s nestrpljenjem čekala i dočekala vijesti transfer će biti peti dan ....![]()
snupi žao mi je, glavu gore, ispunit će vam se želja kad se budete najmanje nadali
hope, ma divan ti je ovatar, mali mrvić je već veliki![]()
pirice, snupižao mi je
piricekužim te... čuda su moguća, doduše rijetko (al ja sam primjer jedne takve lude bete...paaaa)....
hopenemam riječi za tvoju dr i sestru, ja bih je klepnula po glavi, garanrt
mare, a nije još rano za test?
Runa ~~~~~~~~~~~~~ za slijedeći uzv
i meni je nešto kasnilo u drugoj trudnoći, ispalo sve 5!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
pirica, a tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ipak sve bude superiška i da mala princeza dobije braceka il sekicu. makar cure kažu da se početne bete duplaju brže, kod mene se recimo nije beta poduplala kak se spada a evo nas u 17tt, beba se mami javlja svaki dan, i za sad je sve ok. prva beta je bila 110, a 52 sata kasnije 215. s tim da je 15dpo bila 110, a 17dpo 215. a tek sam na 12dpo dobila neku slabašnu crticu, do tad sve negativno. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ti od sveg srca
nema plakanja, prije nego što budem išla ponovno, trebam napraviti nešto što prije nisam.
Evo inognitusa javlja,sramezljivu beticu 332 19dnt dr kaze da je ok
Vita22 čestitke
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje![]()
Curke moje, evo mene, nije me bilo dva dana a ovdje svasta
Tuznicama
A cekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozitivnim betama
Ja sam bolje vise toliko ne boli i normalno funkcioniram nadam se da nisam uranila
Ali imam pitanje, muci me hematom, pricate o tome, znaci u ponedjeljak prije transfera me je dr pregledao na uzv zbog onih bolova i osim tog jaaako uvecanog jajnika je i spomenuo da imam hematom i sad me to pocelo mucit
Moras nam draga reci sta te konkretno muci.... Ja sam ga imala...proplakala i ispatila.... Tako da sve znam!!! Samo pitaj sta te tocno zanima
Pa ono obicno pricamo o hematomu u trudnoci, dali je to taj isti hematom koji dobimo i prije pa ga otkriju tak na 1. 2. ultrazvuku nakon sto nas uveseli visoka beta ili kaj
Lottos, nisam 100 % sigurna pa uzmi moj post sa rezervom, ali nekako mi se cini da kod tebe nije rijec o hematomu u maternici. Koliko znam, takvi hematomi nastaju kao posljedica implantacije, a tebi ga je dr vidio na uzv na transferu!?! Da nije mislio neki hematom na jajniku kao posljedica punkcije ili buknuca jajnika od stimulacije?
Ne znam, mozda i meljem gluposti![]()
To se nikada ne zna kada ce se on pojaviti.... Najcesce zbog implantacije.... Ali to su nagadanja.... Meni se u 2 ultrazvuka uopce nije vidio i onda odjednom sukrvica...veli dr mirovanje i magnezi.... I onda nakon dva dana friska krv... Ali je bila jednokratna.,. Dosla na ultrazvuk odmah drugi dan i ono hematom.... Tako da se nd zna to ti je isto i kad se udaris nekad odmah poplavi a nekad za 4 dana.... Tako da je to nezgodno prognozirati!
Hematom nastane i usljed puknuca kapilare..ja mislim da je to kod mene slucaj..
Cestitam pozitivnim betama,cekalicama puno sreve,a dragim tuznicama veeeliki zagrljaj
Curke hvala, znate kako je u iscekivanju bete, i onda mi jos taj hematon usao u glavu i neda mira
Da, mislim da je to posljedica punkcije, a i da skuzila sam da ovi hematomi u trudnoci su u maternici
Uf jos 10 dana, dr mi rekao da betu vadim 18.12 , transfer je bio 03.12 - trodnevni nece biti rano ako vadim dan prije na brevactid idem jos 10.12. koliko se on zadrzava
A dve ovisi koji brevactid- s obzirom da si u hiperu najvjerojatnije ces dobiti ovaj od1500 ako uopce i dobijes! Pa kazu nakon 4 dana ali meni se cini sigurnije6 dana... Tako sam i radila test
Moja beta 0,0 krvarenje pojačalo. Treba mi malo pauze od svega,tužna sam i ljuta istovremeno...
Arianm strasno mi je zao... Isplaci se dobro.... I onda u nove pobijede!
Posljednje uređivanje od Snekica : 07.12.2012. at 17:42
pcelice, bravo!
milasova, jel bolje? jos si u bolnici?
arianm, grlim!
drzim fige svim betocekalicama!
pčelice- bravo
Arianm- žao mi je , bude bolje drugi put, možda ostanemo prirodno trudne i ti i ja.
ARIANM,zao mi je
Pcelics,vita cestitam!!
Mare moja,smirena sam i brzo sam prihvatils situaciju takva kakva je..imam smedi iscjedak,lezim cijelo vriheme jos u bolnici..i ostajem do srijede kad je novi UZV..drzite fige da druga beba ostane..
Hvala na pitanju![]()
Milasova, nema uopce razgovora naravno da ostaje!!! Drzim fige na vise ni nece biti hematoma kod sljedecek ultrazvuka kao i kod mene
pcelice cestitam
milasova bit ce sve u redu s bebicom samo miruj,svi smo uz vas draga
šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tužnicama i trudnicama i betočekalicama
ja lagano odbrojavam....kraj 9 dnt....uh..sad mi je nekako najgore
a gdje je još 14....![]()