Mimi draga žao mi je
2hope ~~~~~~~~~ za betu
Bas je lose krenulo nadajmo se ipak betama sutra
Ja sam od 10 folikula dobila samo dvije js ostali bili prazni
Dobro jutrooo!!
Mimi,2hope
Anddu i meni je ovaj put punkcija bila 10dc zato me i strah šta je s tim stanicama,jesu li zrele,jer na uzv 8 dc je bilo jako šareno folikuli od 23 pa do 14 mm...čekam deset sati da zovem lab....
Samo da se javim curke, malo sam nestala jer mi se zivot zakomplicirao... Ugl, beta je bila 18.5 pa onda 16, i bit ce da je kemijska trudnoca... Bar znam da nisam luda kad sam mislila da sam trudna... Neznam koji nam je plan za dalje, sad cekam da dodje menzis i onda cemo vidjeti... Nadam se da cu se muvati po forumu bez obzira na daljnje dogadaje...
Zelim svima puno srece za sve sto im treba... Budite jake, prije ili kasnije ce se nesto lijepo dogoditi...
Početno
Cure jel neka zna dali u petrovoj na uputnicu mogu vaditi nalaze, SE , KKS , GUK urin i urinokulturu, s obzirom da cuvam trudnocu nebih bas da hodam okolo i istrazujem, a gospoda na porti kad sam zvala mi nije znala reci! A privatno zvala traze 400 kn za to sve, a to mi je malo previse za piskenje i vadenje krvi... Pa ako koja zna da bas ne poljubim vrata!
Mislim da sve mozes izvaditi na Hrvatskom zavodu za transfuzijsku medicinu koji ti se također nalazi u Petrovoj ulici par metara dalje od bolnice, ne moras se narućivati samo trebaš od svog oktora uputnicu(cvenu).
Any, mimi drž' te se, u mpo-u je bitno biti uporan![]()
Any baš mi je žao!
Evo ja zvala lab,od 4 js dvije su se oplodile,a dvije nisu preživjele. Sutra opet zovem da vidim kako su moje dvije mrve...molim da mi se merve dobro držeeeee....ajme tko će izdržat do sutra.
ARIANM, i ja sam ovaj postupak imala 4 j.s. i samo dvije se oplodile, vraćene drugi dan četverostanični i dvostanični, i oba se čvrsto uhvatila![]()
, i tebi želim isti scenarij ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostaila šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći tjedan protekne u znaku lijepih beta, kuckajućih srčeka....!!!
Arianm nije to loše, šaljem brdo ~~~~~~~ za uspjeh ovog postupka
pozdrav svima!
malo sam se pogubila jer me nije bilo neko vrijeme..
ARIANM ~~~~~ za hrabre mrve borce!
Any, mimi81
2hope, crvenkapica nadam se da ce vas beta iznenaditi!
sanda ~~~~~~ za punkciju!
rose ~~~~~ za lijepu betu i uzv sutra!
svima puno pusa!
J&D ja nisam u ZG ali pretpostavljam da su pravila slična.
Ja sam sve to izvadila kod svoje opće dr. Ujutro u 7 natašte i s urinom a sestra mi je izvadila krv i sve poslala u laboratorij (prije je sama zdravstvena stanica imala lab ali valjda zbog smanjenja troškova imaju samo jedan pa sestre vade i šalju u lab a nalazi stignu sutra također kod moje doktorice).
Nije me moja dr uopće slala da moram preko ginekologa ili slično.
Mury hvala ti od srca,a tebi i tvojim mrvicama želim da se lijepo mazite i pazite!!!!
Puno hvala curke!!!
Any bas sam neki dan pitala za tebe! Draga koliko god biokemijska bila grozna ona nije los znak! Ali molim se jos za cudo
draga!
Da vas pitam ovaj put sam prvi put dobila uz andol,duphaston, folacin i decortin-kortikosteroid. Ima li netko iskustva s tim?
I kod mene novosti:
Danas sam obilno prokrvarila,sva sam bila krvava,grumeni krvi su izlazili iz mene..
Strah i trepet
Odmah sam otisla na hitnu,i hvala dragom Bogu, bebice su na sigurnom..
jos uvijek krvarenjr traje i dosta je jako pa je naredeno strogo mirovanje..
Uzrok nisu otkrili![]()
Evo da vam se i ja javim
ARIANM~~~~~~ za transfer
Mimi81,Amy - zao mi je,grlim jako
Crvenkapica~~~~~~ za betu sutra
2hope da i tebe obraduje veelika beta
Sanda1977~~~~~~ za uspjesnu punkciju
Svima jos puno ~~~~~~~~~~
milasova, vjerujem da će sve biti dobro, bitno da su bebice ok. I miruj!![]()
Runa sretno sutra,bit će velika beta![]()
milasova,čuvaj se....
glavno da su mrvice dobro
Runa~~~~~~~~~~~ i za tvoju veeeliku betu sutra![]()
Ne javljam se, al' vas redovito citam...
Tuznicama, naravno, veliki zagrljaj, brz oporavak i puno snage za sto raniji polazak u nove pobjede!
Cekalicama postupaka i kojecega, da im vrijeme sto brze prodje!
Cekalicama punkcije, bezbolne punkcije i puno lijepih stanica koje ce se lijepo oploditi i razvijati... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesne transfere!
Cekalicama bete, da se ostave testica i brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~ te *********************** za velike brojke!
Trudnicama, najiskrenije cestitke, bezbrizne i mirne trudnoce do kraja!
I more ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da krvarenja prestanu i prodju bez posljedica!
Velikisvima!!!!
Nadam se da nisam sta preskocila...![]()
Runa, crvenkapice za lijepe bete sutra
Milasova08 dobro je da mrvice rastu, miruj, i krvarenje će s vremenom prestati
Čekalicama punkcije, transfera i pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje, evo ja jutros poslužujem kavicu
Želim svima ugodan dan![]()
Kyara draga hvala na kavici, ja sam veliki kavopija tako da ču se rado poslužiti
Nadam se da danas idu samo ljepe vjesti i velike bete![]()
Runa i Crvenkapice...čekamo lijepe, velike bete!!!
Milasova, a baš mi je žao da se tak jako mučiš...al bitno da su bebice dobro...ti sad fino miruj i mazi bušu.
A ja prijavljujem i svoju današnju betu, 13 dnt 905,9
Ja mislim da je lijepo narasla od petka kada je bila 268,2, šta vi kažete???
pusa svima
Nisam baš u toku ali čestitam na novim betama, Bab tebi posebno
Milasova žao mi je zbog krvarenja, nadam se da će stati što prije i da napokon uživaš u trudnoći..
Šaljem svima alt gr za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Babbit će kod tebe i dvije bebe
crvenkapica, Runa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ARIANM jesi li opet zvala? ~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok
sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju i lijepe js
Bab,ma to je odlicna beta
Sutra moram opet u P.na hosputalizacijujer krvarenje ne staje..
presretna sam sto imam hrabre dvije mrve koje su cvrsto kod mene..
Ali,ne mogu se opustiti sekundu..to je koma
Ajmo cure koje vade betu,brojke velike na sunce![]()
Bravo bab. Imamjedno pitanje kad ste vadile betu- vidim da vadite po dva , tri puta za to teba jedna uputnica ili više?
Hvala Vam curke
Milasova, ajde samo polako...glavno da je sa dječicom sve ok. budeš tamo ipak bila pod nadzorom...
Snupi, ja svoje bete vadim privatno tako da ti ne znam odgovoritibudu se cure već javile
Samo da prvo poskočim malo za crvenkapicu i za njenu betua sada i za sve ostale
Sretno cure!
Jutro curke
Vidim svasta ovdje ima, nije me bilo kratko vrijeme i eto lijepih vjesti,svim novim trudnicama sve cestitke od srca, a tuznicama
Ja sam u novom postupku odmah , ovaj put u ful stimuliranom, bar mislim na 3 gonala svaki dan vec 7 dana (danas ce biti 8 dan) i po 1 klomifen, danas mi je 10 dc
Sutra opet uzv pa cu znat kad je punkcija, zasada dobro vijest je sto imamo 7 folikula, to je za mene mrakac do sad su bila uvijek 2, toliko za sada od mene
Svim cekalicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto cekaju
Snupi,meni je soc.gin.napisala na uputnicu Beta HCGx3 tako da sam u Petrovoj tako mogla 3 puta vaditi krv
Milasova drži se i hvala. Sneki danas ću ti poskenirati i poslati onaj letak o matičnoj, ova 4 dana samo spavam ,jedem (ljenčarim) . Sretno svima dalje što god da čekale.
Milasova drži nam se i ne brini za mrvice,vidiš da su one jake i pravi mali borci!!!!
Bab beta je superrrrr!!!!!!!!!
Sanda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju i lijepe js
Runa,Crvenkapica~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
Jutros me dočekalo pravo iznenađenje,zovem u lab i biologica mi veli gđo. super imate tri lijepa embrija,velim ja ma ne krivo je čula prezime vjerojatno,ponavljam ja još jednom i veli ma sve ok dobro gledam,pa mi nije jasno ništa jer su bila samo dva jučer. Objasnila mi je da se oplodnja dogodila vjerojatno kasnije nego su oni gledali,a da ne gledaju svako malo da im ne naštete. Tako da se još jedna mrvica izborila i danas imamo 2 četverostanična i jedan čak peterostanični embrij. Sutra transfer i vraćaju mi dva jer je rekla dasu svi odlični i strah ih je vračati tri zbog višeplodne trudnoće. Jedan će pustiti do blastice i onda zamrznuti. Tko da ako bude sve ok imat čemo i jednog smrzlića za kojeg se iskreno nadam da mi neće ni trebati!!!