Evo stigla napokon do kompa krvarila sam par dana i sve otišlo sva sreća da je beta pala pa ne moram na kiretažu......već dogovorili novi postupak u 5 mj.
Hvala vam svima,svima sretno za šta god vam treba nek vam ovaj Božić bude ljepši nego meni!!!
Evo stigla napokon do kompa krvarila sam par dana i sve otišlo sva sreća da je beta pala pa ne moram na kiretažu......već dogovorili novi postupak u 5 mj.
Hvala vam svima,svima sretno za šta god vam treba nek vam ovaj Božić bude ljepši nego meni!!!
Prekrasno milasova... Vjerujem da je sada jos veci blagoslov trudnoca kada si u toplini doma svoga! Bas mi je drago da je sve uredu.... Sada uzivaj punim plucima!
Jel ti jos nesto propisano? Ljekovi? Mirovanje?
J&D, doma je predivnoa mirovanje i dalje,lijekovi utrici i folna..izbacili duphaston..
Vita~~~~~~~ za 5 mj..
Jutrooooooo
Kafica i caj za sve
milasova, uzivaj sad
vita, grlim
Posljednje uređivanje od Ginger : 21.12.2012. at 07:40
Helou curke!!
prijavljujem svoj drugi AIH u siječnju!!
Sretan Božić svima! kissi![]()
curke moje bok...nije me bilo neko vrijeme...malo sam odmarala svoje tanke živce od svega.
Nisam stigla iščitati šta se sve događalo pa ću zato poslati kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve trudnice i betočekalice i posebne zagrljaje za sve tužnice. Ne dajte se cure...doći će i vaša sreća na vrata.
A ja sam danas bila na uzv-u i dočekao me totalni šok...
Imamo 2 najljepša kuckajuća srca... Ne vjerujem još uvijek...da ih nisam vidjela na ekranu ne bi vjerovala da su to moje mrvice.
Danas sam 8+1 i jedna srećica je velika 1.42 cm a druga je 1.32.
Suze, sreća, smjeh, nevjerica...sve mi se izmješalo u sekundi.
Želim vam svima ovakav mix osjećaja...zbilja je neprocjenjivo.
Puse šaljem svima i ispričavam se na podužem postu.
Bab,prekrasno~~~~~~~~~~~~~~ zaa mirnu trudnocu
Denii,cestitam!!!!!
Bab, pa to su prekrasne vijesti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i neka sve do kraja bude uredno i školski!!!
Deniii, super beta, i tebi vibre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnoću!!!
I svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a tužnicama zagrljaj i neka im 2013. bude sretna i vesela!!!
Bab prekrasno iznenađenje, čestitam ti od srca.
Bab draga čestitke, jednim udarcem dvije bebe pa to je genijalno! Krasan poklon za Božić
Čestitke i svim drugim novim trudnicama, a tužnicama da se što prije pretvore u sretnice!
Ovom prilikom želim svima sretan Božić i puno zdravlja u 2013. godini i da mi budete veseli!!!!
Mene nema za božićne i novogodišnje blagdane pa koristim priliku danas da vam čestitam.
Cure vidimo se![]()
Čestitam curama na sretnim vjestima, super vam je počeo ovaj smak svijeta!!
nema nam medonije! nadam se da je sve ok!
javi se medonija![]()
bab cestitam ti ovo je zaista divnoako mozes samo da mi odgovoris jel' u pitanju fet zaledjenih embrija ili si postupak radila ponovo
Bab draga prekrasne vijesti,uzivaj sa svojim mrvicama i zelim ti mirnu trudnocu do kraja
denii prekrasna beta sto reci i ti uzivaj draga![]()
Čestitam curama na sretnim vijestima!
Ja samo zelim usput javiti svoju ß 2,9 (14dnt).U 03/2013 idemo dalje i ne predajemo se!
Također želim svima sretne i blagoslovljene blagdane! Uživajte s vašim najdražima!!
Vita22, žao mi je
Deniii, evo i ovdje za betu
Bab, to su predivne vijesti, uzivaj !
Svima šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bab, presretnaaaaa sam zbog vas,
deni, jojjjjj, divne vijestiiiii
bananka, žao mi jemalo se odmori i u nove pobjede u novoj godini...
bananka, zao mi je![]()
i ja odbrojavam, necu cekati ponedjeljak, idem sutra vadit betu, 15 dnt se već mora vidit, jel tako?
Curke svim novim plusekima i srcekima velike cestitke,
Evo mi danas sa kombiniranog.... Nije moglo bolje proci, bebica je savrsena, vidjeli smo lice , kicmu , mjehur, zeludac.... Sve rukice , nogice, i doktor nas je jedva poslikao jer je toliko hopsala kao na trampolinu!! Nuhalni nam je 0,6 mm i super napredujemo! I samo da kazem koja god se dvoumi gdje na uzv, toplo preporucujem dr. Kosa. Posvetio nam vise od 40 min za pregled... Uveo je i tatu, izrazito je strucan! Oprema za 10. Radili smo i vaginalni i preko trbuha... U boji i crno bijeli, ma cudo! Jedino sto je meni falilo je dosta srdacnosti na koju smo navikli kod dr. Lucingera, odnos je dosta hladan! Ali nimalo ne umanjuje strucnost i susretljivost!
J&D baš mi je drago za vas, pusti to što je dr. manje topao, meni je bitno upravo to što si istakla kod dr. stručnost da imam osjećaj da zna šta radi a sve ostalo mi pada u drugi plan
Bab predivne vijesti pa kako ste tek sad vidjeli jel nisi imala prije UZV?
Je,je i ja sam realno tog misljena, a i cim Ga je dr.L preporucio znala sam da je to to, i sada u 16 tjednu idemo opet kod njega! Samo mi je bilo drugacije, ono navika, osmjeh od uha do uha, zna kako se zoves, pa de podraga poslje pregleda i tako te sitnice zbog kojih se osjecas ugodno! Ali kazem, stvarno sve pohvale za dr Kosa preodusevljeni smo!)))
Bananka, zao mi je, evo ~~~~~~~~~~ za slijedeci postupak
bab sve znaš
deniii čestitam!
bananka drži se
J&D bravo za bebicu!
s_iva kako si nam ti?
gdje nam je Elena?
Evo da se i tu izjadam
Od mog postupka u prvi mjesec ništa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!danas sam išla do dr da se sve dogovorimo kad eto problema ,ja vješticu trebam dobit 3-4.1. a kako dolaze praznici ja sam se htjela osigurat da imam sve doma u slučaju da dođe prije,međutim zamislite ovo ja sad nemogu uć u postupak jer oni nisu naručili lijekove odnosno stižu im tek 7.1.!!!!!ostala sam u čudu sa suzama u očima jer prošli mj su mi rekli da nemogu uć u postupak jer mi menga dolazi iz 15 ( ovaj mj je uranila )! tužna sam ljuta..........razočarana došlo mi je da dr i sestru
bab, jako lijepo! ~~~~~ za mirnu trudnocu!
anabanana, ~~~~~~~ za veliku betu!
Ajme Bab uljepšala si mi dan s tavom lijepom vijestiiiiii![]()
Bab od srca cestitam na tom lijepom iznenadenju. Neka i do kraja sve bude tako lijepo