Dobili 12 stanica, 3-4 su vjerovatno losije.. Ja zadovoljna
Cure koje vade betu danas, sretno i da nam javite lijepe vijesti
Saljem svima puno alt gr
Dobili 12 stanica, 3-4 su vjerovatno losije.. Ja zadovoljna
Cure koje vade betu danas, sretno i da nam javite lijepe vijesti
Saljem svima puno alt gr
Bokić!
Puno sreće danas svima, i puno puno pozitvnih vibrica.Moe za; Bubi da punkcija prođe uspješno i što bezbolnije ;a svim čekalicama bete da nam objave veeelike brojke
. Evo danas sam obavila posljednju folekulometriju ,u 22 sata slijedi štoperica i u subotu punkcija.
Posljednje uređivanje od hrki : 18.10.2012. at 11:27
Medena8 napravila sam sve testove i osim MTHFR heterozigit svi drugi su dobri nalazi, ali bez obzira na te nalaze tražila sam MPO dr da mi ukljući heparin na što je on rekao: kako kaže tvoj hematolog, a moj hematolog kaže Aspirin prekoncepcijski... Sad po MPO dr pijem Decortin, andol, folacin, duphaston, normabel i stavljam crinone gel. ja svaki put preburno reagiram na minimalnu stimulaciju, na granici sa hiperom pa imam masu neupotrebljivih jajnih stanica koje valjda poremete i kvalitetu onih koje bi mogle biti perspektivne. Ma ne znam ni ja sama više, možda previše fantaziram...užasno mi je teško.....
Bubimitka bravo!! Jel jako bolilo?? Isto stanica imas koliko
I ja!! Koja je tvoja stimulacija bila?? Drzim fige da se suuuuper zaljube u labu!
Bubi , neka tulum u labu bude nezaboravan
Posljednje uređivanje od hrki : 18.10.2012. at 11:51
Obzirom ste mi sve bile utjeha, podrška, nada i ohrabrenje moram vam javiti lijepu vijest.
Doživjela sam predivan osjećaj danas, vidjeh srce koje kuca
Život je lijep.
Idem sad cmoljit od sreće.
Ljubim vas i želim da što prije budete sretne baš kao i ja.
Posljednje uređivanje od Moe : 18.10.2012. at 12:08
Danas jos cekam odgovor odnosno poziv!! A sve si nesto mislim da ga mozda i zovem
To je odlično bubimitka! Nek je velika fešta u labu ~~~~~~~~~~~
Curama koje čekate ß, sretno!!!
Moe obozavam ovakve vijesti!! Predivno!!
Zelim ti da uzivas preostalih 7,5 mjeseci![]()
Moe, čestitke naSretno dalje!
Bubimitka koliko si imala folikula?
Pitam jer u zadnjih par dana imamo js točno po zakonu, pa me čudi sve to... Nadam se da neće biti kao s onih famoznih 3![]()
Sretno Bubimitka.... i nek bude tulum u labu.... no ono što je sigurno, sve da ih ima više od 12 j.s. - sigurna sam da to ne bi niti jedan liječnik ili biolog priznao... i kako bi kad zakon lijepo kaže:
(2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.
Kadauna znala sam da ces ti ovo komentirati
Ja vjerujem da su i do nedavno oplodjivali vise od 3, kod mene su se slucajno oba puta oplodile bas sve 3 odabrane..
Iako ovaj put mi je Luci rekao da ocekuje 6-8 stanica.. I od ovih 12 njih nekoliko su losije...
Neka njih, dok god to nama ide na ruku![]()
Kadauna, ljube, uvijek me razvesite svojim postovima![]()
Cure samo da pošaljem kolektivne vibrice čekalicama bete a i svima ostalima! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam nakon mjesec dana puštena kući iz bolnice pa moram malo pohvatati šta se događalo!
Čitaju, čitaju...barem jedan za kojeg ja znam![]()
Jel se smije sad reć da mislimo da su prošli zakon kršili svi koji su bili u prilici?![]()
Joj neeeee Argente!!! Samo su čarobnjaci, pa su od 3 js dobivali 4 embrija![]()
Zasto? Zato sto zakone uglavnom donose ljudi koji nikad nisu sjedili na stolici nasuprot doktora i culi... Da moraju primiti 30 injekcija...gurati u sebe kojesta, da ne govorim o punkciji....transferu, cekanju bete... Hormknalnim promjenama...trovanju organizma... I sve za najnormalniju i najvrijedniju stvar na svijetu....to malo cudo najvoljenije na svijetu! I nazalost to sve cesto ne bude dovoljno nego moramo iznova i iznova sve prolaziti! I onda se on tamo sjetio da bi nesto napisao tek toliko da se kaze da pn nesto radi! Bas me zanima da tom nekom trebaju transplantirati zeni bubreg jel bi on rekao hm.... Donjet cu novi zakon nema bubrega jer se taj isti nesmije cuvati na hladnom! Da je bog htjeo da moja zena ima zdrave bubrege dao bi ih jojMoj je doktor dobro rekao nije nijedan doktor legao na ginekoloski stolac pa vidio kako je to samo toliko noge rasiriti!
Ma uh poludim..... Kad se o njihovoj guzici radi odu i na jedan dan u mirovinu.... A kad se o nama radi onda ujutro kad se probude kazu....idemo malo mjenjati MPO zakon jer mi vec imamo djecu!
Oprostite na nepismenosti, em pisem s I pada, em se uzbudim pa samo lupam po slovima! Em sam sva inace brzopleta...a mozda malo i hormoni...![]()
Kadauna![]()
Eh, ne samo da su od 3 js dobivali 3 embrija, nego su gle čuda to vrlo često bili sve odlični embriji, stvarno za anale ljudske gluposti.
Posljednje uređivanje od ljube : 18.10.2012. at 15:03
J&D, mislila sam što ti konkretno smeta u ovom novom zakonu?
Jer, iako je daleko od savršenog, onaj prošli je bio
Sry kadauna, ako biramo Shit of the year novoga zakona, moj glas definitivno ide članku 9:
(1) Medicinski pomognuta oplodnja provodi se primjenom sljedećih postupaka:
1. intrauterina inseminacija (IUI),
2. izvantjelesna oplodnja (IVF),
3. intracitoplazmatska mikroinjekcija spermija (ICSI),
4. zamrzavanje i odmrzavanje spolnih stanica, spolnih tkiva i zametaka,
5. prijenos spolnih stanica ili zametaka u jajovod,
6. preimplantacijska genetska dijagnostika.
Svaki put kad čitam ne znam je li bi se plakala ili smijala nad ovom bedastoćom![]()
Pa to ti i govorim...neki prdonja sjedi u fotelji i pise nebuloze jer bas danas nema drugog posla! Joj bjesna sam! Ma ovaj zakon je pjesma spram onog od onog magarca ! Ma glupo mi je sto nas i u ovom zakonu ogranicavaju i trpaju u isti kos! A sve smo razlicite... Nije isti postupak za mene koja sam mlada zdrava ili nekoj zeni preko 39 i koja npr ima secer! Ne moze on iz ureda nama dvjema ograniciti stimulaciju na 12 js. Dajem samo primjer!
ddnt? Ovaj termin još nisam koristila.
Danas je bilo 5 tjedana i 4 dana od prvog dana posljednje menstruacije.
22 dana od transfera.
13 dana od pozitivne bete
Jel me nešto od toga pitaš?
Ajde čuvaj mrvice i druži se sa djecom, sigurno su te se zaželjela?
Hvala ti i od srca ti želim da vidiš isto za mjesec dana!![]()
Kad je beta?
Moe to je predivno!!! Čestitam ti na srcu koje kuca ispod tvoga!želim ti prekrasan ostatak trudnoće!
Bubimitka, SRETNO!!!!!
Meni su danas vratili moje 2 mrvice!!!!sada treba preživjeti do bete 5.11. Držite fige!
![]()
Moe cestitam na malenom srcekuuzivaj!
Moe dnt sam mislila meni ce bit sutra 21 dnt joj jedva cekam uzv
Sutra u 10 moram bit na sd drzite fige i meni i ljubavi maminoj skupa idemo
bubi~~~~~~~~~~~~~~~1 za tulum u labu...
moe, prelijepa vijest, želim ti školsku trudnoću...
123beba~~~~~~~~~~~~~ za poz.betu...
nana, za veliko, jakoooo![]()
Bubi i ja ti ~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Moerastopila sam se
Nana sretno sutra!
Cure koje vadite betu ~~~~~~~~~~~ do neba! Za velike brojkice sutra i malo kolektivnog skakanja na forumu
A sad kad ste vec pricale o zakonu, meni nikakav problem nije biti u skladu sa zakonom. Tijelo se čudesno prilagodi. U RH su se uvijek oplodile 3/3 stanice, ostale nisu bile dobre. U Slo puno losje, oplodila bi se u prosjeku svaka 2. ili 3. A sad kad se zakon promjenio i kod nas se vise ne oplodjuje sa 100% uspjesnosti. Ma cudo jedno![]()