Ma opustena sam...samo sam postavíla pitanje....sto ne znací da smó odmah zabrinuti!![]()
Ma opustena sam...samo sam postavíla pitanje....sto ne znací da smó odmah zabrinuti!![]()
a to onda valjda zavisi od doktora. koliko ja znam, trudnoća se vodi od prvog dana zadnje menstruacije isključivo. Zato je i termin plus-minus 14 dana. A i punkcija je uvijek otprilike u vrijeme ovulacije. pitala sam to davno vise doktora jer sam i ja prije bila u dilemi, i svi su rekli od 1. dana zadnje menstruacije.
Moj doktor mi vodi trudnoću od punkcije minus 14 dana, a u bolnici sam jednostavno dala taj datum kao dan ZM (inače bi bilo deset dana ranije jer sam imala dugu stimulaciju). Čemu se zezati sa ZM kad u minutu znamo oplodnju.
Vidim da se zadnjih dana svašta izdogađalo;tužnicama,
za naše friške trudnice i velika (i dupla) srčeka na UZV i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama!
Vita draga, neizmjerno mi je žaoTeško je i kad curke imaju negativne bete, ali srce mi puca svaki puta kad moram "skinuti" našu trudnicu s liste. Oporavi se i probaj se bar malo opustiti ovih dana u krugu obitelji. Stavljam te u 5. mjesec, ~~~~~~~~~~~~~~~ da je dobitni i grlim
Kuham coffee, pa se ponudite, a i postam novu listu s nadom da će nam se javiti još koja pozitivna betočekalica do Božića!
svima
SIJEČANJ 2012. (2)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
thubbe, Petrova, IVF/ICSI (nakon 4 postupaka)
VELJAČA 2012. (8)
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
danidani, VV, 3. postupak
dorina199, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 5xIUI, 8xIVF/ICSI)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
sany7, spontana trudnoća (nakon 4xIVF, SD)
tlukaci5, Vg, IVF (nakon 4xIVF) - TRIGEMINI
veki85, VV, 1. IVF - GEMINI
zipica, VV, IVF (nakon 1xIVF)
OŽUJAK 2012. (22)
Bubzi, PFC
Chiara, Mb, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1xIVF/ICSI)
izida, Ri, 1. IVF/ICSI
kilkeny, VV, 1. IVF/ICSI
Kiša, VV, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI)
LittleBirdie, spontana trudnoća (nakon 3×AIH)
lovekd, VV, IVF/ICSI (nakon 1x IVF/ICSI)
Lutkica, Mb, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Mala Emma, 3.FET (nakon 1x IVF/ICSI)
Malecka, VV, IVF (nakon 2XAIH, 2xIVF)
Miba, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, IVF polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
nina32, Ri, IVF (nakon 1xIVF)
Njoka, Ri, 1.IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1×AIH)
Orline, Jevremova Beograd, IVF/ICSI (nakon 1XAIH, 1X IVF/ICSI)
Pea, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 1xIVF, 1xsek.)
Samosvoja, Njemačka, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
Sokica, IVF centar, 1. IVF
Svilena, VV, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Vitatesa, MB, IVF (nakon 1xIVF)
TRAVANJ 2012. (11)
achi, IVF Poliklinika, IVF (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Becky, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 5xIVF u prirodnom ciklusu)
bili, Petrova, 1. IVF – GEMINI
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Luna1, spontana trudnoća
mala bu, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI, od toga 2 u prirodnom ciklusu)
MalaMaja, Vg, IVF
Melitas, Mb, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
sanja001, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF) – GEMINI
tatjana76, Mb, 1. IVF
VAANJA, Mb, IVF/ICSI (nakon 8 godina)
SVIBANJ 2012. (13)
adria13, IVF Centar, 1.IVF - GEMINI
amyx, Mb, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
ayan, spontana trudnoća (nakon 1xAIH)
b.a.b.y, VG, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI) - TRIGEMINI
Becky, VG, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF)
Bili, Petrova, 1. IVF - GEMINI
bubiloo, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF)
kaate, VV, IVF (nakon 4xIVF)
kristina1977, Petrova, 1. IVF
Maybe baby, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF) - GEMINI
Mery13, SD, IVF/ICSI (nakon 4xIVF)
musica, VV, 1.IVF
tikica_69 (nakon 21 postupka) ~~~~~~~~~~~~~~~~~
LIPANJ 2012 (22)
analoneta, VV, 1. IVF (nakon 1xAIH)
bebolinko, IVF Centar, IVF
BillieJean, VG, 1. IVF (nakon 3xAIH)
donatela, Ri, 1.IVF
elizabeta, SD, 1. IVF - GEMINI
ivana101, IVF Centar, IVF (nakon 3xIVF)
ivanamaricic, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF)
KIKLA123, IVF/ICSI (nakon 9xIVF/ICSI)
kitty, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni)
krol, PFC Prag, FET (nakon 17 godina borbe)
Laki, SD, 1.IVF
Luci07, spontana trudnoća (u očekivanju AIH)
Mala Maja, VG, 1.IVF
MALIANĐEO, spontana trudnoća (u očekivanju 1. IVF-a)
mari mar, IVF Centar, IVF (nakon 3xAIH, 1XIVF)
medena8, KBC Firule, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni)
nataša, VV, IVF (nakon 5xIVF)
neumorna, VV, IVF (nakon 1xIVF)
Palcicazg, SD, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
tikica78, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) - GEMINI
venddy, CITO, IVF polustimulirani (nakon 5xIVF)
zrinkič, Petrova, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF, 1xsekundarni) – GEMINI
SRPANJ (6)
BigBlue, Vili, IVF/PICSI (nakon 1xIVF/PICSI) - GEMINI
darci, SD, IVF/ICSI (nakon 5xIVF, od toga jedan u prirodnom ciklusu i jedne spontane trudnoće)
malenab, spontana trudnoća u očekivanju 3. IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF)
Matahari, Vg, 1. IVF
Sejla, PFC Prag, IVF
Sia28, VV, IVF (nakon 1xIVF)
KOLOVOZ (4)
beilana, spontana trudnoća u očekivanju 2. IVF (nakon 1xIVF)
lalala, spontana trudnoća u očekivanju AIH
melem33, spontana trudnoća (nakon 1xIVF)
strategija, IVF Poliklinika, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF) - GEMINI
RUJAN (13)
antesa, SD, IVF- GEMINI
ljubav mamina, SD, IVF
maca papucarica, spontana trudnoća (nakon ciljanih i 3xAIH)
MalaMa, SD, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Mare0309, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF
mirelaj, VV, 1. IVF – GEMINI
mishica_zg, Vg, 1. IVF
Moe, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Morin, SD, 1. IVF
nana0501, SD, 1. IVF
Prskalica, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF, 3xAIH)
zelja, spontana trudnoća u očekivanju 1. IVF (nakon 6xAIH)
zubic.vila, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
LISTOPAD (17)
123beba, VV, 1. IVF
anddu, Vg, IVF/ICSI (nakon 8xIVF/ICSI)
clover, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Evelyn73, SD, IVF/ICSI
Gabi25, IVF Centar, IVF (nakon 8xIVF)
hope31, VV, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI)
Iva77, PFC (nakon 3xICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
J&D, IVF Centar, 1. IVF
La-tica, Vg, 1.IVF
Mare41, PFC Prag – GEMINI
marisela, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI)
Milasova8 , Petrova, 1.ICSI
Mury, VV (nakon 6x ICSI, 1x FET) – GEMINI
peugeot206, Cito, IVF/ICSI (nakon 3xIVF/ICSI, 1xsekundarni) – TRIGEMINI
Phiphy, Ri, IVF u prirodnom ciklusu
pipi73, Pronatal Prag, FET, (nakon 1xIVF/ICSI)
vulkan, Ri, sekundarni IVF/ICSI (nakon 4xIVF/ICSI, 2xFET)
STUDENI (16)
anakob, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Bab, Petrova, IVF (nakon 10xICSI, 1xsek.ICSI) - GEMINI
Berishka, CITO, 1. IVF
Cassie, Pronatal Prag, IVF
Heli , PFC Prag, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Iva77, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF/ICSI, 1xprirodni IVF, 3xFET)
Kyra Ars, CITO, IVF/ICSI (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1XIVF/ICSI)
La-tica, VG, 1.IVF
medonija, VV, 1. IVF/ICSI – GEMINI
MeriLu, CITO, FET (nakon 4xAIH, 1xIVF)
Pčelica2009, Mb (nakon 8 pokušaja)
Richy, VV, IVF (nakon 1x IVF)
Rose, PFC, FET (nakon 3xIVF, 3xFET)
Runa, MB, 1xIVF/ICSI
sanda1977, VV, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI)
s_iva, IVF Centar, IVF (nakon 7xAIH, 12xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
PROSINAC (4)
anabanana, VV, IVF
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
nana 72, PFC Prag, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
20.12. mayica01, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1XAIH, 4XIVF/ICSI)
21.12. tonka10, Vg, IVF( nakon 1xAIH, 1xIVF/ICSI, 1xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu)
21.12. lana2401, MB, 1. IVF
24.12. Elena 85, IVF Centar, IVF (nakon 1xIVF)
25.12. PetraP, Cito, IVF (nakon 1xIVF, 1x sekundarni IVF)
27.12. dreamgirl, Betaplus, IVF (nakon 4xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
28.12. Darkica, IVF Centar, IVF – polustimulirani
28.12. mostarka86, Medico-s Banja Luka, IVF/ICSI (nakon 2xIVF)
2.1. barbi26, IVF Centar, IVF (nakon 4xAIH, 1xIVF)
2.1. kismet, PFC Prag, IVF
4.1. TinaB, VV, 1. AIH
pilek, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
giga, Ri, IVF (nakon 21xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
kleopatra, SD, IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu); doanna, Vg, AIH; Amy2004, Petrova, AIH; TinaB, VV, 1. AIH (nakon spontane trudnoće); Vrci, IVF Centar, FET (nakon 2xIVF);
ON-GO 12. mjesec ~~~~~~~~~~~~
Črkica, Petrova, IVF;
DaBaR , RI, IVF u prirodnom ciklusu, (nakon 1xIVF u prirodnom ciklusu) ;
grožđica, Petrova, IVF (nakon 4xIVF);
Hoću bebu, PFC Prag, FET (nakon 3xIVF, 1xIVF/ICSI);
Lotta81, Vg, 1. IVF
mima32, SD, 1. IVF
tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI);
xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI);
zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI);
01/2013: Anemona (VV); Mary123, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); hannah8 (PFC Prag); valiana (PFC, Prag); ljubi, Cito, IVF (nakon 3xIVF) ; jejja, Ri, 1. IVF ; ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF); hrki, VV, FET(nakon 2xAIH, 3xIVF); elen , VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI); medeni.angel, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 6xAIH, 2xIVF); piki, VV, IVF (nakon 1xIVF); suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); pilek, Petrova, IVF (nakon 1xAIH); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); ljubilica, Petrova, 1. IVF; legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI); bmaric, PFC Prag, 1. AID; ivka13, Vg, IVF/PICSI (nakon 1x IVF/PICSI, 3xIVF/ICSI u prirodnom ciklusu); sandy0606, VV, 1. IVF; sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
02/2013: wanna be mommy (Petrova); tikki (IVF,Petrova, nakon 2xAIH, 5x IVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI , 1xFET); bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH) ; bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); Strašna , VV, IVF/ICSI (nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF; libcaa; mativa, VV, IVF (nakon1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma,aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, Argente, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, Barkica, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka,bubimitka81, butterfly101, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, corinaII, cosmic, Crvenkapica77, cvjet, cvjetć, Čičkolo,črkica, d13, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey,dorina199, edinas, ELA28, elen, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, hedoniza, Helena5, hope,hrki, lberc, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam,kata.klik,kameleon, keti10, kiki30,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, kruca , lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, linalena , Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, MaliMimi, Mami 2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Matko, M@tt, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, Mini3, miny, mima235,,mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, Muma, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, Piki, pinny, Pirica, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, snupi, sonječka, sos15, Spa, stena, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, tajcigb, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, tina_julija, Tinkica, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vatra86, vesnare, vikica, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, željkica
jutro! evo i mene na kavi!
baš sad razmišljam ovo o vim računanjima dana.....a valjda ovisi..meni je od zm jer je punkcija bila 13d pa je to tu-negdje...a ako netko ima dugi protokol i punkciju puno kasnije, onda valjda računaju punkcija -14d, jer je točnije...ne znam...
Posljednje uređivanje od medonija : 23.12.2012. at 09:03
sanda, danas si 5+6 tt - to je prema punkciji i to je ispravo računanje jer znamo kad je bila oplodnja. dr A. kao i većina ginekologa računa od ZM, što nema smisla i nije mi jasno zašto bar MPO-ovci ne računaju po punkciji. ja bih kao i BB u bolnici rekla da mi je ZM bila 14 dana prije punkcije - kod poroda tih par dana itekako mogu značiti (da se ne inducira porod prerano i tome slično).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima!
i još maloza ove krasne bete i srčeka!
Bab - prekrašno iznenađenje!!!![]()
Veliki X na boldano! Ja sam zatrudnila u ciklusu tempiranih odnosa sa folikulometrijama i stopericom. Ovulacija je bila 20. dc i mpo dr kod kojeg vodim trudnocu je korigirao datum zm za +6 dana i po tome racuna trudnocu!
Bab ovo ja zovem Christmas miracle
Cestitke novim trudnicicama, ~~~~~~~~~~~~~ betocekalicama,tuznicama i da sto krace budu tuznice
Bab prekrasne vijesti,,,,mogu mislit s kojim si smiješkom izišla od doktora hihi
anabanana čestitiam na prekrasnoj beti![]()
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
deniii, anabanana, čestitam!
medonija, J&D, sretno do kraja
bananka
Bab, divno iznenađenje! Izgleda da u posljednje vrijeme maratonke bivaju nagrađene duplom srećom
kad smo kod maratonki, posebne vibre za gigin transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
žene moje...nisam ni došla na listu, mislim da idem sa nje...prokrvarila sam jučer...10 dnt. zm mi je bila 30.tako da je baš uranilo. sutra, 12 dnt ću izvaditi betu, čisto da sam sigurna. pijem utriće i dalje. ne curim jako, ali je prava krv, a osim toga izlaze mi i neki ugrušci (izvinjavam se ako vas gadim)...javim sutra šta kaže beta, ali sam ja ovaj postupak već oplakala...
elena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba vibram...
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 23.12.2012. at 11:13
mostarka žao mi je! Grlim! Btw ugrušaka, ja sam imala prva 2 dana toliko tog 'smeća' da sam imala feeling da su mi i maternica i jajnici izašli van (grumeni kao trećina šake). Nakon toga (.)(.) splasnule i još malo krvarila (M) i 4.dc skoro ničeg. Kaže MM da nije ni čudo od toliko lijekovaI, da, isto sam procurila 10dnt...
nekako sa svakim novim postupkom, manje se nerviram oko neg.rezultata, valjda nekako oguglaš...ne skroz, ali je manje teško nego prvi put. iako sam i imala osjećaj da nema ništa, od početka...ali svakako moram vaditi betu, jel tako?
planiram novi postupak nekada u maju, pa ćemo vidjeti, možda upadne neki prirodnjak u međuvremenu.
snekice, ti i ja nekako skoro uvijek skupa u postupcima, ili barem ublizu, vibram do neba za novi postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka, cekamo betu! htjela bi napomenut za sve-opisi krvarenja ne gade, ako vam je vazan opis-tu smo, neko ce ponudit slicno iskustvo
i ja saljem gigi hrpu vibrica!
mostarka86~~~~~~~~ da te beta ipak iznenadi draga
hvala Vam drage moje...sutra ćemo znati...sa Božijom pomoći!
Mene posebno oduševljavaju ove bete od 1 JS, u zadnje vrime... Znači, ipak je moguće. Sanda1977, hope31, anabanana, Evelyn73, ne znam jesam koju zaboravila, čestitam svima i sretno do kraja!![]()
A tek ove blizanačke trudnoće..........![]()
![]()
mostaraka, ali šaljem ipak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te beta ugodno iznenadi!!!
Cestitm novim trudnicma!!!
Mostarka~~~~~~~~~~ za betu
A kod mene opet krvarenje,evo u roku od sat vremena ulozak skoro natopljen...lezim i razmisljam sta cu..
Koms
Big Blue hvala punoMilasova8 drži se draga znam kako je to ali ne mora biti najgore
Svim čekalicama svega želim svu sreću............pogotovo ovom nizu twins mamica..............
draga moja milasova, najbolje odmah natrag, javi nam se!
Lea st, trk nazad u onaj apartman, i hope 31 mi je dala taj broj kao i ti...i ona je sa 1 stanicom, i ja. Sad si ti na redu!!!!!!!!!!
A mene sad frka da beta 942 nije prevelika za 15 dnt 2 dan.negdje sam vidjela da ni velike bete nisu dobre, samo ne znam zasto? moje su bete u 1.trudnoći bila 182, a drugoj 56???? Ova mi se brojka čini oooooogrmona!
Anabanana ne bih rekla da je beta od 942 za 17 dpo ooogromna. Moja je bila 19 dpo 2900 i sve 5! To samo znaci da se mrva dobro primila
Milasova cure su ti sve rekle, nazad dr, znam da ti se ne ide, ali za sigurnost vase bebice sve ces ti to istrpiti.i drzi se!
Evo i mene jučer ujutro 11dnt test pozitivan a navečer poplava katastrofa. Mirujem ali ništa od ovoga. Test je jutros bio još jače boje ali krvarenje ide .
Više sreće drugi put.
petra, izvadi sutra betu, a do tad pij utrice
Milasova~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok i da se beba cvrsto drzi!
Petra,mozda je hematom,samo miruj i sutra po ljepu betu.
Posljednje uređivanje od Mury : 23.12.2012. at 18:50
Milasova ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok i javi nam se iz bolnice (vjerujem da si već tamo).
Petra, nastaviti piti utriće, nazovi sutra doktora i probaj negdje izvaditi ß (znam da nije lako tamo naći labos na Badnjak, ali...). Cure su ti dobro rekle, može biti hematom, ili, ili....
E sad vidim da ti je mare već sve napisala, kasnim, ali svejedno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od BigBlue : 23.12.2012. at 18:57
mirujem ali ovo izgleda kao prava menga i to s ugrušcima. izgleda da se nešto bilo primilo ali polako odlazi. nemam uputnicu za betu jer je moj gin na zimovanju
mislite da se od hematoma može ovoliko krvariti i to s ovim komadićima?
PetraP sve je moguće krvarenje nije uvijek nešto loše ali treba izvaditi betu i javiti se doktoru.........najvažnije je mirovati i ne prestati s utrićima tako su meni rekli ..............sretno!!!!!
Beta se moze izvaditi i u bolnici bez uputnice, a uz placanje. Kosta cca 120 kn (u zd bolnici).
ako ode na hitnu i pošalju je na ginekologiju,sve će joj napraviti...bez plačanja....iskreno ja da imam pozitivan test i da krvarim već bi odavno bila na hitnoj.....što i jesam napravila kada sam imala vm davno....mislim da je pregled stručnjaka ipak bolje nego se patiti kod kuće....
Petra P ja mislim kao i Vita da je najbolje da miruješ i stavlješ utrogestane i izvadiš betu čim uspiješ i zovi svog dr., na hitnoj ne znam šta bi trebali vidjeti tako rano.
Mojoj frendici koja je krvarila (ali bila je ipak malo više trudna) su rekli na hitnoj da joj ne mogu niš napraviti da spase stvar nego nek miruje, utrogestane i nek se nada najboljem i to je i napravila i uspjela iznjeti trudnoću
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 23.12.2012. at 19:40
Draga, ja sam imala hematom, nema nista sad od vozanja jer mozes samo cirkus napraviti, ja sam u 7 tt prokrvarila, pa me je dr ostavio doma dva dana bez pregleda! Pij magnezi sumeci da smanjis kontrakcije maternice, ujutro i navece pij utrogestane na prazan zeludC i nikud osim na wc!!! Javi se telefonski sutra doktoru... I miruj