Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja ću jutros duplu kafu, a ne bi zgoreg bila ni kratka. Kako se približava sutrašnji dan i micro tese mm sve sam nervoznija.

Može li mi neko reći koliki endometrij treba biti na dan punkcije, a folikuli? Meni juče endo bio 9mm, a folikuli razni: najveći 18. Punkcija bi trebali biti u ponedjeljak ili utorak. Je li to ok?
    Više vjerujem forumašicama nego doktoru

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj sos15 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću jutros duplu kafu, a ne bi zgoreg bila ni kratka. Kako se približava sutrašnji dan i micro tese mm sve sam nervoznija.

Može li mi neko reći koliki endometrij treba biti na dan punkcije, a folikuli? Meni juče endo bio 9mm, a folikuli razni: najveći 18. Punkcija bi trebali biti u ponedjeljak ili utorak. Je li to ok?
    Više vjerujem forumašicama nego doktoru
    anddu...... hvala na kavici.....

sos15
    ok ti je endo.... folikuli vjerujem isto... koliko su drugi veliki? Ja vjerujem da će punkcija već u ponedjeljak, kad si opet na folikulometriji

pčelica2009,
    čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

ostalim za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11

sos15 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Svim curama koje danas nešto čekaju puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno mojim azoo suborkama aboni76, nela 86 i new girl, tačnije njihovim muževima koji će danas na micro tese.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    anddu...... hvala na kavici.....

sos15
    ok ti je endo.... folikuli vjerujem isto...

pčelica2009,
    čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje

ostalim za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    X
    Budi stvarno je lijepo, baš sam jutros MM rekla kako bi uz topli čaj, krckanje vatre i pogled na snijeg koji pada i kod nas u Puli (!) bilo lijepo da kitimo bor! Onda je MM popio čaj, krenuo na posao, a bor nam je prevelik pa ne mogu sama, i još kasnije idemo u svatove... i prođe čarolija ukrašavanja bora uz pahulje snijega...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    X
    Budi stvarno je lijepo, baš sam jutros MM rekla kako bi uz topli čaj, krckanje vatre i pogled na snijeg koji pada i kod nas u Puli (!) bilo lijepo da kitimo bor! Onda je MM popio čaj, krenuo na posao, a bor nam je prevelik pa ne mogu sama, i još kasnije idemo u svatove... i prođe čarolija ukrašavanja bora uz pahulje snijega...
    Šta ipak ideš u svatove

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •