Opet ću potpisati Ježić, nemam riječi, sve je tu
Bubekica, kani se testova i stick to your plan! Dobar je plan. ~~~~~~~~~~~~ za pluscinu u nedjelju!
Opet ću potpisati Ježić, nemam riječi, sve je tu
Bubekica, kani se testova i stick to your plan! Dobar je plan. ~~~~~~~~~~~~ za pluscinu u nedjelju!
Jutro cure drage, je li netko posluzio kavicu, ili mogu ja danas? Imam nescafe, imam moku, tursku i imam nezkofeinsku za one koje su nam trudnicea i svih cajeva... Od kolaca imamo strudlu od visnje jer nisam imala vremena raditi nista konkretnije, ali je fina
Bubekica i ja mislim da je implantacijsko, ajde do 20.11. Nema jos puno... Drzi se!! Bit ce beturina
Svima ostalima saljem puomdobrih vibrica za sve sto im treba i vise![]()
Mene su vam danas poceli boliti (nista strasno) jajnici sami od sebe, booster je izasao po meni jos u pon jer ih uopce u pon nisam osjecala... A danas opet booster, cim stignem otici kod sestre jer te intramuscularne inekcije si nisam u stanju sama dati... Znaci da ce me sutra opet jajnici boljeti ja mislim...
Evo i mene cure malo k vama....
Čestitke za poduplane bete... lijepe brojkice
Kako da si skratim vrijeme do mojeg prvog ivf koji je u 3. mj?
Inače danas dobila M točno 30.nakon čišćenja nakon operacije izvanmaternične. I to me baš obradovalo. A za 14 dana idem na prvi uzv nakon operacije i taman ću bit 14 DC pa će se možda i koji folikul vidjeti...
Bab, zaboravih ti odgovoriti za Crinone - ja sam ga koristila u svom prvom stimuliranom (doduše, neuspješnom) i to jednom dnevno
bubekica, ajme, pa di ćeš test 7dnt?? mani se takvih testova i čekaj betu, a evo malo ~~~~~~~~~~~ za implantacijsko
mare, kad je prebrojavanje?
Donkey
jutro svima, kava je mmmmmm mirišljava i fina!
Jutro svima, poslužila se kavicom, hvala....Prije nego što odem na posao da i ja prijavim svoju betu, 26.11., vidim da nas taj dan ima još.
hvala vam svima! zasad je to jedna mala flekica krem boje (nije onako tamno smedje, jako je svijetlo), vidjet cemo sto ce nastati iz toga.
bubekice....svu sreću ti želim!!Držim fige da to bude TO!!!
Kod mene danas i nema baš nikakvih simptoma ni bolova, a ni iscjedaka....tako da i ne gajim neku nadu u pozitivan ishod 20.11.![]()
Richy draga nemoj se zalostiti,svaki postupak je individualan ja sam u 4 prije ovoga imala brdo simptoma i nista a sada kada sam ostala trudna ama bas nikakvih simptoma osim malog grcenha neki 5,6 dnt..bila sam u prirodnom i jedva dobila 1 js,ali mi je dr A rekao jedna ali vrijedna i to me draga drzalo bila sam uvjerena da ce uspjeti i muz i ja od prvog dana nakon transfera mazimo busicu to nam je bio neki ritual mozda sam malo caknutaali uspjelo je i sada sam u 8 tt i jos uvijek svaki vece mazimo mrvicu....vjeruj draga nemoj posustajat bit ce sve ok...saljem ti puno ~~~~~~~~~ za ogromnu betu
Moja beta 19 DNT 9321!!! Nije valjda da su se embriji podijelili, pa četvorke
!!!
Draga Mury koliko god da ih bude, želim ti sreću i da ovaj put izgurađ do kraja!
mury ma nisu cetvorke, ali veliki snazni blizanci bi mogli bitijoj jedva cekam tvoj ultrazvuk!!! Kada je?
Ajme koja beta, blizići su sigurnoprekrasno
ajme, pticica mi je sapnula da nam je mare41 trudna
mare41 draga cestitam od sveg srca i zelim sve najbolje, sretno do kraja
vidim da Bab ima dvije savrsene blastice na cuvanje; nadam se da je ovaj put to TO ~~~~~~~~~~~~~. mora biti!!!
Snekica, kreces s pikanjem? drzim fige da ovaj puta bude uspjesno i da lovis ovaj veseli vlakic!!! sretno!!! ~~~~~~~~~~
Mury, cestitam na krasnoj beti! nek je sa srecom i savrseno do kraja! ~~~~~~~~~~~~~~~
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prekrasna betica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i još malo,vibrica nikad previse
Posto je movember pa je slovo M na redu da zavibram svim curama na M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MBab,MCrvenkapica,MSnekica i sve druge trudilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury cestitke! za ovakve brojke bi trebalo dodati neku novu mjernu jedinicu - to nije beta, to je kilobeta
Richy hvala draga! ne odustaj! ~~~~~~~
Mury baš mi je drago, samo dalje pozitivno, nadam se da su blizanci
MBab,MCrvenkapica,MSnekica i sve druge trudilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (potpisujem)
mury, bravo!!!!eto, skakućem za obje bebe!
bubekica tako si me nasmijala... kilobeta![]()
inače, ništa ne brini... ovo ti je sigurno bilo prerano za test, a i dr. lijepo kaže da je implentacija... Samo polako i treba sačekati 20.11. iako ti se sada čini užasno daleko, to će brzo doći i onda ćeš i ti ugledati svoju kilobetu!![]()
Mury, wooow, to su garant blizići
m_ivavam svima šalje brdo Alt Gr+1
Meni je sutra aspiracija.
Mury...vrlo impresivna brojka!!!Svaka čast!!Mogu samo misliti koliko te ta brojka usrećila?!?! Čestitke od srca!!
![]()
Oooo,pa krasna beta Mury!! Divovska
Cestitam i saljem ~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
Bubekica,ne brini to se mrva lijepo ugnjezdila
Svima kojima treba saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nisu četvorke , bez brige, beta ti se samo lijepo poduplala, 17 dnt ti je bila 4452, znaći da je 15 dnt bila oko 2000 i nešto. Meni je 14 dnt bila 2383 i sad me u 30 tt lupkaju curka i dečko ( ustvari ne lupkaju nego igraju nogomet i plešu step). Ali blizance svakako možeš očekivati, mada ni to nije sigurno. Imale su curke blizance i sa puno manjim betama, a i jednu bebu sa većim betama...
Posljednje uređivanje od amyx : 14.11.2012. at 13:26
visibaba pa kaj to vidim u potpisu?
Muryprekrasna beta!!!
dobro, nadam se da nisu baš četvorke, al miriše na dvojke![]()
Bubekica, smeđe nije lose, staro je, frisko je znak za uzbunu! U svakom slucaju u oba slucaja se javiti doktoru! Bila vidjela prosla!
javila sam se doktoru odmah ujutro, bez brige, on kaze da su super vijesti. ugl nije krenulo nista crveno, nema nista vec par sati, temperatura mi je 37,9 (znam da nije bazalna, al ipak je ono, u nebesima), dosad je prek dana bila 37,2, tak da, nada umire posljednja.
svima veliki kiss!
Bubekica i visoka temperatura je suuuper znak! I moja je svo vrijeme bila 37,2
Mury,čestitam...da bude sve ok. do kraja... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury woooooooooooooooooowwwwwww!!! Go girl! Mislim da su se oba/obe/oboje zaljepili za svoju mamicu i da je više ne puštaju nikud!
visibaba, da, decapeptyl spremno na stolu čeka, a ja sam ga stavila na ignor sve dok ne pročitam novosti!![]()
jel ja to u tvom potpisu iščitavam da si pred porodom (opet!) ili??? Pišiiiiii
Muryyyyyyyy, cestitaaaaam! Tako mi je drago! I ovaj put do kraja, koliko god ih bilo! Ok?
Miki drago mi je 'vidjeti te' opet ovdje! Nadam se da smišljaš nešto![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 14.11.2012. at 18:21
Sneki draga, ma stalno sam ja tu, redovito virkam iz prikrajka i navijam, navijam, navijam!
A vidim da je i krenulo s tim dugo cekanim trudnocama pa je sada valjda red i na vas iz Istre, ima vas dosta zbog kojih bi se forum tresao!
PS: Kod nas jos nista novog u planu, bio carski pa moram cekati godinu dana do nove trudnoce. No, vec se psihicki spremam za akciju na proljece!
wow čestitke na beturinama a za čelakice punkcije i jedan prigodan vic, čula ga danas i sjetila se baš vas:
Bolesnik leži na operacijskom stolu i anesteziolog ga upita:
A: Jel’ želite anesteziju koju osigurava Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ili plaćate sami?
B: Ovu preko HZZO-a, molim lijepo.
A: Dobro. Ni-na-na-na, moje zlato spavaaa ......
Mury beta je bas kako treba za dvojkice. Cestitam I da uzv potvrdi moje predvidanje.
Sretno svih 9 mjeseci