Bab,čestitam na beti
Milasova,brdo vibrica da krvarenje prestane,čuvaj sebe i svoju dječicu
Svima ostalima puno,puno vibrica za sve što vam treba
Bab,čestitam na beti
Milasova,brdo vibrica da krvarenje prestane,čuvaj sebe i svoju dječicu
Svima ostalima puno,puno vibrica za sve što vam treba
Posljednje uređivanje od hrki : 26.11.2012. at 14:24
Arianm baš lijepe vijesti! Neka smrzlića za još jednog bracu ili seku
Milasova koliko god je koma ležati u bolnici bolje da si tamo pod kontrolom dok se krvarenje ne smiri. Bebice su jake i sve će biti u najboljem redu. Mazi i pazi bušicu
Bab beta je savršena![]()
Crvenkapice moja teško je sve ovo.... Velika igra živaca i osječaja. Ali takav je naš put treba se boriti. Isplači se otuguj. Ali nemoj odustajati molim te. Pogledaj Mury, Bab, našu Tikicu nisu odustale. Viruj mi da je najbitniji naš cilj a to je da postanemo mame. I postat čemo sve mi samo treba virovati i treba se boriti. Ja virujem da ti to možeš. Crvenkapice moja žao mi je...... Ali ja virujem da češ skupiti snage i da si na prolječe opet u postupku .
Crvenkapice
Arianm, i kod nas je sad zadnji put bio isti scenarij, prvi dan mi rekli da su se dvije oplodile, ali da će sve prebaciti dalje pa da vide. Sutra zovem kad ono tri embrija, dva odlična i jedan vrlo dobar (od kojih jedno srce upravo kuca ispod moga) tako da držim i tebi fige da bude isti scenarij![]()
Crvenkapice draga iskreno mi je jako zao
Potpisujem Corinu, odmori se koliko ti treba, napuni baterije i ustani jos jaca... Uspjeli ste jednom, uspjet cete ponovno i ovoga puta i zagrliti svoje zlato, i grliti ga... Onaj gore ce se pobrinuti za to!![]()
ne mogu ja zivjet od proljeca do jeseni to me ubi,cekas tih 5-6mj jedva i onda se razocaras i do kad tako ?
nije da sam se nadala ovaj put nesto previse ali poslije gubitka moje curice ovo me dotuklo, vratilo u 4mj, opet ona bol , tuga![]()
mogla sam sad imat bebu u narucju od 3mj i bit sretna a ne mucit se sa ovim betama
joj draga moja kapice,žao mi je zbog svega..vjerujem da ti nije lako i nemogu nit zamislit kolko ti je teško.
pusti da se sve slegne,a onda polako..dan po dan.bit će...mora.![]()
Crvenkapice, zao mi je sto nije uspjelo, a i razumijem. Ja sam trenutno u pola postupka i evo kukala sam muzu kako mi je dosta svega. Nakon svakog neuspjeha kazem da odustajem, ali... ali na kraju se odmorim i krenem ponovo. Koliko god nas bolilo idemo ponovo jer znamo sta nas ceka. Crvnkapice, jaca si nego sto mislis, a sada si uzmi vremena, placi, vristi, budi ljuta i makni se sa foruma neko vrijeme. Odmori se od svega i jos jednom jako mi je zao i zelim ti svu srecu!
a joj,crvenkapica,bas mi je jako zao..tuzno mi je citati te,ne mogu ni zamisliti kako se tek ti osjecas
Nadam se da ces ipak skupiti snage nakon nekog vremena i pokusati ponovno..
Drzi se
o draga moja Crvenkapice,
žao mi je jako što si danas tako tužna...i vjeruj mi da znam kako se osjećaš
Nakom gubitka svoje bebice mislila sam da više nemam snage za dalje...ali skrpala sam se nekako i sad sam tu...i nadam se sretnom kraju.
Tako i ti, odmori kolko god trebaš...ja sam imala točno godinu dana pauze i to mi se činilo strašno puno.
Ali prođe vrijeme, zaokupi se nečime da ne misliš na MPO i doći će Vaše vrijeme.
Znam da ti ovo sad sve zvuči ko SF, tako sam i ja razmišljala...ali jednostavno nema druge nego ići naprijed.
Drž' mi se draga moja![]()
Milasova samo ti miruj i ne mrdaj nikud s kreveta. Bit će mrvice dobro, samo se pazi i mirovanje shvati vrlo ozbiljno.
Bab beta je prekrasna, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i kod tebe za 15-tak dana vidimo dva mala srca.
Crvenkapo jako mi je žao zbog bete, nekako sam baš želila da nas nakon Mury, Mare i Bab i ti jednako obraduješ. Teško ti je znam, al nećeš odustat, možeš ti sve ovo preživjet i izgurat kao i sve ove cure navedene (da se i ostale suborke ne nađu uvrijeđene, znam da svaka prolazi iste muke).
Neke od nas moraju očito proći dug i bolan put al vjerujem u sretne završetke. Nemoj potonut i odustat, nekoliko puta sam i sama mislila dignut ruke (izgubila sam 2 bebe), al želja je bila ipak jača. Velika pusa draga
Crvenkapice draga, žao mi je i tebe i sebe i svih koji se tako moraju mučiti s tim postupcima ali što možeš, to je život. Što te ne ubije to te ojača
Šaljem zagrljaj!
Snekice puno ~~~~~~~~~~ za snagu i uspjeh!
crvenkapice, odtuguj, to treba čovjeku i idemo dalje![]()
milasova, kako je, jel stalo?
crvenkapice, drzi se!
CRVENKAPICE ne odustaj....vidi mene ja sve prođem,cijeli postupak pa mi se ne oplode js....ne odustajem......nikako...nemoj ni ti....
evo upravo došla sa VV-a...punktirana je 1 js....jedna i nadam se vrijedna....punkcija i nije tako bolna...brzo se završila....ok je sve prošlo....rekli su u srijedu transfer....nadam se da će se oploditi....nadam se...![]()
Crvenkapice, uh, jako mi je žao. Ja se ipak nadam da ćeš skupiti snage za dalje, jer i ja sam htjela odustati, ali želja je ipak bila prejaka.
Milasova8, čuvaj se, jake su tvoje mrve, i sve će one preživjeti, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Bab, beta je prekrasna, evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da do kraja bude sve super i bez briga i da uskoro imaš opet one blažene mučnine!!!
Sanda1977, da ta jedna j.s. bude prava i da za 9 mjeseci postane prekrasna bebica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 26.11.2012. at 17:28
crvenkapica jako mi je žao
ARIANM~~~~~~~~~~~~~~~~ za et sutra
Crvenkapice, jako mi je žao
Odmori malo. Želja je prevelika, pa razočarenja još više boli.
Ali znam da ćeš skupiti snage za dalje!
ARIANM sad si mi dala malo nade da su moji bili malo sporiji kad su ih gledali, a na et taman kako treba![]()
crvenkapica zao mi je jakodrzi se,odmori koliko trebas
Bab predivna beta
Milasova draga samo miruj i bit ce ok~~~~~~~~~~~svim pikalicama i cekalicama
Cure evo da i ja javim moji očekivanu ß; 1. Ahhh, idemo dalje....
Crvenkapice imaš pravo naravno što god odlučiš, odmori se i donesi odluku kada se emocije malo smire, drž' se!!
Arianm lijepo te jedna mrva iznenadila, ~~~~~ za dalje.
Milasova, znam koliko nemira i straha unesu ta krvarenja, želim ti da što prije prestane i da uživaš u trudnoći sa svojim mrvama.
Pirica ~~~ da tvoje mrve lijepo napreduju
Sanda1977, da se stanica oplodi i smjesti kod tebe.
Snupi nadam se da se hematom povukao i da što prije uživaš u trudnoći
Cure svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~
Bab lijepa beta, sada čekamo uzv![]()
Bokić, drage moje!
Kao prvo svima onima koje nisu postigle željene bete punoDoći će vrijeme brzo za pozitivu.
Prijavljujem svoju betu: 1650 (nekak mi je visoka za 13. dan transfera, ne znam jel da budem happy ili da se brinem)
Ali prijavljujem i žestoke bolove, osobito noću, u maternici valjda...![]()
Crvenkapice,2hopeznam da nema riječi utjehe,samo hrabro dalje!
Sanda1977 to je ta,jedna ali vrijedna!!!!
Pirice vjeruj u svoje mrve i sve će to biti dobro! Beta će te na kraju jako iznenaditi!
Svima koji trebaju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
2hope i Crvenkapice, jako mi je žao. Nadam se da ćete smoći snage za dalje.
Runa, beta ti je izvrsna. Don't worry, be happy![]()
Runa došla sam ti i ovdje napisati beta ti je odlična....čekamo drugu i uzv!
U mom uspješnom postupku beta 13 dnt je iznosila oko 2400, a 15 dnt oko 4500, tako da ne brini , i bolovi su normalni, samo polako.
Hvala, hvala, hvala svima!
Bila bhi još sretnija da su svima bete lijepe. Ali bit će ~~~~~~~~~~~
Runa,cestitamjako lijepa beta!!
A brljavi kod mene,svjeza crvena krv je prisutna
Vidjet cu sutra sta ce reci moj dr.
Milasova8, ja ipak vjerujem da će biti sve dobro kod tebe. Moja sestra je nekoliko mjeseci brljavila u zadnjoj trudnoći. I sve je ok prošlo. Baš danas malička slavi 3. rođendan.Kissi i drži se!
Runa čestitam
Milasova ja sam u 9tjt jako prokrvarila, čista svježa krv i još 2-3 puta tako jako, ostale do 20tjt smeđe, hematom je bio u pitanju
Posljednje uređivanje od pirica : 26.11.2012. at 19:54
milasova, samo miruj, molim te. Utrogestane piješ? Što je rekao dr.? Da nije manjak progesterona?
Runa cestitam!![]()
Bab divno "duplanje"! jedva cekam uzv da nam javis brojcano stanje
LOTTOS ~~~~~ za dobitni!
milasova drz se draga!
ARIANM super za bubice, bas su lijepa takva iznenadjenja
crvenkapica
sanda ~~~~ za malu hrabricu borca!
Crvenkapice,2hope žao mi je cure, držite se
Runa beta je mrak
Milasova draga čuvaj se, bit će sve ok!
Runa cestitam na prekrasnoj beti~~~~~~~~~za lijepo duplanje
2hope zao mi je draga,drzi se odmori i u nove pobjede
Sanda~~~~~~~~~~~~~ da bude pravi borac ta jefna ali vrijedna![]()
Tužnicama šaljem veliki zagrljaj. mimi8, 2hope, crvenkapice...žao mi je cure
ARIANM, kakav lijepi obrat situacije. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer i za smrzlića.
sanda1977 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu, ali vrijednu! Nek bude sasvim dovoljna.
Bab, krasno raste, krasno! Jedva čekam uzv!
Runa, čestitam! Krasna beta!
milasova8, nek ti dobro čuvaju mrvice. Nadam se da će krvarenje prestati skroz da možeš početi uživati~~~~~~~~~~~~~~~
LOTTOS, Reni76, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svima ostalima malo kolektivnih vibrica! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ježić : 26.11.2012. at 22:53
pa kaj je ovo,, jedna matora da kuha kavu
no ajd dobro da ne moram i kolače mijesiti
cure moje drage velika velika pusa i puno najviše želja da se uskoro ispune
Mare41, Bab čekamo slikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice draga o kako te razumijem, taj osjećaj strmoglavljivanja prema zidu na kojem su djeca samo nacrtana, al moramo durat -jel dok ima jaja ima i nade
crvenkapice, mimi, 2hopejako mi je žao cure, držte se
crvenkapo, znam da je sad teško, al odmori malo, nek se sve malo slegne pa ćeš moći i lakše odlučivati...drž se
Bab beta je mrak! samo tako dalje!
milasova jel piješ utriće? netko je spomenuo progesteron, možda je stvarno u tome stvar, možda trebaš jaču dozu
ja sam uzimala i injekcije prolutona uz utriće dok sam krvarila... ne govorim ti da sama pojačavaš dozu, to bi bilo neodgovorno, al pitaj svog dr. da nije možda u tome stvar
ja sam jaaaako krvarila obje trudnoće i to je užasno, nikad mira.... al eto, kod mene oba puta dobro završilo...drž se i miruj
Runipredivna beta! uživaj!