M a r e toooooooooooooooooooooo....iskrene čestitke od![]()
Neopisivo mi je drago naša dobra vilo![]()
M a r e toooooooooooooooooooooo....iskrene čestitke od![]()
Neopisivo mi je drago naša dobra vilo![]()
ajme, mare41, ma tooooooooooooooooooooooooooo!!!
šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do Tunguzije i nazad za duplanje, uzv, sljedećih 8,5 mjeseci, porod za poželjeti, ma sve, sve!
you made my day!!!
Predivne vijesti danas
M a r e cestitam!
Svim novim trudnicama cestitam i zelim skolsku trudnocu
ja mislim da je doslo vrime za nas stare koke i tako se pokazuje da je
ajme poludit cu od srece u ovih 2,3 dana
toliko si me obradovala kao i kad sam vidjela svoju betu
mare i ovdje ceeeeeeeeeeesttiiiiiiiiiitaaaaaaaaaammmmmmm![]()
Ajme mare draga čestitam od srca!!! Kako mi je dragonek je i na nas maratonke došao red, sretno do kraja~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mare draga,
radost koju osjećam radi tvoje trudnoće (da, da, ti si trudna) ne može se riječima opisati.
Sve čestitke i vibrice koje bih mogla ispisati kao da nisu dovoljne za ovaj tvoj sretan dan.
Bit ćeš mama!
Ovdje ti još jednom želi reći:
Hvala ti za podršku, za svaki savjet i svaku toplu riječ koju si mi uputila za vrijeme moje trudnoće, osobito na njenom početku.
E, pa došlo je vrijeme da ti vratim.
![]()
Mare41 cestitam od srca!!!! Koja lijepa vijest i koji fenomenalan rezultat maratonki
Cestitke i svim drugim novim trudnicama a cekalicama ~~~ da nastave sretni niz!!!
Mare ja čitam i ne vjerujem, pa ti si trudnaaaaaaaaaaaaa
Čestitam i želim ti svu sreću, zaslužila si to konačno!![]()
Mare naša, od sveg srca nas troje ti želimo mirnu i školsku trudnoću. Ljubimo vas sve.
Nek mi nitko ne zamjeri, ali od kad sam tu čekala sam ovaj trenutak.... sad mi je srce na mjestu.
Čestitam od srca draga Mare41, i neka ti je školski do kraja!!!
Naravno čestitke svim trudnicama, zagrljaji tužnicama i ~~~~ hrabricama!
Vulkan, bravo zasamo tako dalje!!!
I, jel' ti došlo?![]()
Jube, ne mogu ti opisati kako sam sretna! Ma nema tog forumskog smajlića-skakavca koji može koristiti dovoljno, ali u nedostatku drugih
I ja sam jedna od onih koja je pomislila da si trudna, iako forum ne stignem uopće čitati, ma blesavo mi je napisati da sam to pomislila, iz čistog mira, dojeći svog mrvca u polumraku, večeras, par minutica prije nego mi je draga prijateljica javila ovu divnu, divnu, dugo čekanu vijest!
Grlim te, draga moja prekrasna - TRUDNICE! I neka ti se beta najsavršenije podupla, i neka ti trudnoća bude savršena i... ma...![]()
mare, ti si moja dobra viila i danas si mi vratila nadu
a i nazdravimo onda u to ime![]()
Ajme, Mareeeeeeeeeeeeeee, napokon sam dočekala i taj dan, da je naša dobra vila trudna![]()
!!! Draga moja , tvoja me trudnoća, ekstra, ekstra razveselila!!! Evo plačem od sreće, i kroz suze pišem...o Bože hvala ti na tolikim milostima!!!
Draga moja Mare, naša dobra vilo, šaljem ti ogroman poljubac, i od srca želim urednu trunoću, evo ti milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude sve ok i školski do kraja!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 08.11.2012. at 19:19
shanti, srce moje,
cure, svima saljem puse!
o da ........ forume poludi. mareeeeeeeee odcestitam! uf ovo su zaista posebni dani na forumu
i u to ime posebnu rakijcu![]()
napisala sam ti na Češkoj, Mare to su blizanci!!!!
živjeli evo i mi doma nazdravljamo
Ja mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja danas nije zasuzila
Mare, ljubim te i čuvaj nam se![]()
I ja se pridružujem čestitkama,koji lijepi dan...da što prije vidiš malo srčeko ili dva!!!!
mare, lijepa moja, kao i mnogi, pisem ovo kroz suze radosnice,
od srca ti zelim da sve dalje bude skolski, volim te puno!
![]()
a di si netko da truda i izlista sve te silne nove trudnice jer ja to više ne mogu pratiti! hip hip hooray
![]()
MareBravo!!!!
Vrlo plodan tjedan, neka se samo nastavi tako! Čestitke svim trudnicama!
čitam i ne vjerujem, pišem i ne vidim od suza i sad bi išla van trčati i pooooludit od sreće.
Ne znam ti napisati šta osjećam, ali TI TO ZNAŠ.
Čuvaj se molim te i puno te ljubim
Ajme meni koliko trudnoća u ovih par dana! Čestitam svima od srca, a Mare tebi posebno!!!![]()
e ovo se zove party za ekipu!!!! cure moje drage, toliko mi je drago za sve vas da ne znam kojoj bih prije čestitala zato vam svima šaljem pregršt altgr-ova+1 da vam trudnoće proteknu u najboljem redu i da 2013. bude puna avatara s bebicama!!!
btw, nadam da ću uskoro promijeniti i svoj jer bebica stiže za koji dan!!!
mare, čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ za duplanje![]()
![]()
(jel to i moja prašina pomogla?)
Čestitke svim trudnicama..., koje prekrasne vijesti danas
mare41, muri!!!!! pa to su divne vijesti!!!pa to su super vijesti!!!
iskrene cestitke i neka vam trudnoca bude divno, predivno razdoblje..u ocekivanju vasih struca!
naravno i ostalim trudnicama iskrene cestitke i neka vam trudnoca bude skolska!
Uopće nisam u toku svima čestitam ali tebi Mare41 posebnooooo![]()
oooooo Boze moj koja ludnica na ovoj temi!!!!! samo tako nastavite!!!
ČESTITAM svim trudnicama!!!!!
i saljem ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje cekate bete da budu beturine, i cure koje cekaju postupke da ne cakaju dugo i za uspjesne punkcije ~~~~~~~~~~~~~~~~
na onoj listi ste me super uvrstile u one čekalice koječegaa bas se tako i osjecam.... cekam i cekam i ne mrdam s mrtve tocke...eto ali bitno da se ovdje slavi i zelim da tako bude svaki tjedan
![]()
Eh Mare naša! Sve znaš!
I ostalim trudnicama čestitke od srca, ovo je stvarno divna jesen!
AAAAAAAAAAAAAAAAA
Preeeediiiiiivnoooooo
Cestiam draga od srca! Pa bilo je i vrijeme!
Joj sto volim ovakve bete nasih maratonki
Bab draga, tebi od srca zelim da nastavis u revijalnom tonu!!
tisucu ~~~~~~~~ za to
Pirice i za tebe ~~~~~~~~
Any i sve ostale ~~~~~~~~
Al ajme mareeeeeee, juuuuuuhuuuuu![]()
jako je lijepo čitati da ima novih trudnoća i da se suze i muka koju proživljvamo (najprije emocionalno) na kraju isplate
a posebno je lijepo pročitati kada je to uspjelo nekome tko se dobrano pomučio u mpo vodama!!
iva, mare - želim vam svu sreću s vašim bebicama!
Draga Mare, iskrene čestitke na prelijepoj beti!!!!!!!!
Neka do kraja bude sve školski!!!!!!![]()
Draga mare! Čestitam ti od sveg srca!
Mislim da nema osobe na ovom podforumu koju nisi barem jednom bodrila, savjetovala, tješila ili hrabrila.
Ima da se forum trese za tebe!!!![]()
![]()
![]()
Prekrasna beta! Uživaj, trudnice!
prenosim pozdrave i čestitke svim trudnicama od naše forumašice plavo oko
moram mjenjat potpis![]()
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 08.11.2012. at 22:06
Bab, čestitam! Nek bude dobar tulum!
A isto to želim i Runi!
Any, sretno na transferu!
vulkan, čestitam na srčeku!
Svima ostalima, za što vam već treba! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare čestitamprekrasan dan i prekrasna beta
![]()
Mare cestitam... Ispalti se boriti dugo i ustrajno. Zelim ti mirnu i sretnu trudnocu, lagan porod i bezbroj sretnih trenutaka sa novim clanom vase obitelji
Ajme ovaj tjedan je biopredivan ovdje...![]()
Prvo cmoljim cijelo jutro zbog Mury a sada cu cjelu noc zbog Mare
evo da potegnem koju ljutu u to ime (napiti cu mrvicu)