Stranica 70 od 105 PrviPrvi ... 2060686970717280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ja sam imala 26.11.punkciju,a transfes 28.11.
    A beta 14.12. Eto za listu

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala 26.11.punkciju,a transfer 28.11.
    A beta 14.12. Eto za listu
    aaaa. to je za trudnice ili...?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

BB ja ti znam za richy da je imala punkciju 2.11. jer smo bile skupa. Jedva cekam listicu

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    BB ja ti znam za richy da je imala punkciju 2.11. jer smo bile skupa. Jedva cekam listicu
    Tnx

@sanda1977 - ok, shvatili smo, pišem te u trudnice
    ma tek sam na trudnicama, ali hvala ti puno što si se javila (da ne tražim)

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

BB, ja sam imala punkciju 08.11. a transfer 13.11. tak da me slobodno premjestiš u 11 mjesec.
    U pon još moram izvadit jednu betu i onda krajem tjedna na prvi pregled. Nadam se da će bit sve ok i da ću se duuugooo zadržat na našoj listi.

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

123beba hvala ti,
    Evo javljam vam da sam jos uvijek koma, zvala doktora,veli da ako bude i nocas tako ujutro se vidimo, a i da se jos cujemo veceras, nadam se da da nije hiper

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

BigBlue sorry sto sam ostavila neuredenu listu,jednostavno s moba nisam mogla nista..
    Snaci ces se ti

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    BigBlue sorry sto sam ostavila neuredenu listu,jednostavno s moba nisam mogla nista..
    Snaci ces se ti
    Ma darling, sve OK, pa i nije niš strašno. A kaj si trebala možda iz bolnice to rješavati??? Kako da ne....
    Samo se ti nama čuvaj i čuvaj bebuške

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    Tnx

@sanda1977 - ok, shvatili smo, pišem te u trudnice
    ma tek sam na trudnicama, ali hvala ti puno što si se javila (da ne tražim)
    hehehe,nećemo trčati pred rudo....polako...mada bi meni to bilo sasvim ugodno da se vidim na listi pod trudnice....danas mi je tek 4 dnt....pa....

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Dobro jutro...kako još nitko nije ponudio kavicu evo ja kuham tursku,nesicu,capucino-vanilija ili čokolada, čaj s limunom i medom,vruća čokolada i fini keksići...

LOTTOS kako je jutros,jel išta bolje?

Evo ja još muku mučim s prehladom,pa me zanima ako koja zna dal ima možda neki čaj koji ne bi smjela piti jer sad pijem čaj na litre. Kako sam i nače veliki ljubitelj čaja ne pijem onaj iz filter vrečica nego iz kuće čaja u rinfuzi,tako da pijem zeleni s okusom mandarine/kokos,marzipan/orange,roibos čaj šljiva cimet,lipu,šipak...jel itko zna dal je to ok jer ga puno pijem po 2 litre na dan pa da ne bi štetilo...

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

najbolje voda. ili 2-3 šalice čaja. je ne bih nikako 2 litre čaja, jer čajevi (crni, zeleni) sadrže teobromin i druge alkaloide, a biljni čajevi sadrže brojne fitospjeve od kojih neki u velikim količinama i nisu dobrodošli za organizam.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ARIANM,hvala na kavi..ja cu se posluziti sa ovom iz aparata,druge nemam
    Svima sretno u postupcima i malo ~~~~~~~~~~~~~ za sve

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga arianm, inesz ti je super rekla ja nebi nikako pila toliko cajA, nacjedi si linuna u casu s vodom, to mozes i toplo i hladno piti, meni je doktorica rekla, nikakvo crno bobicasto voce u napitcima, borovnica, crni ribizl, aronija, sto mi je bilo i cudno, ali dobro ja slusam!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

milasice,
    kako si, kako tvoja ekipa?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dobro jutro drage moje! ja ću se poslužiti kavom, jer za sad još uvijek ne znam svoje stanje, još tri dana, a šef i legica me naganjaju da sutra pišam trakicu. Iskreno uopće nisam nestrpljiva što je jako čudno za mene.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Hvala vam na odgovoru,čaj mi nekako jako paše jer vodu ne volim nikako piti,mada znam da bi trebala,a i čaj mi zbog prehlade paše. Al trudit će se od danas bez čaja ili bar smanjiti.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Arianm ja isto s vodom na Vi.....Probajnesto u obliku limunade meni bilo super....ne moras se odreci caja meni je preporucena kamilica, salica ujutro i salica navece!
    Posljednje uređivanje od J&D : 02.12.2012. at 11:51

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bokic zenske, evo ja nakon neprospavane noci, danas malo bolje,jos uvjek boli ali se bar mogu sama dici iz kreveta i prosetat do wc-a normalno, jucer sam noge vukla po podu nisam mogla korak napravit, doktor (i danas smo se culi) mi rekao da i dalje mirujem i da se jos danas cujemo, da mi javi kad ce transfer,ovo mi je ful cudno tak cekat, jer smo do sad uvijek vracali drugi dan, jedva cekam da idem po svoje mrve, odlucili smo vratiti dvije, pa cemo vidjeti

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa tako ću probat šalicu-dvije čaja a ostalo voda s limunom,jedino me malo strah toga jer imam niski tlak a limun još snižava...ma evo već imam osjećaj da sam luda,pazim na svaku sitnicu,ni sama više ne znam šta bi, a tek mi 5dnt....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    milasice,
    kako si, kako tvoja ekipa?
    Hvala na pitanju,dobro smo dolje cisto ko suza,nema ni smedarenja vise..
    Moje bebice su izdrzale ono grozno krvarenje i sada sam uvjerena da se vidimo za kojih 7 mj.

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    meni je doktorica rekla, nikakvo crno bobicasto voce u napitcima, borovnica, crni ribizl, aronija, sto mi je bilo i cudno, ali dobro ja slusam!
    Moje prvo povraćanje je bilo izazvano takvim prirodnim sokom, a kasnije i čajem od bobičastog voća. Očigledno nije slučajno Sam organizam se bori protiv onoga što mu ne odgovara

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pa valjda onda je da! Meni muz kupio sok od aronije 100 kn litra, taman taj dan kad smo saznali, tako da nisam ni probala.... A ja kao mislila, ja slabokrvna pa ce mi dobro doci.... I tako a dr veli ni slucajno! Pa eto... Kad si i ti imala problema ocito ima nesto u tome

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na pitanju,dobro smo dolje cisto ko suza,nema ni smedarenja vise..
    Moje bebice su izdrzale ono grozno krvarenje i sada sam uvjerena da se vidimo za kojih 7 mj.
    Draga moja to je tako lijepo! Hvala Bogu da je krvarenje i brljavljenje stalo i da su tvoje mrvice dobro! I naravno da ćete se družiti za 7 mjeseci! Uživaj (koliko je to moguće u bolnici)...

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

moze li mi netko pomoc ako zna,u utorak idem kod dr Hafnera na pregled pa ne znam gdje mu se nalazi ordinacija,sestra mi je objasnjavala al nisam iz zg pa sam ju tesko pohvatala...znam samo da je rekla da je na Savskoj cesti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hope kod njega privatno ili na svetom duhu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

forum.roda.hr/threads/8410-Dr-Hafner

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znam da radi privatno u Beti plus.

Tomislav Hafner, spec.ginekolog

Prim. mr. sc. Tomislav Hafner diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Ginekologijom se bavi od 1992. godine, a od 1999. je specijalist ginekologije i porodništva. Radi na Klinici za ginekologiju i porodništvo Kliničke Bolnice „Sveti Duh“ u Zagrebu, a od 2006. godine obnaša dužnost Voditelja odsjeka za antenatalnu skrb (patologija trudnoće). Poslijediplomski studij «Ultrasound in clinical medicine» je završio na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a 2001. je obranom rada promoviran u magistra medicinskih znanosti. Dio edukacije i znanstveno istraživačkog rada obavio je višestrukim boravkom u inozemstvu. U tromjesečnom boravku 1994. godine na poziv Prof. Carla Nimroda, na Klinici za ginekologiju u General Hospital of Ottawa, u Kanadi osim istraživanja upotrebe obojenog Dopplera u praćenju rane placentacije u primata, radio je i kao instruktor ultrazvučne dijagnostike obojenim Dopplerom kanadskim kolegama. Na poziv dr.sc. D. Jurkovića 1997. godine je u šestomjesečnom boravku na Kings College Hospital u Londonu sudjelovao u istraživanju suvremenih metoda dijagnostike i terapije ektopične trudnoće, evaluaciji tumora jajnika s pomoću mreža umjetne inteligencije, i metoda prenatalne dijagnostike i probira za aneuploidije prema školi Harris Birthright Center for Fetal Medicine, i Fetal Medicine Foundation u izravnom kontaktu s Prof. Kyprosom Nicolaidesom.

Uže, subspecijalističko, područje interesa dr. Hafnera je feto-maternalna medicina (fetalna medicina i opstetricija). U dijagnostici prenatalne ugroženosti ploda bavi se integriranom pristupu evaluacije fetalne hipoksije koji objedinjuje parametre rasta, biofizičkog profila, kompjuterizirane kardiotokografije i složene Dopplerske procjene uteroplacentne i fetalne arterijske i venske cirkulacije. Takvim pristupom značajno je unaprijeđen stupanj kvalitetnog perinatalnog preživljavanja ugroženih plodova. Tijekom godina intenzivnog rada na prenatalnoj dijagnostici fetalnih anomalija i aneuploidija osim podizanja standarda neinvazivnih ultrazvučnih modaliteta dijagnostike (B-.mod, obojeni Doppler, 3 i 4 dimenzionalni prikaz) pridonosi kvaliteti invazivnih dijagnostičkih postupaka u fetalnoj medicini (rana amniocenteza i kordocenteza), s posebnim naglaskom na najsuvremeniju tehniku biopsije korionskih resica (CVS) kao standardne pretrage u zadnjih nekoliko godina na Klinici za ginekologiju i porodništvo Kliničke bolnice „Sveti Duh“ u Zagrebu. Važan doprinos ima i u suvremenoj organizaciji rađaonice u kojoj pacijenti sudjeluju kao subjekti u procesu rađanja uz mogućnosti odabira stupnja obezboljenja poroda i stalnu dostupnost epiduralne anestezije kao najkvalitetnije metode, te uvođenje humanijih, takozvanih „komplementarnih“ metoda rađanja. Promovira i sudjeluje u uvođenju minimalno invazivne tehnike carskog reza uz aktivni pristup brzom oporavku i ranom aktivnom majčinskom ulogom, tako da je broj postoperacijskih hospitalnih dana smanjen sa 8 na 3-4.

Dr Hafner u kontinuitetu sudjeluje u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi Medicinskog fakulteta Sveučilišta Zagrebu, i tečajevima I kategorije na Medicinskome fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Niz godina sudjeluje u edukaciji na području ginekološke ultrazvučne dijagnostike na poslijediplomskom studiju „Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu“ i u okviru poslijediplomskij tečajeva I. kategorije trajnog usavršavanja liječnika „Ultrazvuk u ginekologiji i opstetriciji“ i „Porodničke operacije“. Kao predavač sudjeluje na domaćim i inozemnim stručnim sastancima i kongresima, a autor je više poglavlja u domaćim i stranim knjigama o ginekologiji, te brojnih znanstvenih članaka koji se nakon objave u relevantnim međunarodnim časopisima se citiraju u međunarodnim indeksima znanstvenih publikacija. Član je nekoliko stručnih udruga u Hrvatskoj u kojima aktivno sudjeluje. Predsjednik je Društva za ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji pri Hrvatskom liječničkom zbor

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    hope kod njega privatno ili na svetom
    duhu
    sada na pregled idem prvo privatno pa ce vidjet sto je s bebom i onda su mi rekli valjda biopsija kir resica na sv Duhu

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i privatno je u Beti plus koliko znam.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znači ideš u Betu plus? Trebam li ti objesniti kako doći do tamo?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ideš li u Betu plus? Trebam li ti objasniti kako doći do tamo?

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

snupi hvala na ovome

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ako mozes bar priblizno bila bih zahvalna da idem u Beta plus privatno kod njega

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Okej... Pokušati ću.
    U Zagreb uđi s autoputa kod Buzina (Na jug su skretanja za Veliku Goricu i Sisak , ne znam točno što piše na ulazu u Zagreb). To je ulica Savezne republike Njemačke. Vozi dok ne dođeš do avenije Dubrovnik i skreni lijevo prema velesajmu. Na raskršću gdje je velesajam i Avenue Mall skreni ponovno desno. Čini se kao da opet ideš na autoput. Cesta s dva kolnička traka će uskoro postati obična cesta. Grad će se jako razrijediti (tu nije toliko izgrađeno). Na lijevoj strani je bijela zgrada i tu skreni . U prizemlju je kafić , na zgradi piše Novamed , Beta plus je na prvom katu. Ovo nije nužno najbliži i najbrži , ali je orijentacijski najbolji put.

Također , možeš ući u Zagreb po Slavonskoj aveniji. U tom slučaju , vozi ravno. Na velikoj petlji kod Folnegovićevog naselja idi ravno (poslije je na desnoj strani McDonalds) . Na velikom križanju pokraj Nacionalne knjižnice skreni lijevo (putokazi za velesajam) i pređi most preko Save. Pokraj velesajma i Avenue Molla , dalje kao i gore , vozi samo ravno dok ne vidiš zgradu.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala ti draga na informaciji puno,ali mislim da necemo ici autom vec vlakom,e sad sam ga bas zakomplicirala uffff

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

i sjetila sam se da je sestra rekla da idrm tramv. 4 i izlazim kod Cibone i dalje ne znam da me ubijes,

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hope, jesi li ti sigurna da se radi o Betiplus, a ne o Poliklinici Supernova (Savska 38)??

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

e to stvarno ne znam

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj BigBlue prvotno napisa Vidi poruku
    hope, jesi li ti sigurna da se radi o Betiplus, a
    ne o Poliklinici Supernova (Savska 38)??
    joj draga jeste Supernova je i rekla je Savska 38,al sad muz trazi na netu ma cemo naci,hvala puno

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    i sjetila sam se da je sestra rekla da idrm tramv. 4 i izlazim kod Cibone i dalje ne znam da me ubijes,
    Draga, uzmi taxi. To ti u zg stvarno vise nije skupo, a ustedit ces si tonu zivaca.
    Mislim na vas i nadam se dobrim vijestima

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    e to stvarno ne znam
    snupi oprosti molim te sto sam te ovako iscrpila al sva sam van sebe od kada su mi rekli da beba nije dobro...oprosti jos jednom i hvala na trudu

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga, uzmi taxi.
    To ti u zg stvarno vise nije skupo, a ustedit ces si tonu zivaca.
    Mislim na vas i nadam se dobrim vijestima
    hvala ti draga i nadam se da nece biti tako lose kako su rekli,mozda je taxi ipak najpametniji izbor...hvala ti

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nemas brige, nisi bilo mi je drago da sam ti pomogla makar i krivo, nisam znala da postoji još jedna nova poliklinika u kojoj radi!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nema kave ?
    brzo kuham i usput svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    nema kave ?
    brzo kuham i usput svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    može ja sam za kavicu

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

frka, hvala na kavi. Baš mi treba danas
    I ja šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

mmmmm..u zadnje vrijeme mi se baš i ne pije, ali danas vrlo rado. Hvala, frka

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    moze li mi netko pomoc ako zna,u utorak idem kod dr Hafnera na pregled pa ne znam gdje mu se nalazi ordinacija,sestra mi je objasnjavala al nisam iz zg pa sam ju tesko pohvatala...znam samo da je rekla da je na Savskoj cesti
    Hope, ja sam prošli tjedan bila kod Hafnera u poliklinici BETA PLUS, to je u Novom Zagrebu, u sklopu klinike Novamed, Avenija Većeslava Holjevca 23, ako znaš gdje je Avenue mall u Novom Zagrebu, ideš samo ravno prema Velikoj Gorici, i vidit ćeš na lijevu stranu veliku zgradu NOVAMED.

Sretno!!!

PS, BB, meni punkcija bila 24.10., ET 26.10., beta 12.11.
    Šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hope adresa ti je savska 38, poliklinika supernova
    http://www.zagrebinfo.net/zagreb/opc...ika_super_nova

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure pliz pomagajte
    danas vadila betu na 20 dnt i ona je samo 6233.
    Čini mi se da je to puno premalo s obzirom da je na 13 dnt bila 905.
    Izludit ću sad do pregleda...kaj mislite jel se imam čemu nadat?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •