e meni je tek kraj 6dnt..... ludim...imam klasične PMS simptome....sinoć nisam mogla zaspat 2 sata .....samo sam osluškivla kako mi jajnici "rade"...kičma me rastura....pa sam tužna...to mi M kuca na vrta....pa si kažem ma ne mora biti...samo sebe tješim...i tako u tim mislima 2 sata.....
Hvala svima na ljepim željama,Tigrice L tebe svi znaju morali su ispipati...............hvala posebno mojim fiumankama....
vita22, pčelica cestitam i ~~~~~ za lijepo duplanje!
arianm, snupi grlim puno i nadam se da cete vrlo skoro krenuti dalje!
milasova sretno u srijedu!
svim nestrpljivim betocekalicama zelim da im vrijeme prodje sto brze i da ih na kraju nestrpljivog puta cekaju lijepe bete!
curama koje cekaju novu sansu u 2013-oj zelim da ih zagrije blagdansko raspolozenje i pogled iz tople sobice kroz prozor - kod mene lijepo pada, kod vas?
Dok sam ja oplakivala svoj prvi transfer.... ovdje se svaašta dogodilo
milasova8 odmaraj i uživaj misleći na svoju bebicu.....
pirice, snupi, ARIANM žao mi je
pčelice, vita
sanda1977 još malo- zezam te,al znam kako ti je to sam prošla prošli vikend....
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tužnicama i trudnicama i betočekalicama
snupi, arianm
pcelice, vita22 bravo, i puno ~~~~~~~ za duplanje
Svima![]()
Uf zaboravila sam skuhati kavicu, pa evo poslužite se, a ima i čaja svih vrsta, sokića, vode kome ništa ne paše...
Ja ću jutros duplu kafu, a ne bi zgoreg bila ni kratka. Kako se približava sutrašnji dan i micro tese mm sve sam nervoznija.
Može li mi neko reći koliki endometrij treba biti na dan punkcije, a folikuli? Meni juče endo bio 9mm, a folikuli razni: najveći 18. Punkcija bi trebali biti u ponedjeljak ili utorak. Je li to ok?
Više vjerujem forumašicama nego doktoru![]()
anddu...... hvala na kavici.....
sos15 ok ti je endo.... folikuli vjerujem isto... koliko su drugi veliki? Ja vjerujem da će punkcija već u ponedjeljak, kad si opet na folikulometriji
pčelica2009, čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
ostalim za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11
Svim curama koje danas nešto čekaju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno mojim azoo suborkama aboni76, nela 86 i new girl, tačnije njihovim muževima koji će danas na micro tese.
X
Budi stvarno je lijepo, baš sam jutros MM rekla kako bi uz topli čaj, krckanje vatre i pogled na snijeg koji pada i kod nas u Puli (!) bilo lijepo da kitimo bor! Onda je MM popio čaj, krenuo na posao, a bor nam je prevelik pa ne mogu sama, i još kasnije idemo u svatove... i prođe čarolija ukrašavanja bora uz pahulje snijega...![]()
Danas opet idem na uzv, ostali su bili 16,5, 15, 15, 15, 14,13,12, i niži ne mogu sve upamtiti, em priča na engleskom , em dok ležim na onom stolu, potpuno se pogubim.
sos, pridruzujem se dobrim zeljama da sve micro tese budu uspjesne, i vama sretno!
Hvala mare41, nadam se da si ti dobro. Jesi li bila na uzv?
P.S. femaru sam popila i uz svaku tabletu sam te se sjetila![]()
anndu, hvala na kavici...ja sam pod dekicom pred televizorom, probala sam otvoriti prozor i upalo mi brdo snijega!!!
svima saljem pregrst ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god vam treba![]()
Sneki draga sretno! Držim fige i šaljem vibre!
Čestitke novopečenim trudnicama, šaljem vibre za sve što vam treba ljudi!
Oni koji mogu neka uživaju danas u snijegu!
samo uletavam da bacim nešto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
puse svima!
i ja bi kavu,ali mi je muka od nje....fali mi kava![]()
sanda, dobar znak. Meni je fina i dan danas, zapravo ništa mi od ića i pića ne smeta
![]()
Nadam se da uživate u sniježnim radostima. Mi smo propisno zatrpani i uživamo u tome, a naša pesica trenutno roni u snijegu, radi rovove i baš ju je gušt gledati iz toploga s vrućim čajem
Ako imate staroga kruha ili idealno sjemenke, sjetite se i ptičica vani! A sjetite se i vode, koja im je često puno potrebnija zimi zbog smrzavanja i jer ne jedu snijeg. Mi smo OVO kupili u Pet centru, objesili u vrt i sad imamo feštu ispred prozora
Stavljam novu listu; snupi & ARIANM, pčelice čestitam
, a svima ostalima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, IVF/ICSI (nakon 4 postupaka)
VELJAČA 2012. (8)
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
danidani, VV, 3. postupak
dorina199, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 5xIUI, 8xIVF/ICSI)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
sany7, spontana trudnoća (nakon 4xIVF, SD)
tlukaci5, Vg, IVF (nakon 4xIVF) - TRIGEMINI
veki85, VV, 1. IVF - GEMINI
zipica, VV, IVF (nakon 1xIVF)
OŽUJAK 2012. (22)
Bubzi, PFC
Chiara, Mb, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1xIVF/ICSI)
izida, Ri, 1. IVF/ICSI
kilkeny, VV, 1. IVF/ICSI
Kiša, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
LittleBirdie, spontana trudnoća (nakon 3×AIH)
lovekd, VV, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
Lutkica, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Mala Emma, 3.FET (nakon 1x IVF/ICSI)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
nina32, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
Njoka, Ri, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1×AIH)
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Pea, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xsek.)
Samosvoja, Njemačka, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
Sokica, IVF centar, 1. IVF
Svilena, VV, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Vitatesa, MB, IVF (nakon 1xIVF)
TRAVANJ 2012. (11)
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Becky, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 5xIVF u prirodnom ciklusu)
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Luna1, spontana trudnoća
mala bu, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI, od toga 2 u prirodnom ciklusu)
MalaMaja, Vg, IVF
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
sanja001, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF) – GEMINI
tatjana76, Mb, 1. IVF
VAANJA, Mb, IVF/ICSI (nakon 8 godina)
SVIBANJ 2012. (13)
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
ayan, spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
bubiloo, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
musica, VV, 1.IVF
tikica_69 (nakon 21 postupka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
LIPANJ 2012 (22)
analoneta, VV, 1. IVF (nakon 1xAIH)
bebolinko, IVF Centar, IVF
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
donatela, Ri, 1.IVF
elizabeta, SD, 1. IVF - GEMINI
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
KIKLA123, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
Laki, SD, 1.IVF
Luci07, spontana trudnoća (u očekivanju AIH)
Mala Maja, VG, 1.IVF
MALIANĐEO, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF-a)
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
medena8, KBC Firule, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
nataša, VV, IVF (nakon 5xIVF)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
venddy, CITO, IVF polustimulirani (nakon 5xIVF)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) – GEMINI
SRPANJ (6)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI) - GEMINI
darci, SD, IVF/ICSI (nakon 5xIVF, od toga jedan u prirodnom ciklusu i jedne spontane trudnoće)
malenab, spontana trudnoća u očekivanju 3. IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Matahari, Vg, 1. IVF
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
KOLOVOZ (4)
beilana, spontana trudnoća u očekivanju 2. IVF (nakon 1xIVF)
lalala, spontana trudnoća u očekivanju AIH
melem33, spontana trudnoća (nakon 1xIVF)
strategija, IVF Poliklinika, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
RUJAN (13)
antesa, SD, IVF- GEMINI
ljubav mamina, SD, IVF
maca papucarica, spontana trudnoća (nakon ciljanih i 3xAIH)
MalaMa, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Mare0309, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF
mirelaj, VV, 1. IVF - GEMINI
mishica_zg, Vg, 1. IVF
Moe, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Morin, SD, 1. IVF
nana0501, SD, 1. IVF
Prskalica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 3xAIH)
zelja, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF (nakon 6xAIH)
zubic.vila, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
LISTOPAD (18)
123beba, VV, 1. IVF
anddu, Vg, IVF/ICSI (nakon 8xIVF/ICSI)
clover, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Evelyn73, SD, IVF/ICSI
Gabi25, IVF Centar, IVF (nakon 8xIVF)
hope31, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI)
Iva77, PFC (nakon 3xICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
J&D, IVF Centar, 1. IVF
La-tica, VG, 1.IVF
Mare41, PFC Prag
marisela, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
Milasova8 , Petrova, 1.ICSI
Mury, VV (nakon 6x ICSI, 1x FET) - GEMINI
peugeot206, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
Phiphy, Ri, IVF u prirodnom ciklusu
pipi73, Pronatal Prag, FET, (nakon 1xIVF/ICSI)
Rose, PFC, FET (nakon 3xIVF, 3xFET)
vulkan, Ri, IVF/ICSI, sekundarni (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
STUDENI (14)
anakob, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Bab, Petrova, IVF (nakon 10xICSI, 1xsek.ICSI)
Berishka, CITO, 1. IVF
Cassie, Pronatal Prag, IVF
Heli , PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Iva77, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
Kyra Ars, CITO, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1XIVF/ICSI)
La-tica, VG, 1.IVF
MeriLu, CITO, FET (nakon 4xAIH, 1xIVF)
Pčelica2009, Mb (nakon 8 pokušaja)
Richy, VV, IVF (nakon 1x IVF)
Runa, MB, 1xIVF/ICSI
s_iva, IVF Centar, IVF (nakon 7xAIH, 12xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Vita22, Ri, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Nana Mo, Mb, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
nov@, VV, 1. IVF/ICSI
5.12. BubaSanja, SD, (nakon 3xAIH, 2xICSI)
12.12. medonija, VV, 1. IVF
14.12. sanda1977, VV, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
18.12. LOTTOS, IVF Centar, IVF (nakon 1xIVF, 1x IVF u prirodnom ciklusu)
18.12. Brunaa, Mb, FET (nakon 2xIVF )
24.12. Snekica, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 10xIVF/ICSI, 1xsekundarni, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Mare O., Vinogradska, 1. IVF; PetraP, Cito, IVF (nakon 1xIVF, 1x sekundarni IVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
lana2401, MB, 1xIVF; Muma, VV, 1. IVF (nakon 2xAIH); sos15, Bahceci Sarajevo, 1. IVF/ICSI; Anabanana, VV, IVF; Darkica, IVF Centar, IVF – polustimulirani; barbi26, IVF (nakon 1xIVF);
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Bubamara87, RI, AIH ;; Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); kleopatra, SD, IVF u prirodnom ciklusu; doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; TinaB, VV, 1. AIH (nakon spontane trudnoće)
ON-GO 12. mjesec ~~~~~~~~~~~~
Črkica, Petrova, IVF;
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu) ;
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF);
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI);
kismet, PFC Prag;
Lotta81, Vg, 1. IVF
Mayica01, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1XAIH, 4XIVF/ICSI);
mima32, SD, 1. IVF
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
tonka10, VG, IVF( nakon 1xAIH, 1xIVF/ICSI, 1xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu);
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
01/2013: Anemona (VV); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); hannah8 (PFC Prag); valiana (PFC, Prag); ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF) ; jejja, Ri, 1. IVF ; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF); elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI); medeni.angel, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 6xAIH, 2xIVF); piki, VV, IVF (nakon 1xIVF); suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); pilek, Petrova, IVF (nakon 1xAIH); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); ljubilica, Petrova, 1. IVF; legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI);
02/2013: wanna be mommy (Petrova); bubaba (IVF, Petrova, nakon 2xAIH); tikki ( IVF,Petrova, nakon 2xAIH, 5x IVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI , 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH) ; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Strašna , VV, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI);
03/2013: žužy, Petrova, IVF; libcaa; mativa, VV, IVF (nakon1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, Argente, ARIANM, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, corinaII, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, edinas, ELA28, elen, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, kruca , lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena , Loly, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, Mami 2, manchi19, *Mare* , mare77, Mare85, Mare85, marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, Piki, pilek, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica,sirena 28, Smarta, Sneki41, snupi, sonječka, Spa, stena, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, tina_julija, Tinkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vatra86, vesnare, vikica, Vita22, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, željkica
Big blue... Svaka cast... Bas si me obradovala veeelikim srcem! Bas prikladno u ovo bozicno vrijeme
BB, hvala za listu, napokon sam se preselila na pikalice.
Molim vas opet za savjet: sad došla sa uzv i endo pao na 7.6mm. Doktor opet govori da je to dobro i da večeras primim štopericu,ali mene to zaista sikira. Ima li još neko da je imao takav slučaj? Folikuli su mi od 20mm , pa manji:18,18,1,17,15,12 itd, ne mogu sve popamtiti. Ali endo?![]()
Posljednje uređivanje od sos15 : 08.12.2012. at 13:53
Draga nemoj da se nerviras...mislim da endometrij ne moze da padne u debljini....zavisi od onog ko mjeri,kako mjeri i sl..Meni se slicno desilo zadnji put..pitala sam dr Mardesica i ovako mi je objasnio..
U svakom slucaju jedi svezi ananas,sok od cvekle,ja sam jela i one brazilske orahe( 4-5 komada) i sve je bilo najbolje...Opusti se..sve ima da bude ok..
evo ja odbrojavam zadnje sate 10 dnt....mučnina na kavu i dalje je tu...za test je još rano pretpostavljam...grudi mlohave,ali bolne na dodir....hehe
jedino kada sjedim me dolje u leđima pritisak neki....pa se moram ustati...
sve u svemu sam mirna,ali već jedva čekam da vidim na čemu sam....
šta vi kažete kada bi mogla napraviti test....?
vita22 čestitam!!!!
mare41 oćemo odgovor na pitanje o uzv-u![]()
Big Blueza listu, lijepo si se potrudila!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno azzo parovima koji isčekuju MT u Bahceci-u!
Big Blue za listusvaka čast
samo ja bi trebala biti u studenom a ne listopadu,hvala
Jutro svima...evo kavica i ostali topli napici....danas mi je 11 dnt,BT 37,1...pocinje me glava boljeti kao uvijek pred vjesticu...a tako se i osjecam
mislim da nfcu docekati betu....
Sannda ako se toliko mucis (a svi znamo kako je cekati betu) podi je izvaditi nesto ranije. Ja dam na 11dnt 3dnevnih embrija imala na testu plus a 12dnt beta je bila 226 uz napomenu da nisam primala boostere. Drzim fige da te beta iznenadi i hvala na kavici bas pase u ovo hladno jutro bez struje. Nesto nam riknulo u kuci
Posljednje uređivanje od anddu : 09.12.2012. at 08:58
sanda, hajde daj nam plusić na testu
(evo opet mene, ali moram : porast bazalne temparature nastaje radi pojačanog lučenja progesterona nakon ovulacije. isti učinak na bazalnu temperaturu ima i sintetski progesteron iz lijekova poput utrogestana. tako da održavanje povišene bazalne temperature dok smo na terapiju utogestanom, nema značaj).
sandice hvala na kavici, baš mi treba da se razbudim...
Vibramo za sve čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, posebno za tebe da nam ne poludiš do 14-ogi naravno za tvoju betu.
Poseban pozdrav azoo parovima, a vibrice šaljemo za Tanjicu, Sos15, Postoji nada, ciska i njihove muževe koji danas imaju MT, vibramo za što više plivača ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanda~~~~~~~ za prekrasnu betu da nam javis ili + na testicu ako se odlucis![]()
meni paše samo virtualna kava....
i ja se nadam plusiću....Brunna već sam luda
hehhhehe
draga hope31![]()
Dobro jutro zelim svima! Bas nam je burno i prohladno, tako da se pridruzujem ispijanju toplih napitaka u zagrljaju mekane dekice!
Potpisujem Inesz i dodajem da sam ja u ovulatornim ciklusima u lutealnoj fazi ucestalo imala i tjelesnu temperaturu 37-37.2, a nisam bila na utricima i nisam bila T. Lud je taj progesteron!
Sanda, vjerujem da si sad vec jaaako nestrpljiva i napeta i ja se na tvom mjestu ne bi vise mucila, nego lijepo 12 dnt izvadila betu...![]()