Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    report sa SD: 8 oocita, sve idu na oplodnju - transfer u srijedu 5.dan, zovem u utorak da vidimo napredak

zamrzavanje ovisi o broju, 2 vraćaju a ostale embrije zamrzavaju ako su uredu

uglavnom ekipa je danas bila super, smijali se, objašnjavali, tetošili, zezali - je da me bolilo i onda sam još i krvarila no sve mi je nekako super, sada će tako i dalje
    urokana idem odspavati, pusa svima

Moe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja na ovo što se tebe tiče linalene mogu samo reći ALELUJA, nakon svih ovih godina i peripetija, sad i u Hrvatskoj (ovo zvuči kao reklama )kako je lijepo čitati da ih sve dobivene oplođuju, da će čekati 5. dan i zamrzavati samo one koji imaju potencijala!

Moe čestitam od

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ja na ovo što se tebe tiče linalene mogu samo reći ALELUJA, nakon svih ovih godina i peripetija, sad i u Hrvatskoj (ovo zvuči kao reklama )kako je lijepo čitati da ih sve dobivene oplođuju, da će čekati 5. dan i zamrzavati samo one koji imaju potencijala!

Moe čestitam od
    Draga prvi put se javljam,morala sam na ovu temu,možda mi možeš pomoći.
    Imam problema sa kromosomima 14 i 15(Raobertsonova translokacija je u pitanju).
    Imala sa 7 trudnoća od toga je bila jedna uspješna.
    Sada sam odlučila iči na postupak IVF+PGD u Češku.
    Da li poznaješ nekoga sa takvim problemom?
    Da li znaš možda kako i kome poslati zahtijev za pokrivanje troškova u inozemstvu?
    Čula sam da je izglasan novi zakon ,u kojem kažu da se odobrava u u Hrvatskoj.
    Koliko si upoznata sa ovim zakonom i da li znaš hoče li se ubrzo raditi i u kojoj bolnici?
    HVALA!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •