Evo, ja ću jednu kavicu, valjda se nije puno ohladila...
Sve puno pozdravljam, a posebno curke u bolnici - da se što prije vrate kući.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo, ja ću jednu kavicu, valjda se nije puno ohladila...
Sve puno pozdravljam, a posebno curke u bolnici - da se što prije vrate kući.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milasova, buni me tvoja racunica, 12 tjedana ti je za tri tjedna, zar ne, znaci 4.1?
tako je Mare..opet sam krivo napisala..mislila san napisati izmedu Nove i Tri kralja..
A otupila sam vise lezeci ovdje valjda
Ne bi mi bilo.kasno onda za kombinirani 07.01,jel tsko?
Inesz,hvala draga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno vibrica za sve
Cure e sad ja imam pitanje, jel se nuhalni mjeri vaginalno ili preko trbuha??? Pa ako neko zna?
zaboravila sam pitati koju bi sada betu mogla očekivati u ponedjeljak....to bi bio 19 dnt....zadnja piše u potpisu
Uh bravo, jesi imala kakav protokol prije feta
Posljednje uređivanje od J&D : 15.12.2012. at 12:27
Pisala sam na fet temi... estrofem, decapeptyl i sad utrici
Imas pravo malo smo off.... U svakom slucaju drzim fige i ~~~~~~
Vrci ~~~~~~~~~~~~~~za fet
šta je to kombinirani?! da li je to možda neki test za down?!
Sanda, piše ovdje
http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2/...a-trudnoa.html
No sve je to okvirno. Do sada su se lijepo duplale, pa nemaš razloga za brigu.
Kombinirani je test krvi i ultrazvuk na kojem se utvrduju anomalije, down ili druge genske bolesti... Medutim nije toliko siguran i cesto je da ne kazem pogresan ili na rubu greske... Ali je dobra indikacija za daljnje pretrage.... Tj sko se pokaze neka indikacija za npr. Down onda se ukoliko majka zeli ide na aminocintezu... Eto ja to onako laicki... Ali mislim da di skontala sanda
hvala inesz...
pa mislila sam da je tako nesto...mislim na taj test
J&D ~~~![]()
Hvala svima na vibricama. Uopće nemam osjećaj da se nešto događa, i sve mi je ravno. Neka bude kako bude...
Vrci mozda je bas to dobitna kombinacija za uspijeh ovaj put!!!![]()
Koje doba???mislim doba dana
Posljednje uređivanje od J&D : 15.12.2012. at 15:40
ne pijem ali sad ću rado jednu duplu![]()
sos ako te nastavi boliti ne čekaj sutra već idi u bolnicu. mislim da su ti morali punktirati tolike folikule ali to je samo moje mišljenje. nadam se da će sve biti u redu i da nema HS jer te bolove kako opisuješ sam imala i ja sa HS.
sneki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a i ostalim curkama za sve
Uh, svašta se izdogađalo, lijepih i tužnih vijesti, pa zato čestitke svim radosnicama i veliki zagrljaj tužnicama. (sandice a gdje si to ti mislila ići?)
BigBlue nisam više čekalica bete, gospođica M stigla, bilježimo prvi neuspjeli FET i idemo dalje.![]()
Hvala Argente.
J&D ništa novo i neisprobano, hehheheh, prekratka je moja MPO karijera da bi bila bez plana za dalje...
brunica, nek ti karijera traje sto krace-drzim fige da slijedeci bude bingo!
Sonja, jutros sam zvala doktora u Sarajevo i kaže da je normalno da me boli i da će tako biti do narednog ciklusa. Kaže da nema potrebe za pregled. S obzirom da me danas napustila moja najmilija baka nisam se ni mogla s tim previše baviti. Ako nastavi sa bolom, otiću za par dana kad ovo sve prođe do doktorice.
Sanda, nisu me punktirali jer nema smisla zamrzavati kad se neće moći iskoristiti, mm nisu našli ni jedan plivač pri micro tese, zato je postupak prekinut.
sos![]()
Brunaa,zao mi je![]()
~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak
Sos,grlim jako
Draga Sos, teško je naći riječi u ovakvim trenucima kada se čini da je sva tuga svijeta na našim plećima, ali.. Proći će vrijeme i postat će lakše.
Bruna, sve znaš, podržavam stav.![]()
Evo da i ja jednom serviram kavu kad još nitko nije
Usput odmah šaljem hrpu vibrica pa nek se posluži kome za što treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brunaa i sos, žao mi je...
Ježić, hvala na kavi![]()
Posljednje uređivanje od 123beba : 16.12.2012. at 09:35
hvala ti inesz na opširnijem objašnjenju....
i ja šaljem hrpu vibrica ~~~~~~~~~~kome šta treba,da ne imenujem i da nekoga ne zaboravim...
sutra vadim još jednom i nadam se zadnji puta betu...nadam se da će sve biti ok....svaki puta me košta živaca....
zabrinjava me to boluckanje na lijevoj strani....jučer me nije boluckao,jutros opet bolucka....kao da me žiga jajnik pa to osjetim i u kuku i kao da se proširuje na nogu....ništa to nije jako,ali je prisutno i baš me živcira....desna strana ništa....možda je to sve od stimulacije i punkcije.....