Citiraj beilana prvotno napisa Vidi poruku
Sanda moju kolegicu od pocetka boli desni jajnik i kuk i savjetoval joj je gin nikakvo naprezanje i mirovanje. Ja sam u petak 19tt a jos uvijek me zaboli d ili l jajnik. Al mislim da mi se to ljubav moja namjesti na jajnik pa zaboli. Ne brini nist
jutro svima! jučer me jaaaako bolio jajnik i kuk....skoro me mm odveo na hitnu,ali nisam htjela dramit pa sam od ljutnje zaspala ko top...jutros malo žiga...
draga deniii želim ti prekrasnu betu..
linalena za recept...i kavicu...
draga Konfuzija.....naravno da je i ova prirodna,ali je drugačije....poanta mojeg prethodnog posta je što manje znaš to bolje....a šta si ti htjela reći ne znam....ja sam samo napisala čega me najviše strah...to dijelim s vama jer vi jedine razumijete šta pričam....jer ja to ne mogu pričati svojoj susjedi koja mi je ujedno i naj legica..kad ne kuži ništa šta joj pričam....ona nema pojma ni da se oplodnja odvija u jajovodu,pa sam joj odustala objašnjavati.....(a ima fakultet)...nebitno....
draga mostarka i tbi želim najljepšu bet.....neka ti ove zadnje dane u godini zaokruži najljpša beta svijeta!