ajme šta se tu izdešavalo!
dobar dio toga pripisat ću dolazećoj južini i promjeni vremena u kombinaciji s divljanjem hormona...
šalu na stranu, osjećam se djelomično krivom, a i razumijem sandu... Ljudi različito reagiraju u stresnim situacijama i životnim problemima koji su nas i doveli na ovaj forum. Kao što sam rekla za sebe, ja osobno postanem extra lajava s povećom dozom crnog humora. Obzirom da mi je često jezik/prsti brži od mozga i možda je i moj neki upis nekog uvrijedio ili povrijedio i ispričavam se ako su moje riječi koga takle osobno

Iskreno mislim da je ovo možda i jedina zajednica na svijetu(makar i virtualna) gdje svatko svakome iskreno i od srca želi samo dobro i ispunjenje želja, pa zato vas molim da ako vas ponekad i zaboli nečiji upis shvatite da je to samo nesporazum

a sad da se vratim ontopic:
moja današnja ß 18dnt 3293! uzv dogovoren za 21.12. i nadamo se da ćemo vidjeti (ili 2! )

bojim se da u nabrajanju ne bi koga izostavila pa svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i čekalicama ß želim najljepši poklon pod bor, a onima koje su bile manje sretne ove godine želim da se sve želje ispune u 2013!
stavila bih vam još hug-ova i kiss-eva, ali mi kaže da sam ispunila kvotu