strategija kako si? ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
tikki_a di si ti?
~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba, pa podijelite
strategija kako si? ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
tikki_a di si ti?
~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba, pa podijelite
Hej curke,nisam se dugo javljala al to ne znaci da sam vas zaboravila. Trudna sam 30 tjedana sa blizankama iz zadnjeg fet-a.Imam termin krajem studenog,svima zelim da sto prije budete trudne kao sto cete to i biti samo je pitanje vremena...zelim vam puno snage i strpljenja hrabrice moje,evo bebice me lupkaju i pozdravljaju vas sve!!!
GingerEvo ja i dalje u bolnici u horizontali. Sinoć sam opet jako prokrvarila ali mrvice se još uvijek drže za mene pa mi je odmah lakše. Zločesti hematom je još uvijek tu ali nadam se da će brzo otići. Uz to ono što doktore i mene jako brine su povećane jetrene probe. Poslan mi je danas gastroenterolog na razgovor pa će mi sutra ili prekosutra napraviti uzv abdomena, color doppler i još neke krvne pretrage.
MalaMa ~~~~ za veliku betu!
Drage moje čekalice evo mene među vas, svima od srca želim puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!
BigBlue svaka čast na listi, betu vadim 14dpt ali je to nedilja pa ću je vadit 01.10.! Punkcija mi je bila 13og a transfer 16.10., nadam se da je ovaj 13ti za mene sritan broj hahaha !!!
Svima vam šaljem jedan veliki![]()
Mala Emma, čestitam na curkama! Još malo, pa je i ovo trudničko odbrojavanje završilo. Želim ti da sve bude uspješno do samoga kraja (da i Strategija i ja imamo isti ishod; čak ne moraju biti dvije curke)
Nana, vijesti sa SD? Kako je prošlo?
xena~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od BigBlue : 25.09.2012. at 18:11
xena.mbk puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
strategija,da sve bude u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama koječega puno sreće........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nadam se da ću vam se uskoro i ja opet pridružiti
mury,bravo!!!! sretno do neba~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima saljem vibrice, za sve sto vam treba.
Od 24.8.I ja se borim sa hematomom,krvarila 2put,drugi put me ostavili u bolnici,na 3dana.21.9. Sam radila kombinorani probir,nalazi krvi dolaze doma,a uzv je sve super,bebica super napreduje,bila je 56mm velika a hem se povlaci.jos jednom vibram svima.
jutro,evo kuham jednu forumsku,,poslužite se
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnje betalice da skačemo od veselja
ja sad idem kod mame "trgat kuruzu",al bum morala svako malo provjeriti,stanje sa našim betalicama,nestrpljiva sam kak da ja vadim betu
uživajte u današnjem sunčanom danu..
Ja krenula kuhati, ali me Iberc pretekla. Neka, neka, fino je i pijuckati, hvala!
Čekamo dva rezultata ß, čekamo novosti s dvije punkcije, tako da ima puno razloga poskočiti i zavibrati!
Ajmo curke, ne držite nas u neizvjesnosti!
Podsjećam na zagrebačku forumsku kavicu. Fina je i ova virtualna, ali prava kava bolje miriši. Nove cure su more then welcome! Ne grizemo, nismo frikuše, možete se samo zabaviti, opustiti i dobro nasmijati. Muževi, partneri, djeca, kućni ljubimci su također dobrodošli.
Više o kavi, kao i schindlerovu listu, možete pogledati OVDJE
I lberc, sretno s kuruzom danas![]()
Posljednje uređivanje od BigBlue : 26.09.2012. at 08:11
~~~~~~~~ za betalice danas! Nek budu bete za pamćenje!
Za cure na punkcijama, ~~~~~~ za lijepe JS i tulum u labu!
Dobro jutro curke! Betoline, cekamo lijepe vijesti ~~~~~~~~~
Uf, jos 24h do moje betoline, a dlanovi se vec znojeeeeee...![]()
Maja, ja ti skidam kapu! 14 dnt blastica i imaš strpljenja![]()
Ja sam 7. dan radila test, a do 14 dana sam već imala 3 bete. Nisam niš bolja bila ni u prvom postupku, tako da se uistinu divim curama koje sve obave po p.s.-u.
Zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeeeliku ß, da nam budeš prva jesenska trudnica!
BB, ja sam ti draga 16dnt 3 4-dnevna embriona (dvije morule i jedan visestanicni-osmostanicni cini mi se, dr kaze 'sporiji, ali dobar'), a 10dpt sam pisnula test i bio je negativan, izbedirala se full, a dr 'ladno rekla da je to prerano i da najranije 14dpt mogu radit betu, ali da ipak preporuca 17dpt...
Ne trpim sto hocu, vec sto moram)
Ja krivac, kako je FET odmah pomislila na blastice.
Svejedno, ~~~~~~~~~~~~ da je prerani test totalno u krivu i da sutra nazdravimo forumskom rakijom za tvoju pozitivnu betu!
Curke držim vam fige za ogromne bete. Kod mene izgleda ništa ni ovaj put, jutros na dnevnom ulošku malo smeđe što znači da je menstruacija tu ali utrogestan ju spriječava. Kako bilo test neću raditi žali bože bačenih novaca nego ću sutra umjesto prekosutra ići vaditi betu.I još jednom mishica, maja, mala ma želim vam od srca velike bete
A, strpi se, znas i sama da to brljanje ne mora da znaci da je vjestica tu! Beta ce sutra reci svoje, a posto smo toliko ~~~~~~~ sve dobile za sutra, mora biti dobro!
MalaMa, vec znamo da je super truper betolina tvoja!!!
Ostalim curama puno ~~~~~~ za tulum u labu i dobre 'materijale'!
evo izvjestaj punkcija prosla ok od 10 folikula dobili 2 js i transfer je u petak u 9 moram doc a sadmi nije mogla reci dali su se oplodile 2 ili 1 jer doc nije bilo
Čestitam MalaMa![]()
MalaMa čestitam!!![]()
MM, čestitam na uspjehu, neka je dalje sve školski ~~~~~~~~
Prijavljujem se na listu, čekalica bete 5.10.
Treba mi jedna injekcija strpljenja![]()
MalaMa superrrrr
Neka se tako nastavi!
Još jednu betu čekamo danas???
drage moje hvala vam na dobrodošlici!
MalaMa čestitam na lipoj beti, guštaj sad ~~~~~~~~da sve bude školski!!!!![]()
MalaMa cestitam na trudnoci
Sada mogi samo pozeliti srecu do kraja!
Cure hvala vam puno na podršci. Veliku vam pusu šaljem. I ja se nadam da će trudnoća biti školska.
Odoh danas malo u štrapac i dočekaju me ovakve krasne vijesti, pa idemo redom:
MalaMa, čestitam! Već sam te prebacila nakon one prve ß na trudničku listuSad navijamo za
Nana & mamina ljubav ~~~~~~~~~~~~~~~ za pravi tulum i uspješan transfer. Kako možemo vidjeti na primjeru Male Ma, i jedna js može biti dovoljna.
Anabela, cure su ti dobro rekle, ono brljavljenje ne mora značiti ništa; ja sam nakon neuspješnog postupka dobila menzes u dan, neovisno o progesteronskoj terapiji (a i ostali su mi i neki folikuli za podršku). Čekamo i tvoju betu i nadamo se pozitivnom uspjehu.
U pravu si s_iva, čekamo još mishicu_zg da nam javi rezultat (od jučer ili danas). Sutra nam Maja i Muma vade ß, pa očekujem puno vibrica!
Moe, stavljam te na listu i nadam se da ćeš dobiti lijek za strpljenje (sry, ja sam kriva osoba - ja bi sve poslala na ß najkasnije 10. dan)
MalaMa ,čestitam na lijepoj beti!! sretno dalje...
ostalim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MalaMa, čestitke![]()
!!!
Neka i druge čekalice nastave tvojim stopama, pa šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
evo i mene.....moja nije tako velika al ima je
mi smo na 13dpt 94![]()
MalaMa i Mishica_zg čestitam cure! Neka bude školski do kraja!
Ako netko nađe injekciju za strpljenje neka odmah javi... jer čini se da sam protiv strpljenja cijepljena![]()
Posljednje uređivanje od tikki : 26.09.2012. at 19:31
mishice, čestitam i vibram za dalje!
ajme kako volim puniti trudničku listu
A sad priznaj, kad si je vadila, danas ili jučer?![]()
prekjučer 45 al sam se bojala objavit, danas 94 pa da podijelim s vama
još uvijek se bojim, još uvijek nisam svjesna da je to to...još uvijek sam uvjerena da su mi zamjenili epruvete
ugl....ne smijem ni ne želim se veseliti da ne ispadne ko zadnji put kad sam bila van sebe od sreće a isto tako od tuge i kad nije uspjelo...
Cure, čestitam na lijepim brojkicama.
Moja jučerašnja ß je 5.9. Komentari su suvišni. Ponavljam test u subotu a onda planiram nešto konkretnije od aih, čim prije.