Milasova, nek ti dragi skuva kompot od suvih šljiva, nemoj pretjerivati sa šećerom. To je meni doktor rekao poslije operacije slijepog crijeva i zaista je pomoglo.
Milasova, nek ti dragi skuva kompot od suvih šljiva, nemoj pretjerivati sa šećerom. To je meni doktor rekao poslije operacije slijepog crijeva i zaista je pomoglo.
sanda, briši vadit betu!
jedva čekam da poskočimood veselja radi velike bete!
pirice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanda~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova i ja sam pokusavala sa suhim sljivama koje su se mocile cijelu noc, nije pomoglo, ali ovaj sirup je odmah djelovao.
sanda bit ce to lijepa beta!
nalaz za sat vremena...sad cu biti sigurna...je.... testovi! uh
Pirice - žao mi je... iako je tvoja beta od početka bila mala,s premalim rastom.. sreća pa si prošla bez kiretaže...
Drži se
Sanda, ajde... srećom pa ćemo uskoro dobiti tvoj nalaz bete - ovih dana si glavna na forumu s najviše postova.....![]()
a joj sanda, što nam priredi, sad čekamo s nestrpljenjem
iako ne sumnjam da će biti to lijepa brojčica
mare, pirica![]()
petra,vjeruj da ni ne znam kako se zovem. LH trakica pozitivna,jasne dvije crte. nadam se da ce i beta biti
haha,kadauna,pa kad vi jedine znate o cemu pricam! kad to nekom drugom pricam,gledaju me kao da sam marsóvac! mnogh nemaju pojma gdje se odvija óplodnja! uzas
draga moja većina nas je bila na tvom mjestu znamo kako je bit će to dobro...
vidjet ćeš mene od sutra kad počnem simptom ovaj simptom onaj luda skroz 14 dana. nadam se samo da ću se jednog dana smijati svojim ludarijama
pisem s moba,pa malo kiksam pravopis...hvala svima sto me trpite![]()
dakle...... ja sam tek sad otkrila ovu temu...
pa da se predstavim i pohvalim: ja jučer 13dnt popiškila debeli, tamno plavi +
obzirom da se + pojavio skoro prije nego kontrolna crta uopće ne sumnjam u točnost rezultata, što više nadamo se oooogromnoj ß u srijedu!
sanda koliko ja znam test urina može biti samo lažno negativan, nikako lažno pozitivan, tako da ako je i samo jedan pokazao +, onda je to +! i ti si trudna!
obzirom da deeeebeeeelo kasnim na ovoj temi, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima treba![]()
je, i onda mi netko kaže da Djed Mraz ne postojimeni su se najljepše stvari uvijek dešavale oko Božića
negooooo, nakon koliko je 1. uzv?!
sanda svi nestrpljivo cekamo da poskocimo iako ne smijem skakat![]()
medonija na VV je 1.uzv 28 dana od punkcije... to bi bilo na punih 6 tjedana.
Pirice, baš mi je žao zbog biokemijske...al dobro je da je beta sama pala i da si izbjegla dodatne komplikacije. Malo odmori pa u novu borbu.
Sanda, čestitam na plusiću i čekamo veeeliiikuuu betu.
Medonija, bravo i za tebe i tvoje mrve...usmjeravamo vibrice prema srijedi i beti.
Ak sam nekoga zaboravila nije namjerno.
Evo svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~ za debele plusiće, velike bete, uredne i mirne trudnoće...
A ja sam danas vidjela jedno slatko srčeko kako veselo kucka za svoju mamicu.
Jako sam sretna i nadamo se ovaj put ljepšem scenariju.
Imama mali hematom ali je ful ispod ploda zak da nema nikakve opasnosti od njega ako i krene curkat.
Hs je opet tu kao i ogromni jajnici ali ovaj put nisam ostala u bolnici nego doma mazim i pazim svoje malo srculence.
Želim vam svima što prije ovakve čarobne slike na uzv-u.
Milasova, jasam pila sirup od smokve i šljive od firme Herba. Piše da je za trudnice. Pije se tri žlice navečer i meni je zbilja pomagao. Ima ga u apotekama.
Probaj s tim. Nadam se da će bit malo lakše jer znam kakva je to muka..grrr
i sretno sutra na uzv-u...za veliku i hrabru mrvu.
Bravo Sanda, tako se to radi (a ne pimplanje s testovima). Prekrasna ß - stavljam te u trudnice!
Krasne vijesti Bab!
Posljednje uređivanje od BigBlue : 10.12.2012. at 12:22
Znala sam. Jeeee
I moj prvi plusek na tim testovima s neta se pokazao nakon 10min.s popodnevnim urinom. Sretna sam radi vas jaaako
sanda![]()
to je toooo! cestitam! sljivis testove!!!!!!
bab super vijesti! a vidim da i preporucamo isti sirup![]()
jej nije mala? joj sad sam sva happy! hvala svima
sanda čestitam na poz. beti, to ti je 14 dnt, a transfer 2. dan? Ako je tako mislim da je u normali
bravo Sanda...beta ti je odlična.
I odmah šaljem ~~~~~~ za srijedu i lijepo duplanje.
Cure, da vas pitam.
Kad ste vi počele pit neke vitamine? I koje?
Ja sam danas bila sva smušena i zaboravila pitati dr.
Danas sam 6+4.
Hvala![]()
sanda cestitam![]()
sanda, cestitam!
bab, super vijesti!
evo i ja napokon prijavljujem blizance
pa onda i ti mare41 zasluzujes cestitke![]()
~~~~~~
svim našim trudnicama ( i onima koje će to tek postati)!