blage veze zao mi je... Ovisno valjda kada si dobila booster po meni... Ao na transfer nisi dobila booster po meni bi 9dnt bio ok za betu... Tako nekako bi ju i ja vadila ako ne procurim do 9dnt...
meni su prirodno ciklusi kraci pa ce mi u mom slucaju 9dnt 25dc kada inace dobijem, da li netko zna ako to utjece ili ne, jer ipak mi je ciklus rehuliran sa svih strana od stumulacije pa do utogestana sada, i neznam da li da racunam kao inace ili ne? Joj neznam da li sam razumljiva
Mury,čestitam i držimo palčeve da ovaj put bude sve ok.
Milasova,evo puno puno vibrica da nam iza 12 objaviš lijepu brojčicu.
Hvala vam svima na ljepim željama
Gabi25, na VV se beta radi 18 dan nakon punkcije, i to bi bilo 11.11. ( ali budući je nedjelja, prebačenao na 12.11.). Ma nema veze, dočekat ću betu, da barem bude ogromna,jer dosta mi je bilo onih jadnih betica (povuci-potegni). Do ponedjeljka ću napraviti još koji testić,i onda se nadati jednoj solidnoj beti.
Hvala još jednom svima, i od srca želim onima koji to nisu da čim prije ugledaju svoje pluseve, bete, srca, mirisne smotuljke ... !!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz svegda je ovaj pu to to, mora biti!
milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
Mury čestitam i altGr+1 da je ovaj put to - to!!!