Stranica 27 od 105 PrviPrvi ... 1725262728293777 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 5202

Tema: ODBROJAVANJE 3/2012

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Iberc nadajmo se da su to trudnički šizevi
    Ja sam bila luuuuuda od hormona, MM me nije smio ni pogledati, odmah mu u grlo skočim ili se rasplačem.. Užas... Možda je tako i kod tebe

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

da bar...al mislim da još nije došlo moje vrijeme..nadam se samo da budu ljekovi brzo došli pa da mogu drugu godinu krenuti opet

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Cure jedino me brine sto dragi je dao jaaako malo uzorka..kaze da se nije mogao opustiti i da mu je bio odvratan osjecaj u onoj katastrofa prostoriji,tj.wc-u..

Nadam se da ce ipak nesto iskopati za oplodnju..

Hvala vam svima

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Draga sneki, baš mi je žao... Drago mi je da se ti dobro držiš! Želim ti što prije da kreneš dalje!

Arianm, 11 mjesec se bliži... naka ti vrijeme proleti i krene tvoj postupak!

Bubimitka, da vrijeme leti do 7.11. i da beta bude ogromna!!!!

Vulkan držim fige za ogromnu betu!!!!

Milasova, super za js!!!! Navijam za odličan tulum u labu!

Iberc,... ako već mora biti suza, želim ti da u petak ipak budu suze radosnice!

Svima curkama na VV da danas čim prije prođe gužva i svima bude sve po planu! Držite se moje dame!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke jel Crinone gel puno jači od Utrića? Naime do sada sam uvijek koristila Utriće ili Duphaston poslje ET i uvijek sam i preko njih počela brljaviti ili čak krene prava menga u svom punom obilježju i to već 9, 10 ili 11 dan. Nešto osječam da mi vještica sprema zasjedu ili sačekušu.
    Ne znam jel ima ko da je procurio i preko Crinone gela? Prvi put ga sad koristim od ovog ET.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure jedino me brine sto dragi je dao jaaako malo uzorka..kaze da se nije mogao opustiti i da mu je bio odvratan osjecaj u onoj katastrofa prostoriji,tj.wc-u..

Nadam se da ce ipak nesto iskopati za oplodnju..

Hvala vam svima
    za to se ništa ne brini! Biolozi će napraviti svoj posao! Ti se samo opusti, oporavi od punkcije i čekaj svoj transfer! SRETNO!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Marlen prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jel Crinone gel puno jači od Utrića? Naime do sada sam uvijek koristila Utriće ili Duphaston poslje ET i uvijek sam i preko njih počela brljaviti ili čak krene prava menga u svom punom obilježju i to već 9, 10 ili 11 dan. Nešto osječam da mi vještica sprema zasjedu ili sačekušu.
    Ne znam jel ima ko da je procurio i preko Crinone gela? Prvi put ga sad koristim od ovog ET.
    Ne, ja koristim on ti je 90mg progesterona po aplikaciji

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    vulkan i pipi~~~~~~~za krasne bete i bebe
    milasova~~~~~~~~~sretno!
    bubek, mila, čekam javljanja sutra
    sneki, grlim, grlim
    oknp, kiss
    Bab, ljubim
    nana, ne daj se, al ako baš ne da-pitaj na forumu ili kupi sama
    e da, prag i rijeka-dva druga-imaju jaaaako kasne bete, što kaže oknp-heroj ko ih dočeka
    I ja cak mislim da betu odradim u ponedeljak ,ne u petak.....sve zavisi kako se budem osjecala u petak....
    Hocu zaista biti sigurna...tim prije sto ovdje gdje zivim UZ ne mogu naruciti prije 10 nedelje trudnoce...tako da videcemo

Meni je danas 13 dt..osjecam se manje vise isto kao i prethodnih dana...sem sto se sad ona bol prebacila sa jajnika nekako centralno...kao da me boli pubicna kost..
    Citala sam da koriscenje utrica pojacava remuatske simptome...pa mozda je i to...ne znam..inace patim od reume pa sve je moguce...
    Cak i gasovi u crijevima kada naidju u tom djelu su neprijatni...da cesto moram sjesti....leci da bi proslo
    Udavih vas...ali eto

Svim cekalicama beta ...transfera..punkcija ...bilo kakvih rezultata zelim sto vise snage i strpljenja da sve to docekamo sto mirnije i veselije...
    Onima kojima nije uspelo...snagu da se podignu i krenu u novu pobjedu jer ce se ona svakako ostvariti..
    Poljuubac svima

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Iberc stvarno furaš crnjaka! Puj to! Betočekalice, maratonke i mladice, sve ste trudne dok se ne dokaže suprotno! Zato pssssst!
    Kažu da postupci uđu pod kožu, živ sam primjer

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Od danas sam pikalica!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

bubek, jeeeeeeeeeeeeee!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubekica odlicno!!! Sretno

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Od danas sam pikalica!!!!
    Super,sretno
    Posljednje uređivanje od hrki : 24.10.2012. at 14:57

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bubekice puno sreće ti želim

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Marlen prvotno napisa Vidi poruku
    ne sjećam se koliko je jak, al ja sam ga koristila u prvom stimuliranom i uredno procurila prek njega....

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure, od mog transfera ovaj put ništa Embrij se je prestao razvijati. Dobra vijest je što već s ovom m krećemo u novi postupak. Nije bila jaka stimulacija pa kaže dr da možemo. Nadam se da će ovaj put biti bolje.

Sretno svima

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bubimitka nadam se da će ti vrijeme do bete proletjeti i da ćemo skakati s tobom od veselja 7.11.!
    Bubekica, ODLIČNE novosti!!! Od srca ti ~~~~~~~~ da ovo bude prvi i zadnji postupak (barem za bebu br. 1 )
    Milasova, baš si prava koka! Sad ti ~~~~~~~~~ za tulum u labu!
    Dino, žao mi je ali super da odmah idete u novi pokušaj. Nadam se da će taj biti dobitan.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Dino, bš mi je žao... Želim svu sreću za postupak u koji krećete za koji dan!!!! Neka taj bude dobitni!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Dino žao mi je zbog ovog postupka, ali uvijek mi je drago vidjeti da se odmah planira novi postupak.. Sretno i nek sljedeći postupak urodi plodom

Tikki hvala, treba mi strpljenja Nadam se da ćeš i ti uskoro ovdje objaviti lijepe vijesti, vrijeme ti je

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Dino, zao mi je
    Molim da mi se na pp javi netko s iskustvom s jednom i pol ampulom gonala, imam dileme oko mijesanja i pikanja.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    Dino, zao mi je
    Molim da mi se na pp javi netko s iskustvom s jednom i pol ampulom gonala, imam dileme oko mijesanja i pikanja.
    poslala sam ti pp

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dino, žao mi je! Nakon toliko muke, na kraju nema transfera! Dobro je što idete dalje, mada me čudi da idete baš odmah s ovim ciklusom. a valja im vjerovati, kao i vlastitom tijelu. Sretno! Da ti slijedeći postupak bude dobitan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od
    bubi sretno!!!

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Znam Bubimitka da je strpljenje najviše na kušnji u 2ww periodu.

Mi smo na listi za Petrovu u 1/2013. A možda (iako je to zbog mog posla vrlo upitno) odradimo još jedan prirodnjak privatno u 11 mjesecu. Ja sam malo skeptična prema prirodnjacima jer mi se to čini puno angažmana (folikulometrije, punkcija, utrići) i novaca za, u najboljem slučaju, 1 stanicu. Ne znam može li se prirodni ciklus kombinirati sa klomifenima jer sam na njima znala dobiti po 3-4 folikula (s obzirom da su bili AIH ne znam jesu bili puni). Kakva su vaša iskustva?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Betočekalice, maratonke, mladice, nakon ovakvog uzbudljivog dana sve ste zaslužile po jednu ljutu pa evo poslužujem: za što skorije uspjehe!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

živjeli,a nešto i za zameziti,i bacimo noge pod stol ,sretno svima.

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

čim je rakijica u pitanju, a bome i meza, eto me u društvo...
    tikki, imamo dosta djece na forumu iz prirodnjaka, a za prirodnjak su 3,4 stanice previše (inače, Reš je meni dao za prirodnjak pola tablete klomifena dnevno)

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Dino bas mi je zao neka iduci bude dobitan..

Tikki,vec planiras novi postupak-divim ti se..ali ja bi se na tvom mjestu ipak.odmorila do.ppstupka u 1.mj..brzo ce to doci..malo odmora ne bi skodilo,i psihicki i fizicki,a i financijski..
    Kako god odlucila- sretno,draga!!

Ja se prikljucujem pivopijama bas bi mi pasalo koje..

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

OH, čim se spominje meza i neka kratka evo i mene da se poslužim!!!

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tikki - mislim da možeš klomifenima u prirodni ciklus. Barem mislim da sam tako čitala

nana0501 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo mene malo i vidim ima i losih vjesti. Dino nadam se da ce bit ovaj postupak dobitni
    Ja se psihicki pripremam za uzv sutra

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Milasova, ma ja bi, da mogu, u postupak već ovaj mjesec Nisam sigurna hoću li u 1.mj moći na postupak, ili ću biti na službenom putu, što odgađa sve do veljače. 5 mjeseci mi se čini dugo ne poduzimajući ništa. Kako god, ovaj mjesec je pauza, a onda ćemo vidjeti- sve opcije su otvorene.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Milasova, ma ja bi, da mogu, u postupak već ovaj mjesec Nisam sigurna hoću li u 1.mj moći na postupak, ili ću biti na službenom putu, što odgađa sve do veljače. 5 mjeseci mi se čini dugo ne poduzimajući ništa. Kako god, ovaj mjesec je pauza, a onda ćemo vidjeti- sve opcije su otvorene.
    Nadam se da ćeš se odlučiti za 1/2013....pa se budemo družile...sretno u odluci...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Joj i ja sam takva, najradije bih odmah idući ciklus opet.
    Ali sad me drži takav strah, da razmišljam odgoditi FET za jedan ciklus... No vidjet ću, nestrpljiva sam, pa možda ta ideja otpadne

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mene je već prestalo biti strah neuspjeha, grozno zvuči i znam da nemam ni približno postupaka iza sebe kao neke veteranke ovdje, ali ono što me tjera naprijed je nekakav predosječaj da se "samo" mora potrefiti dobar embrij i da će sve biti ok. Ja dosta dobro podnosim postupke i punkcije, ne bole me baš, pa mi ne bi bio problem ići svaki mjesec a hoće li se moje tijelo jednom pobuniti... nadam se da neće.

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo ja nikak zaspat pa sam na brzinu napravila jedan testić..normalno samo je jedna crtica,prestala bum i sa utrićima da m dojde čim prije dok sam još na bolovanji jer iza svakog neuspjelog postupka krepavam..nadam se da budu ljekovi brzo došli da mogu opet u nove pobjede..mislim da nebum išla ni vadit betu

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

jutro curke, stiže svježa, mirisna pa se poslužite...

a i dobro će doći nakon sinoćnje ružione sa

svima šaljem milion AltGr+1 za sve što vam danas treba!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala tetadoktor na mirišljivoj kavi, baš godi.
    Iberc odi ti ipak vadi betu, koji ti jr dnt?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

TD kava je fiiiiiiiiiina, hvala!
    Iberc, žao mi je, ali daj vadi betu, bar da zaokružiš postupak i mirno ideš dalje.
    vulkan nam danas vadi betu pa moram malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bar jednu poštenu sa 4-5 znamenki

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Radila sam test jučer u ponoć zak da je to već bio 10dpt trodnevnog embrija tak da bi trebala biti bar blijeda crtica,a ima i lagano već crvenih tragova m stiže
    Ovaj neuspjeh je samo korak bliže do cilja
    Vulkan ajd nas ti barem danas razveseli

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iberc, 10-ti dan je ipak prerano (iako, već bi se vidjela crtica) al zaista, za svaki slučaj izvadi betu
    tetadr, hvala.....
    svima za danas~~~~~~~~

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc, 10-ti dan je ipak prerano (iako, već bi se vidjela crtica) al zaista, za svaki slučaj izvadi betu
    tetadr, hvala.....
    svima za danas~~~~~~~~
    ma znam ja da bi se vidjela bar malo.mislila sam ići betu vadit sutra,al ak sstigne prava m,nema smisla
    sad se bacam na skupljanje rekvizita za izradu adventskih vjenčića,pa bude već božić,nova godina i nadam se i novi postupak...ak bude sreće možda bude i koji eskimić

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj tikki prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je već prestalo biti strah neuspjeha, grozno zvuči i znam da nemam ni približno postupaka iza sebe kao neke veteranke ovdje, ali ono što me tjera naprijed je nekakav predosječaj da se "samo" mora potrefiti dobar embrij i da će sve biti ok. Ja dosta dobro podnosim postupke i punkcije, ne bole me baš, pa mi ne bi bio problem ići svaki mjesec a hoće li se moje tijelo jednom pobuniti... nadam se da neće.
    U potpunosti te kužim! I ja bi u postupak svaki mjesec. MM kaže da sam previše zabrijala

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Iberc ,zao mi je grlim jako..

Mene tako strah zvati u lab da vidim.e doslo do oplodnje...vjerujem da je,ali opet je ogromna trema prisutna

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kaze biolog da ima vise oplodenih,da zovem sutra da vidim kad ce biti transfer treci ili peti dan..
    Joj,tak sam sretna
    Nije htio o brojkama preko telefona

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

milasova šaljem milijun Alt Gr1 za lijepe embrije

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Milasova, vidiš kako dr ima lijepe vijesti za tebe!!! Sve ce to biti super!!!! Vibram da uskoro budeš trbusasta!

Helena5 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj milasova8 prvotno napisa Vidi poruku
    Kaze biolog da ima vise oplodenih,da zovem sutra da vidim kad ce biti transfer treci ili peti dan..
    Joj,tak sam sretna
    Nije htio o brojkama preko telefona
    ,jako mi je dargo i dalje

pipi73 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam test jučer u ponoć zak da je to već bio 10dpt trodnevnog embrija tak da bi trebala biti bar blijeda crtica,a ima i lagano već crvenih tragova m stiže
    Ovaj neuspjeh je samo korak bliže do cilja
    Vulkan ajd nas ti barem danas razveseli
    Iberc...uradi betu....i ne prekidaj sa utricima....moze da bude i do greske na testu...Sretno u svakom slucaju

Dino...bas mi je zao...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kasnim na rakijicu i pivicu pa će i kava poslužiti, hvala teta dr.

Iberc strpi se još malo, ipak je prerano, nadam se da testić ipak griješi.......

Milasova bravo, nek bude što više dobrih mrvica...

Vulkan držim fige da javiš veeeeeliku betu....

Šaljem svima hrpu alt gr za sve što vam treba..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •