sandra cestitam ti,tako je meni bilo kod prve trudnoce crtica jedva da se nazirala i to je bilo to,jeste da nisam uspjela iznijeti tu trudnocu ali tu je kriva trombofilija
posto je test pozitivan betu mnozes sutra raditi slobodno
Posljednje uređivanje od smarija : 09.12.2012. at 16:09
Eto sanda fino sam ti rekla da te nemam namjeru tjesiti! Ceeeestitam draga, to mi je draze od tjesenja
Posljednje uređivanje od J&D : 09.12.2012. at 16:13
sanda izvadi betu sutra ja sam je vadila 12 dpt a dan prije mi je bila svjetlija crtica a sutradan veliki + i osla i izvadila betu,kako god odlucis~~~~~~~~~~~ za divnu brojcicu draga
sanda ako je na testicu s neta vidljiva crtica s popodnevnim urinom - bit ce i lijepa beta. sretno ako se odlucis sutra i drago mi je da ti je vv ocito donio srecu iz prve
svim parovima koji su danas u sarajevu zelim da nam jave lijepe vijesti!
Hvala ti puno! I ja se nadam! Sada me malo strah.,da beta ne pokaze drugo!
sanda čestitam na plusiću, to je to 100%. Možeš slobodno sutra vadit betu, vrijednost bete najvjerojatnije neće biti džinovska ali s obzirom da se radi o dvodnevnom embrijiću i da će ti sutra tek biti 12 dnt vjerujem u jednu zadovoljavajuću brojčicu.
Evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da baš bude tako
na temi azoo statistika lose vijesti, bas sam tuzna, cure drzite se!
BB, može me izbrisati s liste, nisam došla ni do punkcije, azoospermia nas je pobijedila.![]()
Sos zao mi je
a ja cu ipak malo sacekati s betom....ponovit cu test...
Koji mi preporucujete da kupim?
sanda ja da sam na tvom mjestu bih uzela neki osjetljiviji i neki manje osjetljiv, ako oba pokazu plusek, to je to. ja osobno nisam za clearblue, niti bilokoji drugi test s plavom tintom pa bi moja preporuka isla za gravignost. pitaj u ljekarni neki osjetljivosti 25 i 50IU/L. i sretno ujutro (iako znam da ce bit pozitivan!)
plava tinta je znala raditi evaporacijsku ali to je tanka tanka linija
Ako je debela linija, pa makar i jako svjetla - to je to![]()
sos zao mi je draganista ovo vas ne moze utjesiti al odtugujte i hrabro naprijed
sosdrzte se
Test - najjeftiniji
Meni se uvijek pokazali bolji
Clearblue i intim su mi pokazali plus kad je beta bila vec velika, nisu bas osjetlji
Ja najvise volim one s neta, a gravignost je isto jako osjetljiv
Ima i onaj 1step - 13 kn, al ga nema bas za kupiti svugdje, isto dobar
Zapravo, ovi jeftiniji su mi oba puta pokazali plus prije nego ovi skupi
ovaj 1step sam prije radila....kupit ću i taj i gravignost......ali prvo kavica....za sve,ja sad pijem pravu....
sanda, hvala na kavici.....
od srca ti šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još jedan + na testu i da ti sve potvrdi beta
i svim ostalim suborkama![]()
Sanda, vec i ja postajem nestrpljiva. Ja bih na tvom mjestu danas izvadila betu.
A gdje nam je Bab?
Hvala sanda na kavici, pijem i nudim dalje.
Ja sam se izluđivala testovima i potpisujem s_ivu: ß je jedina relevantna. ~~~~~~~~~~ za dobre vijesti
Vijesti s azoo su uistinu pretužne,dragi moji da nađete snage za sebe!
Sanda ~~~~~~~~~~~~~~iako znam ak si juce imala crticu onda je to to. Al nemoj vec danas ocekivati debelog plusa. Beta ne raste bas tak brzo al plusek ce biti tu sigurna sam
Odi po jos neki drugi.... Meni je intim plus od plive pokazao + rano, ali je i nestao jako brzo pa sam poslje njega jos radila gravignost i bila pluscina do neba... Neka bude roza tinta i za rano otkrivanje trudnoce!
Drage moje 11 dpt smeđa fleka, 12 dpt još malo smeđeg i konačno 13 dpt prava krv, vještica je u punom mahu! NIšta od ovoga puta. Betu nisam niti dočekala!
Čestitam novim trudnicama, čekalicama puno pusa i strpljenja...
Pa to je i meni cudno, ne znam ja to nebi mogla preziviti, ili bi jos jedan radila ili otisla betu vadit.... To nije uopce humano
Sanda meni se to dogodilo prošli tjedan ..pozitivan pa negativan test. Kod mene nažalost do bete stigla menga.
Ne želim niti vaditi betu, nije uspjelo i gotovo.. biokemijska bi me uzrujala još više.
Ali javilo mi se bilo na pp puno cura kojima je test negativno krivo pokazao, vadi betu.. držim fige!
ma sada sam komirana.....ali sutra idem vaditi betu....da si skratim muke....mare![]()
Sandra, držim fige
Meni su 2 clearblue pokazivala + dok je IntimPlus pokazivao debeli minus..
Fingers crossed!
Sanda to je čisto igranje živaca za poluditi . Učini nešto ili test ili betu da znaš na čemu si.
Mene sutra čeka transfer blastica tko će preživjeti idućih 14 dana...
mare jako mi je zaosad malo odmori,glavu gore i naprijed hrabro
mare85preporucam da ipak izvadis betu...
sanda koliko sam shvatila to uopce nije bio prvi jutarnji urin?? ne zelim te spotati, ali izludit ces se ovako. idi vadi betu. sad.
sanda najbolje da izvadis betu ovo je stvarno igranje s zivcima~~~~~~~~~~~~
Sanda,i moj.savjet je da izvadis betu..
Azzo parovi,neizmjerno.mi je zao i vjerujem da cete skupit hrabrosti i probati opet nesto.. Sretno!
A mene uzasno muci zatvor..trbuh me boli za.popiz.... Cepic jedva pomogne,namucim se uzasno..nadam se da to silno naprezanje ne moze nastetiti mrvici..mucim se uzas,ali nadam se da ce to sve brzo proci i da cu napokon uzivati u trudnoci..
Eto drage moje..sutra je ipak UZVi vjerujem da bude ok..
Svima saljem ~~~~~~~ za sve sto vam treba
Pusa
milasova pomoglo je jednoj trudnici koja je imala isti problem - pa - vrijedi pokusati - sirup od sljive i smokve - dopusten trudnicama, u ljekarnama imas. pije se navecer, ujutro show program
~~~~~~~ za sutra!
Bubek,bas cu rec dragom da mi kupi,jedem ih ovako ali nista..pihem donat,secerim kavu na najjacd i nista..joj,koma..
Nisam mislila da ce mi bit ovako,ali eto,sta je tu je..idemo hrabro dalje