Bab prekrasne vijesti,,,,mogu mislit s kojim si smiješkom izišla od doktora hihi
anabanana čestitiam na prekrasnoj beti![]()
Bab prekrasne vijesti,,,,mogu mislit s kojim si smiješkom izišla od doktora hihi
anabanana čestitiam na prekrasnoj beti![]()
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
deniii, anabanana, čestitam!
medonija, J&D, sretno do kraja
bananka
Bab, divno iznenađenje! Izgleda da u posljednje vrijeme maratonke bivaju nagrađene duplom srećom
kad smo kod maratonki, posebne vibre za gigin transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žene moje...nisam ni došla na listu, mislim da idem sa nje...prokrvarila sam jučer...10 dnt. zm mi je bila 30.tako da je baš uranilo. sutra, 12 dnt ću izvaditi betu, čisto da sam sigurna. pijem utriće i dalje. ne curim jako, ali je prava krv, a osim toga izlaze mi i neki ugrušci (izvinjavam se ako vas gadim)...javim sutra šta kaže beta, ali sam ja ovaj postupak već oplakala...
elena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba vibram...
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 23.12.2012. at 12:13
mostarka žao mi je! Grlim! Btw ugrušaka, ja sam imala prva 2 dana toliko tog 'smeća' da sam imala feeling da su mi i maternica i jajnici izašli van (grumeni kao trećina šake). Nakon toga (.)(.) splasnule i još malo krvarila (M) i 4.dc skoro ničeg. Kaže MM da nije ni čudo od toliko lijekovaI, da, isto sam procurila 10dnt...
nekako sa svakim novim postupkom, manje se nerviram oko neg.rezultata, valjda nekako oguglaš...ne skroz, ali je manje teško nego prvi put. iako sam i imala osjećaj da nema ništa, od početka...ali svakako moram vaditi betu, jel tako?
planiram novi postupak nekada u maju, pa ćemo vidjeti, možda upadne neki prirodnjak u međuvremenu.
snekice, ti i ja nekako skoro uvijek skupa u postupcima, ili barem ublizu, vibram do neba za novi postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka, cekamo betu! htjela bi napomenut za sve-opisi krvarenja ne gade, ako vam je vazan opis-tu smo, neko ce ponudit slicno iskustvo
i ja saljem gigi hrpu vibrica!
mostarka86~~~~~~~~ da te beta ipak iznenadi draga
hvala Vam drage moje...sutra ćemo znati...sa Božijom pomoći!
Mene posebno oduševljavaju ove bete od 1 JS, u zadnje vrime... Znači, ipak je moguće. Sanda1977, hope31, anabanana, Evelyn73, ne znam jesam koju zaboravila, čestitam svima i sretno do kraja!![]()
A tek ove blizanačke trudnoće..........![]()
![]()
mostaraka, ali šaljem ipak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta ugodno iznenadi!!!
Cestitm novim trudnicma!!!
Mostarka~~~~~~~~~~ za betu
A kod mene opet krvarenje,evo u roku od sat vremena ulozak skoro natopljen...lezim i razmisljam sta cu..
Koms
Big Blue hvala punoMilasova8 drži se draga znam kako je to ali ne mora biti najgore
Svim čekalicama svega želim svu sreću............pogotovo ovom nizu twins mamica..............
draga moja milasova, najbolje odmah natrag, javi nam se!
A mene sad frka da beta 942 nije prevelika za 15 dnt 2 dan.negdje sam vidjela da ni velike bete nisu dobre, samo ne znam zasto? moje su bete u 1.trudnoći bila 182, a drugoj 56???? Ova mi se brojka čini oooooogrmona!
Lea st, trk nazad u onaj apartman, i hope 31 mi je dala taj broj kao i ti...i ona je sa 1 stanicom, i ja. Sad si ti na redu!!!!!!!!!!
Anabanana ne bih rekla da je beta od 942 za 17 dpo ooogromna. Moja je bila 19 dpo 2900 i sve 5! To samo znaci da se mrva dobro primila
Milasova cure su ti sve rekle, nazad dr, znam da ti se ne ide, ali za sigurnost vase bebice sve ces ti to istrpiti.i drzi se!
Evo i mene jučer ujutro 11dnt test pozitivan a navečer poplava katastrofa. Mirujem ali ništa od ovoga. Test je jutros bio još jače boje ali krvarenje ide .
Više sreće drugi put.
petra, izvadi sutra betu, a do tad pij utrice
Milasova~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok i da se beba cvrsto drzi!
Petra,mozda je hematom,samo miruj i sutra po ljepu betu.
Posljednje uređivanje od Mury : 23.12.2012. at 19:50
mislite da se od hematoma može ovoliko krvariti i to s ovim komadićima?
Milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i javi nam se iz bolnice (vjerujem da si već tamo).
Petra, nastaviti piti utriće, nazovi sutra doktora i probaj negdje izvaditi ß (znam da nije lako tamo naći labos na Badnjak, ali...). Cure su ti dobro rekle, može biti hematom, ili, ili....
E sad vidim da ti je mare već sve napisala, kasnim, ali svejedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od BigBlue : 23.12.2012. at 19:57
mirujem ali ovo izgleda kao prava menga i to s ugrušcima. izgleda da se nešto bilo primilo ali polako odlazi. nemam uputnicu za betu jer je moj gin na zimovanju
PetraP sve je moguće krvarenje nije uvijek nešto loše ali treba izvaditi betu i javiti se doktoru.........najvažnije je mirovati i ne prestati s utrićima tako su meni rekli ..............sretno!!!!!
Beta se moze izvaditi i u bolnici bez uputnice, a uz placanje. Kosta cca 120 kn (u zd bolnici).
ako ode na hitnu i pošalju je na ginekologiju,sve će joj napraviti...bez plačanja....iskreno ja da imam pozitivan test i da krvarim već bi odavno bila na hitnoj.....što i jesam napravila kada sam imala vm davno....mislim da je pregled stručnjaka ipak bolje nego se patiti kod kuće....
Petra P ja mislim kao i Vita da je najbolje da miruješ i stavlješ utrogestane i izvadiš betu čim uspiješ i zovi svog dr., na hitnoj ne znam šta bi trebali vidjeti tako rano.
Mojoj frendici koja je krvarila (ali bila je ipak malo više trudna) su rekli na hitnoj da joj ne mogu niš napraviti da spase stvar nego nek miruje, utrogestane i nek se nada najboljem i to je i napravila i uspjela iznjeti trudnoću
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 23.12.2012. at 20:40
Draga, ja sam imala hematom, nema nista sad od vozanja jer mozes samo cirkus napraviti, ja sam u 7 tt prokrvarila, pa me je dr ostavio doma dva dana bez pregleda! Pij magnezi sumeci da smanjis kontrakcije maternice, ujutro i navece pij utrogestane na prazan zeludC i nikud osim na wc!!! Javi se telefonski sutra doktoru... I miruj
Petra evo jedne s tim iskustvom, i te kako se može jako krvariti i s ugrušcima, prošla sam to u ovoj trudnoći. U bolnici ti mogu samo izvadit betu da vide da li je trudnoća u pitanju, vidjeti se ne može ništa na uzv, prerano je. Bolje je da ležiš, ne mrdaš nikud iz kreveta nego na wc, zaboravi tuširanje i sve što zahtjeva ustajanje i stajanje na nogama. Utrogestane oralno i eventualno ako imaš još testova prati ovih dana jesu li i dalje pozitivni dok prođu praznici, a onda ako se krvarenje malo smiri odi izvadit betu. Javi se svakako sutra telefonski ginekologu (mpo-vcu ili socijalcu, kojeg možeš dobit). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ovo bude samo početni šok jedne mirne trudnoće
Milasova, sve su cure već rekle, ako već nisi, odmah na hitnu da provjere da je sve ok sa bebicom i mirovanje. Puno vibrica da sve bude dobro za bebicu i mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
majku mu vise i ovim krvarenjima!!!!!
milasov ~~~~~~~~~~
PetraP pij utrice, mislim da je svejedno je li nataste, al nemoj ih stavljati
Inace, ja sam imala ugruske i oooobilno krvarenje puna 3 dana, pa 3 dana malo manje
kod mene ispalo sve ok, a bilo je krvarenja jos u nekoliko navrata
Mostarka, vibr da te beta iznenadi
Evo me iz iste sobe u bolnici....
Zadrzali su me bez pogovora..bebica hvala dragom Bogu je dobro!! Molim se da sve bude ok..
Kad ce prestat ti sokovi vise?!
Hvala na savjetimaljubim vas
PetraP tako je i meni bilo..hematom u pitanju..strogo miruj..sve su ti cure rekle..
Bit ce ok
Joj milasova drzim fige. Kolko se napatis da dodes do t i onda jos takvi stresovi. Koj si ti tt sad? ~~~~~~~~~~~~~~~~~da te ta krvarenja prestanu muciti i da se vec lijepo smjestis u svoj topli dom i uzivas
Beilana,ma koma sta prozivljavamo..ovo mi je bio sok veci neg prvi put..
Sad sam 10+3..
Nadam se da cu uskoro uzivati kao i ti u trudnocinapokon
milasova draga da sto prije prestane to krvarenje i da napokon uzivas sa svojom mrvicom~~~~~~~~~~~~~
Milasova,super za bebu i ~~~~~~~~da cim prije stane krvarenje!
Petra,i tebi ~~~~~~~za prestanak krvarenja i lijepu betu!