Milasova na hitnu-hitno! I javljaj nam sta je
Petra evo jedne s tim iskustvom, i te kako se može jako krvariti i s ugrušcima, prošla sam to u ovoj trudnoći. U bolnici ti mogu samo izvadit betu da vide da li je trudnoća u pitanju, vidjeti se ne može ništa na uzv, prerano je. Bolje je da ležiš, ne mrdaš nikud iz kreveta nego na wc, zaboravi tuširanje i sve što zahtjeva ustajanje i stajanje na nogama. Utrogestane oralno i eventualno ako imaš još testova prati ovih dana jesu li i dalje pozitivni dok prođu praznici, a onda ako se krvarenje malo smiri odi izvadit betu. Javi se svakako sutra telefonski ginekologu (mpo-vcu ili socijalcu, kojeg možeš dobit). ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ovo bude samo početni šok jedne mirne trudnoće
Milasova, sve su cure već rekle, ako već nisi, odmah na hitnu da provjere da je sve ok sa bebicom i mirovanje. Puno vibrica da sve bude dobro za bebicu i mamicu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
majku mu vise i ovim krvarenjima!!!!!
milasov ~~~~~~~~~~
PetraP pij utrice, mislim da je svejedno je li nataste, al nemoj ih stavljati
Inace, ja sam imala ugruske i oooobilno krvarenje puna 3 dana, pa 3 dana malo manje
kod mene ispalo sve ok, a bilo je krvarenja jos u nekoliko navrata
Mostarka, vibr da te beta iznenadi
Evo me iz iste sobe u bolnici....
Zadrzali su me bez pogovora..bebica hvala dragom Bogu je dobro!! Molim se da sve bude ok..
Kad ce prestat ti sokovi vise?!
Hvala na savjetimaljubim vas
PetraP tako je i meni bilo..hematom u pitanju..strogo miruj..sve su ti cure rekle..
Bit ce ok
Joj milasova drzim fige. Kolko se napatis da dodes do t i onda jos takvi stresovi. Koj si ti tt sad? ~~~~~~~~~~~~~~~~~da te ta krvarenja prestanu muciti i da se vec lijepo smjestis u svoj topli dom i uzivas
Beilana,ma koma sta prozivljavamo..ovo mi je bio sok veci neg prvi put..
Sad sam 10+3..
Nadam se da cu uskoro uzivati kao i ti u trudnocinapokon
milasova draga da sto prije prestane to krvarenje i da napokon uzivas sa svojom mrvicom~~~~~~~~~~~~~
Milasova,super za bebu i ~~~~~~~~da cim prije stane krvarenje!
Petra,i tebi ~~~~~~~za prestanak krvarenja i lijepu betu!
Milasova i ovdje bravo za kiflicu:... Drzimo fige da sve ovo mucenje prestane
a ne znam...
imam dvije trudnoce s krvarenjima iza sebe, u obje sam ih pila
i nikad mi niti jedan ginic nije naglasio da mora biti na taste
bilo mi je zlo od njih i ovako, da sam morala na tase, ne znam kako bih...
uostalom, pila sam ih 3 put dnevno, toliko nataste nisam ni mogla biti...
nisam pisala par dana pa ajmo redom....
hope31 cestitam na pisonji!
vita22 puno puno ~~~~~~~~~~~~~ za svibanj!
Bab prekrasna vijest! tako sam sretna zbog tebe!
denii cestitam na predivnoj beti!
banankai ~~~~~~~ za 3.mjesec!
J&D lijepe vijesti, drago mi je da si zadovoljna dr.kosom.
željkica zao mi je sto ces profulati jos jedan ciklus, mene isto ubija cekanje fet-a...
anabanana, medonija cestitam!
strategija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka PetraP zelim vam da vas beta iznenadi!
milasova totalno sam bez komentara. drz se draga ~~~~~~~~~~
svima koje vade betu iduci tjedan zelim lijepe brojcice pod borom!
milasova, bravo za bebicu, nadam se da ces se uskoro bar malo moci opustiti
ja se nikad do kraja nisam uspjela opustiti, niti u jednoj trunoci
kako je netko vec napisao, ni kad su se rodile, tek tamo negdje iza prvog rodjendana![]()
Nemam pojma bitno da je sve ok proslo!! Kazem i pise tako na njima!!!
Kuham i poslužujemna ovo Badnje "jutro" i ~~~~~~~~~~~~ našim curkama milasovi, Petri, strategiji za dobar ishod, kao i svim našim čekalicama
![]()
Cure nesto ste mi tihe jutros... Ili ste u kucanskim poslovima... Ili koristite guzvu pa ste jos u toplim kreveticima.... Nasim hrabrim curkama u bolnici~~~~~~ mislimo na vas! Drzite se. BB.... Hvala za razbuđivanje
X-ala sam onaj lijepi post gore al se nekaj desilo i neće pa neće a ja žurim na drugi kraj svijeta
Drage moje želim vam sve najbolje a posebno trudnicama u bolnicama i doma na mirovanjima, da im bude mirno ovo vrijeme
Ja se vratim sa 41-om i hrpom volje za ić dalje, velka pusa BB i Mare
Linalena od srca ti zelim sve sto si i sama zelis, a mozda promjena klime napravi jednog malog prirodnjakacuvaj se!!!!
Draga uživaj, čujemo se kad se vratiš (sa svim detaljima) i proslavi rođendan sa stilom
Sretan put, pusa!
linalena, sretan put, dobar provod, i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu iznenađujuću mrvicu u bušici po povratku!!!
Linalena,sretan put!! Uzivajte i vratite se sretniji nego sto ste otisli![]()
linalena sretan vam put i neka vam 2013 bude najljepsa godina do sada![]()
evo mene od sinoc dosta trbuh boli i prije me boluckao kao pms znam da je to normalno al sad me probada u intervalima nije jako ali me pocelo plasiti
Hope,tako je i meni..imam nekakva presjecanja ne prebolna i dr.mi je rekao da je to normalno..nemoj se.plasiti..zabrinjavajuce moze biti ako je jako.ostra bol i pracena krvarenjem..
Mali Mimi,evo lezim..ok sam..stalo krvarenje,sada se.dosadujem i razmisljam o prethodnim Badnjacima i mojim nekim.ritualima..
Ali sad je ovako kako je i sva moja snaga je usmjerena na malo srce ispod mog..
Vi doma uzivajte i budite sretni![]()
ja više ništa ne osječam....kao da i nisam trudna...ni leđa ni presjecanja ništa...mrvicu me boluckaju (.)(.).....jutros samo malo mučnina....i ne svaki dan...možda svaki drugi.....a valjda se mrvica lijepo razvija.....
Linalena
valjda je to normalno da ne osječam više ništa???
PetraP~~~~~~~~~ da bude sve ok, jesi se čula s dr-om, šta kaže?
Milasova, žao mi je da si nazad u bolniciželim ti da se čim prije sve smiri i da počneš uživat u trudnoći. Bitno da je s bebeicom sve ok, a bit će još puno presretnih Badnjaka i Božića, kako kaže Sanda, pogotovo idući!
ja sam evo od danas nazad na poslu... baš nađem kad - na Badnjakal možda i bolje... niš se ne radi, skraćeno, samo čistim mailbox
... bolje tako nego odmah "u 5 brzinu"...
ja radim u uredu, više-manje sjedim uz tu-i-tamo šetanje po uredu i zgradi što je dobro malo protegnut noge... meni je dr A rekao da obzirom da je sve i više nego ok, mogu radit ako hoću, a imam pravo i na čuvanje ako hoću... ja se osjećam super, nemam nikakve mučnine a i moja plaća je znatno veća od naknade pa si mislim radit još 3-4 mjeseca, naravno ako će i dalje biti sve ok
ja od simptoma imam jedino oooogromne i bolne cice nešto češće moram piškit... al stvarno grudi su mi narasle dosta primijetno, vjerujem da mnogi po firmi misle da sam radila "plastiku" ovo kak me nije bilo jer istinu znaju samo moji tu u uredu![]()
i dosta mi je i škembica "iskočila", onak i na tašte izgledam kao da sam se jaaaako prejela i osjećam napuhnutost, e sad je li to zato kaj ih je dvoje ili je tako položaj maternice..ne bitno...al inače se isto ne osiječam nešto previše "trudno"![]()
e da i prošli tjedan mi se jaaako počelao spavat i zijevat cijele dane, ali mi je u petak preporučio pregnital i od kad pijem je bolje, ipak je to valjda dosta "injekcija" vitamina i minerala pa me digne
drage moje, hvala vam na vibrama, ali moja beta je 1
ali barem znam na čemu sam...evo već zovem doktoricu da vidimo šta ćemo za novi postupak, ali mi se niko ne javlja. jedino se bojim vremena, to mi je najveći neprijatelj, jer moram odmori 5-6 mjeseci ako ću u novi stimulirani postupak...
ljubim vas puno i vibram za šta god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
nista ne znam. doktor ni sestre se ne javljaju na tel, valjda su radili skraceno,moja gin. isto spojila vikend i blagdane. tako da nista ne znam. zao mi je sto nisam doktoru uspjela javit, sad ga nema do 8.1. ne znam ni terapiju dal da nastavim. jel trebam poceti sa folnom? ne bi nista htjela na svoju ruku, nemam njegov mobitel.
Anabanana nastavi sa terapijom utrici,ubaci folnu i magnezij. Kod istog smo dr-a,a za ostale lijekove ne znam. Imam ja br moba,dao mi je da mu javljam. Ako trebas javi se na pp
Mostarka draga zao mi je jako...mislim na tebe![]()
nastavljam sa trapijom, kod moje gin. na pregled prvi za potvrdu, a onda kad se on vrati idem njemu, skidam se sa decortina i nastavljam sa utricima. za andol ne znam sta ce bit, do daljnjega ga pijem za cirkulaciju
hvala drage moje..već oplakala, sada spremam nove postupke u glavi
anabanana![]()